Hard disk i driveri

poruka: 6
|
čitano: 1.406
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hard disk i problem s driverima

Evo ovu temu sam otvorio zato što me zanima :

Pošto mijenjam sve komponente osim harda(ATA) i kučišta zanima me kad spojim i sastavim nove komponente jel se treba reinstalirat Windowse (ipak mijenjam matičnu,proc.,mem.,graf.,napajanje) ili da samo instaliram nove drivere i obrišem stare (vjerujem da ću morat reinstalirat Winse) Ovo drugo pitanje ćete možda smatrat da je glupo ali evo : Zanima me jel mogu kak prebacit na cd ili usb stick postavke ADSL-a i podatke od ADSL-a jer mi je to sve namijestio onaj tip iz t-coma.Kad se reinstaliraju Winsi jel se samo ubaci disk i reinstalira il treba još nekaj napravit ?

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hard disk i driveri

Oće neko možda odgovorit ?

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hard disk i driveri

Windoze ćeš morati reinstalirati, a router ne trebaš više podešavati, kad se jednom podesi Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hard disk i driveri

Windowse trebaš nove, a postavke pogledaj u Properties-ima i napravi Screenshotove pa da kasnije sam uneseš..

0 0 hvala 0
17 godina
Hard disk i driveri

Thanks !Smijeh   Zanimalo me zato kad reinstaliram winse (jel treba samo ubacit cd i reinstalirat ?) prvo instaliram drivere od matične pa od grafe a onda ostalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Hard disk i driveri
Xbox360 Modder kaže...

Thanks !Smijeh   Zanimalo me zato kad reinstaliram winse (jel treba samo ubacit cd i reinstalirat ?) prvo instaliram drivere od matične pa od grafe a onda ostalo.

za adsl neces trebat ponovo postavke stavljat.......ak ti se nekaj zezne....javis pa cu ti to objasnim.....jednostavno nema kaj..
i ja sam mislil komplicirano a nije.....a ovi ti uzmu 500kn za ništ...najbolje nove windowse zatim servis pack ako nemas u kompletu onda drivere i sve sljaka...pozz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice