Floppy diskete

poruka: 14
|
čitano: 2.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Floppy diskete

Zanima me dal zna netko di bi mogel nabavit jedno min 500 kom. disketa u bojama??

Sluzile bi za ukrasavanje, tak da nemoraju bit ispravne, nego neostecene i kompletne.

Jel postoji mjesto gdje ima tog na bacanje?? Ak idem kupovat nove, skupo ce me doc . . .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Floppy diskete
pa ako se ne varam to se više ne proizvodi.. tko to još koristi??
17 godina
jurluk kaže...
 Pa oke, kuzim, al ima jos za kupit po ducanima, tu i tam. To je skuplja opcija. Ja bi ak neko zna di ima tog jos, ak jos ima di, pa da ga rijesim muke . . .
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
 još je u prodaji na nekim mjestima ali prodaju svega zadnju zalihu koju nitko neće kupit
17 godina
Floppy diskete

A za kakvo ukrašavanje točno?? I nije istina da se ne proizovde više! I dalje proizvode jer nemaju svi neke Core-Duo, 4GB rama, nvidia x295 itd da ne nabrajam! U svijetu i dalje ima ljudi koji su sretni sa 486-icom! A bome i kod nas!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 23:13 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Floppy diskete

I dalje postoje ljudi koji imaju floppy u svojoj mašini ;)

Abit AB9 PRO | Q6600 | 4 GB DDR2 800 | Zotac 9800 GTX+ AMP! | 2 x 320 GB Seagate RAID + 256 GB Western digital | 2 x LG DVD pržilice | DVB-S | i šlag na kraju SAMSUN FLOPPY

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dragec88 kaže...

I dalje postoje ljudi koji imaju floppy u svojoj mašini ;)

da, ali ih sigurno ne upotrebljavaju. ja također na staroj pili imam, ali ga ne koristim, a na novoj ga ni nemam. a i imam još mislim 4 diskete
17 godina
Joe Cavallo kaže...

A za kakvo ukrašavanje točno??

Htel bi napravit mozaik sliku na zidu s disketama . . . Zato ih trebam tolko i u razlicitim bojama . . . Ima tog na hrelicu mozda?? Mogli bi imat . . .
17 godina
protjeran
jurluk kaže...
Koristi HZZO kojima liječnici nose podatke za obradu na disketama. U vremenima memory stickova, cd-a, blue raya, Interneta, VPN-a, čudno ali istinito.

Fora je i debilizam kako intel na novim extreme pločama daje floppy sa driverima a izbacio legacy konektore.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 14:09 (the_tux).
17 godina
the_tux kaže...
jurluk kaže...
Koristi HZZO kojima liječnici nose podatke za obradu na disketama. U vremenima memory stickova, cd-a, blue raya, Interneta, VPN-a, čudno ali istinito.

Fora je i debilizam kako intel na novim extreme pločama daje floppy sa driverima a izbacio legacy konektore.
 haha, ipak je hzzo-u lakse dati dvije diskete nego stick, i njima je kriza :)
AMD Athlon X2 7750+ @3.0GHZ / ASUS M3N78-EM / Kingmax 4GB RAM 800 MHZ / Zotac GF8800 GT AMP 512 MB / Seagate-Maxtor 320 GB / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
neaktivan

ma upali auto ili na bus prema jakuševcu il hreliću i budi siguran da imaš 20 kn u džepu,lol !!!!

16 godina
neaktivan

ja ti imam diskete nove zapakirane pa ako te zanima ili nekog drugog neka mi se javi na ivan2000@net.hr

17 godina
protjeran

postavi oglas da tražiš diskete svih boja neoštećene izvana, a da mogu biti i neispravne

moje se recimo vucaraju negdje po ormarima, mislim da ih je prašina od godina stajanja već izgrizla

17 godina
moderator
nicash kaže...

ma upali auto ili na bus prema jakuševcu il hreliću i budi siguran da imaš 20 kn u džepu,lol !!!!

I ja sam mislio dati ovaj savjet - na Hreliću ih sigurno ima, no pitanje je da li baš u tim količinama...

Ali javio se i Ivan koji nudi nove, pa je problem riješen :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice