Externi hard do oko 160gb

poruka: 6
|
čitano: 3.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dobro veće svima...

eo trebo bi si uzet neki novi hard, pa sam razmišljo externi...

E sad me zanimaju vaša mišljenja, koji bi najbolji bio uzet , a da je oko 160gb???

Znači ne bi baš da bude neka cijena nabijena jako, a ne i nešt što ce slabo ic i radit...

I da po mogućnosti ima u Vemilu...

Hvala...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Trenutno ti je isplatljivije kupiti vanjski hard disk od 250GB. Za nekih 20 - 25% više novca dobiješ 64% veći kapacitet.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Externi hard do oko 160gb
klimama kaže...

Trenutno ti je isplatljivije kupiti vanjski hard disk od 250GB. Za nekih 20 - 25% više novca dobiješ 64% veći kapacitet.

Aj daj mi neki primjer ak moze..plz..
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Pa o čemu on i govori EXTERNI disk je vanjski disk.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...
klimama kaže...

Pa o čemu on i govori EXTERNI disk je vanjski disk.
  Ne znam kako si uspio izvući zaključak da ne znam da je externi disk isto što i vanjski na osnovu moga savjeta da uzme disk kapaciteta od 250GB, a ne od 160GB.

A sada nazad na temu.
Sa vanjskim diskovima od 3.5" nemam nekog iskustva, a što se tiče ovih od 2.5" preporučio bih neki od WesternDigitala.
Ovdje možeš detaljnije pogledati njihove osobine.
Prijatelj mi je nedavno kupio WD 250GB WDME2500TE, Passport, 2.5, 5400rpm, USB 2. U Vemilu dođe 699 kuna, a u ADM-u 619 kuna. Verzija od 160 GB u Vemilu dođe 519 kuna, a u ADM-u 469 kuna.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice