DVD+RW multisession i Windows 7

poruka: 3
|
čitano: 2.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Mozda cu ispasti smjesan sa ovim ali treba mi netko da mi pojasni nesto

Imam LG DVD snimac, OS je Windows 7 (32-bit) a program za snimanje je Nero 8. Evo sta se desilo:

Kao i svaki put kada pecem pirat film na DVD+RW (Verbatim) u Nero (ne u Nero Express ili kako se vec zove) odaberem   DVD-ROM(ISO) i no multisession  sprzim film i to je to...zatim ga gledam :)

E sad, kada svaki put upotrebim isti medij Nero me predupredi da nije prazan i kaze ako nastavim da ce se sadrzaj izbrisati, odaberem Continue i nemam nikakvih problema.

Sinoc sam na isti taj DVD probao snimati preko Windowsa (tek da vidim kako je) i nisam bio predupreden da ima nesto na mediju vec se snimanje pocelo normalno odvijati i na kraju na moje iznenadenje unutra sam nasao i stari film. Dakle kao da se radi o multisession DVD-u (koji to nije definitivno)

Ima li netko objasnenje za ovo? Dosad nisam nikad koristio Windowse za snimanje CD/DVD-a

Hvala

[inace DVD nije UDF vec CDFS)

Nero kaze da ne moze (: Nero kaze da ne moze (:
Windows 7 - "cekaju" me  (: Windows 7 - "cekaju" me (:
All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 17:05 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Itko?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

*bump*

Ajde ljudi! Ovo je misterija za mene. Ima li netko ideju o cemu se tu radi? Zasto Nero odbija da snima na ovaj medij a Windowsi snimaju uredno kao da se radi o multisession-u

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice