Poz.Imam Bug-ov i Enter-ov dvd dl i uređaj ih neče očitati.Kod brata na nekom jadnom dvd romu očita bez problema.Čita sve ostalo cd-e i obične dvd-e.Imam xp.Molim pomoć.Friška instalacija win xp.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poz.Imam Bug-ov i Enter-ov dvd dl i uređaj ih neče očitati.Kod brata na nekom jadnom dvd romu očita bez problema.Čita sve ostalo cd-e i obične dvd-e.Imam xp.Molim pomoć.Friška instalacija win xp.
Koji drive?Ime,model?
Drive je LG GSA H55-L.Kada stavim dl dvd opče ne zavrti disc i zablokira sve što hoču otvoriti npr. start.U my computer piše DVD-RAM Drive.Kada stavim staru pržilicu koja je isto DVD-RW otvori bez problema.
Drive je LG GSA H55-L.Kada stavim dl dvd opče ne zavrti disc i zablokira sve što hoču otvoriti npr. start.U my computer piše DVD-RAM Drive.Kada stavim staru pržilicu koja je isto DVD-RW otvori bez problema.
Već mi se nekoliko ljudi žalilo da im komp smrzne kad žele pristupiti CDu ili DVDu; i svi kažu da su kupili LG-a..
..moguće da je neka defektna linija pržilica koje su došle u Hrvatsku???
I kaj sada napravit?Pržilica je još pod garancijom,kupljena u Ve-mil-u,a koliko sam skužio to više nije Ve-mil.
ma zapravo - to je vemil.. samo ti slobodno odi k njima... ako si iz ZG-a tamo još radi...