DDR disk na PCI kartici

poruka: 8
|
čitano: 1.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DDR disk na PCI kartici

Jel' se netko sjeca one vijesti da je izasao hard disk od RAM memorije na PCI express kartici sa 2,5" diskom kao backup i baterijom?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
DDR disk na PCI kartici

Ja sam samo viđao SATA verzije. 5,25" ili PCI su bili samo načini ugradnje, dok je prijenos podataka išao na SATA port. Uz brzinu SATA konektora i cijenu memorije mislim da je SSD isplativiji.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DDR disk na PCI kartici

misliš na OVO

What goes around, comes around!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
DDR disk na PCI kartici

Taj se spaja na SATA, nema mogučnost back upa već ima bateriju koja napaja memoriju kad je PC isključen.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DDR disk na PCI kartici
beziljy kaže...

misliš na OVO

Upravo to, samo sto mi treba malo profesionalniji koji ima i backup 2,5" disk na sebi na koji se odmah spremaju podaci ako nestane struje.

17 godina
odjavljen
DDR disk na PCI kartici

Takav sam vidio samo na 5,25 utor. 4 DDR utora i 2,5" disk. Ima i opcija 6 ili čak 8 utora s back upom na CF karticu. Mislim da je ovaj jači model imao dva SATA priključka kako bi ga kontroler vidio kao dva diska koja treba podesit u RAID 0.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Takav sam vidio samo na 5,25 utor. 4 DDR utora i 2,5" disk. Ima i opcija 6 ili čak 8 utora s back upom na CF karticu. Mislim da je ovaj jači model imao dva SATA priključka kako bi ga kontroler vidio kao dva diska koja treba podesit u RAID 0.

To bi isto bilo dobro, ali se bojim da ga SATA ne zagusi, pa makar bila dva. Je li znas proizvodjaca?

16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
MrBlc kaže...

To bi isto bilo dobro, ali se bojim da ga SATA ne zagusi, pa makar bila dva. Je li znas proizvodjaca?

VCaljda Gigabyte a za model neznam...

xZero-Hacking is life!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice