Dali HDD radi?!

poruka: 4
|
čitano: 1.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dali HDD radi?!

Zanima me dali je ovaj HDD upotrebljiv. Pisao sam o problemu u ovoj temi. E sad podatke sam uspio vratit neke i disk sam formatirao te sad radi. Ne stavljam ništa na njego zbog straha da se nebi opet dogodilo to šta se dogodilo.

Skenirao sam disk u HDtune-u i piše da nema damaged blocks. Ali zato u health piše ovo:

I sad me zanima šta da napravim? Imam taj 1 tb u kompu a ne upotrebljavam ga, a polako iskorištavam ostali prostor na kompu i morat cu kad tad kupit drugi disk, e sad dal se ovaj disk može kako popravit, odnosno dali da stavljam a njega stvari ili da ga bacim u smeće jer nije pouzdan i kupim novi?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dali HDD radi?!
Volvox kaže...

Zanima me dali je ovaj HDD upotrebljiv. Pisao sam o problemu u ovoj temi. E sad podatke sam uspio vratit neke i disk sam formatirao te sad radi. Ne stavljam ništa na njego zbog straha da se nebi opet dogodilo to šta se dogodilo.

Skenirao sam disk u HDtune-u i piše da nema damaged blocks. Ali zato u health piše ovo:

I sad me zanima šta da napravim? Imam taj 1 tb u kompu a ne upotrebljavam ga, a polako iskorištavam ostali prostor na kompu i morat cu kad tad kupit drugi disk, e sad dal se ovaj disk može kako popravit, odnosno dali da stavljam a njega stvari ili da ga bacim u smeće jer nije pouzdan i kupim novi?

Oštećeni sektori su zamjenjeni ispravnima, to radi sam firmware diska, ali kad mu ponestane ispravnih onda si u problemu, ovo ovako može vozit godinama a može riknut sutra, moj ima još gore stanje od tvoga i radi s tim greškama već 8 godina, zamjenio sam cijelu konfiguraciju osim tog diska, radi se o WD 40GB disku.

Valentin
13 godina
neaktivan
Dali HDD radi?!
A neam pojma, strah me onda ga koristit, kad mi svaki cas moze riknut:/
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dali HDD radi?!

Nemoj vazne podatke na njega stavljati i bit ce dobro.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 10:43 (mate960).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice