Corsair force 3 90GB ssd

poruka: 5
|
čitano: 1.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Corsair force 3 90GB ssd

Pozdrav evo narucio sam taj ssd koji mi dolazi sutra pa me interesira dali ga vec neko ima dali ima nekakvih informacija kako se ponaša i ostalo...

gledo sam malo review's po netu i cini se ok, imam vec napajanje od corsaira i nikad problema isto tako je frend kupio i njihovu memoriju, jedan usb stick i nikad problema sa corsairom pa sam se odlucio na njih...

misljenja? imam 200gb hdd old school neki pa vjerujem da ce se performanse vidjeti!

btw vidim da mi ploca ne podrzava AHCI dali je to sad neki problem.. napominjem da mi je ovo prvi ssd ikad tako da kud puklo da puklo :D..

konfiguracija:

Nvidia XFX 780i 3 way sli ploca

Q6600 G0 3.1ghz

4GB geil ultra ddr2 800mhz

Nvidia 460GTX 1GB GS Gainward

sta ce sad ovdje bit bottleneck? XD

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 21:22 (sale666).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Corsair force 3 90GB ssd

Ništa, samo clockaj proc na 3+ GHz.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Corsair force 3 90GB ssd

Oki toki smoki... to se lako rijesi.. nego muci me sada taj AHCI mode koji navodno moja ploca ne podrzava al sve u svemu koliko citam i to je glupost posto pise da taj moj ssd ima R-550mb/s W-500mb/s ... ako se mene pita to je bull**** al ok marketing je važna stavka :D.. a sa iskljucenim AHCI modom onda kao do 300mb/s ploca ide pa ispada da je ploca bottleneck al opet ne vjerujem ja u te brzine ionako pa mi se cini da bi to sve trebalo radit iako se spominju neki blue screenovi tu i tamo ako nije u AHCI mode-u o.O confusing..

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
14 godina
neaktivan
Corsair force 3 90GB ssd

Odi lijepo u BIOS i vidi imaš li opciju za AHCI mod.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Corsair force 3 90GB ssd

nisam nista naso :/... hmph.. a valjda ce bit ok!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice