Blu-ray drive za laptop

poruka: 3
|
čitano: 2.800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Blu-ray drive za laptop

Ciao

Pošto kupujem laptop (za razumnu cijenu od oko 5000 kn) ne znam da li da uopće razmotrim kupovinu blu-ray drivea. Ne želim kupiti laptop pa da za 1 godinu bude potpuno zastario jer će sve prijeći na blu-ray tehnologiju. Stoga imam 2 pitanja:

1. Da li se sada isplati kupovati interni ili eksterni blu-ray drive za laptop? Da li je bolje pričekati još neko vrijeme da padnu cijene?

2. Ako želim da mi laptop sada ili u budućnosti bude u stanju reproducirati blurayove, kakve bi trebale biti grafička kartica i memorija?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Blu-ray drive za laptop

mislim da ti se ne isplati unaprijed davati velike pare za standard za koji se i ne zna oče li imati veliku primjenu u računalstvu,uživaj u dvd-u i usb-u,a kad već uzimaš laptop pogledaj da ima usb 3 ili esata

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
protjeran
RE: Blu-ray drive za laptop
potisni vektor kaže...

Ciao

Pošto kupujem laptop (za razumnu cijenu od oko 5000 kn) ne znam da li da uopće razmotrim kupovinu blu-ray drivea. Ne želim kupiti laptop pa da za 1 godinu bude potpuno zastario jer će sve prijeći na blu-ray tehnologiju. Stoga imam 2 pitanja:

1. Da li se sada isplati kupovati interni ili eksterni blu-ray drive za laptop? Da li je bolje pričekati još neko vrijeme da padnu cijene?

2. Ako želim da mi laptop sada ili u budućnosti bude u stanju reproducirati blurayove, kakve bi trebale biti grafička kartica i memorija?

Hvala

pricekaj ti malo blu-ray na laptopu ti je nepotreban i to se jos nije do kraja razvilo jer trenutno aktualni Blu-ray driveovi ne podrzavaju sve moguce tehnologije,a nije pitanje dali moze reproducirat Blu-ray nego dali moze reproducirat 1080p,a to 99% laptopa moze tak da neces imat problema ako naknadno ipak kupis drive 

Captain EO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice