320gb WD hard disk problem

poruka: 6
|
čitano: 2.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam crni WDov Hard od 320 gb (externi),kupio sam ga od frenda za 150 kn kao neispravnog {#},ne zeli ga windows prepoznat (tj,prepozna ga kao unknown device). dal netko zna kako da ga popravim xD ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 17:26 (evilclone).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: 320gb WD hard disk problem

Frend ti proda disk koji nevalja.kakav ti je to frend???

My way
14 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Frend ti proda disk koji nevalja.kakav ti je to frend???

ne shvacas,znao sam da nevalja :D al mislio sam samo da je on pre blesav da skuzi koji je problem :P moja predpostavka je da trebam kupit onaj kabel sa 2 usba,ali prvo da pitam ovdje,dal neko ima neku drugu ideju sta mu je!

13 godina
neaktivan

Moze biti do nesipravnog kabla problem ali tu moze biti i problem u USB elektronici u kutiji a i u samom disku problem.

Moj savjet je da izvadis disk iz kutije i 1. provjeris dali disk radi, pa onda probas kabel i tako eliminiras 2 od 3 problema, ako i dalje ne radi 

znaci da je u kutiji problem i kupis si samo novu kutiju :)

14 godina
neaktivan
Dario HelpDisc kaže...

Moze biti do nesipravnog kabla problem ali tu moze biti i problem u USB elektronici u kutiji a i u samom disku problem.

Moj savjet je da izvadis disk iz kutije i 1. provjeris dali disk radi, pa onda probas kabel i tako eliminiras 2 od 3 problema, ako i dalje ne radi 

znaci da je u kutiji problem i kupis si samo novu kutiju :)

hmm,imam 3 kabla {#} (jedan normalni, drugi je za psp (grana sa se mini usb i napajanje) i treci je normalni sa zadebljanjem))

e sad,hard radi samo kod ovog sa zadebljanjem,te mora bit spojen na zadnji port,na prednjemu nejednoliko zuji lol, i nece ga uopce prepoznat. na zadnjemu ga prepozna kao WD 3200BKE ili tako nes (u device manageru), dok u disk manageru ga vise uopce nema (prije bi se pojavio kao unallocted hard disk) , probao sam sa skoro svim programima obaviti format (probao i low level format,ali ima nevjerovatan broj bad sectora), i probao sam napraviti jos jednu particiju na njemu (8 gb ~ je ja mislim ostalo unallocated, ostatak je formatiran bio na ntfs,ali nisam siguran dal je uspijelo)

15 godina

Kaj ti baca za grešku? Nešto mora pisati kao greška (kod...)...

Pogledaj tamo u Upravitelj uređaja.

Meni je bila greška kod 43. Trebao sam isljučiti računalo i iskopčati iz struje na 30 sekundi.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice