2 Hard DIska

poruka: 6
|
čitano: 1.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
2 Hard DIska

Zanima me. Mislim kupiti još jedan Hard disk na kojem bi stavio mljuzu, igrice , filmove itd. Na prvom disku bi imal windowse instalacije itd. a na drugom to. Sad me zanima ako mi se sruše windowsi jel mi se oni podaci brišu ili ostaju, i kad instaliravam windowse dal samo moram formirati taj disk na kojem mi je windows a onaj ostavim na miru!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
2 Hard DIska

Sigurni su ti podatci na drugom, nemas briga, neces ga morat formatirat nakon reinstalacije sustava... to je dobra stvar, na takav nacin cuvat podatke, i ja osobno radim tak vec duze vrijeme

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
2 Hard DIska

Naravno da možeš onog ostavit na miru. Dapače, ti možeš i napraviti dvije particije na ovom sada disku, jednu od npr. 20GB za windowse i ono što ti ostane da bude druga i cijeli novi disk 3. Ako ti se Windowsi sruše, samo formatiras ovu particiju od 20GB. S time da, kad ti se sruše windowsi, ne znači da su se izbrisali i svi podaci, ti ih uvijek možeš pročitati, npr. LiveCDom neke Linux distribucije, ili s nekim toolom na USB sticku.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
2 Hard DIska

Podaci na drugom disku ostat će ti netaknuti. Čak i podaci na na istom disku ostaju isti ako mijenjaš jednu particiju (tj. druge particije ti ostanu netaknute).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
2 Hard DIska

Hvala svima !!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 2 Hard DIska

Možeš kad ti se sruši windows on briše pod C aovaj rugi moreš ostavit sebi sve ako nećeš nanjemu držati sistematske datoteke..

RIDER
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice