Sony KDL-40BX420 ili Panasonic plasma TX P42S30E

poruka: 18
|
čitano: 6.577
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony KDL 40EX402

Kroz trazilicu vidim da nema tema o ovom ti vi ju{#}

Da li ga netko posjeduje i sta mislite o njemu? Evo specifikacija Sony KDL40EX402 .

Koliko ja vidim posjeduje sve sto bi jedan dobar TV trebao imati ili se varam. Planiram ga si kupiti ali takodjer i primam preporuke za nesto drugo u ovom rangu.

Imam vremena za izbor do petka.

PS: Kaj znaci ovo EX,BX...kod Sony TV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony KDL 40EX402

Hvala puno{#}

Gledali tko od vas televiziju??? Da nabaci kakav komentar.....

Uglavnom nema ovog TV u petak uzimam OVAJ  ukoliko neko nema bolji prijedlog. Da li neko ima komentar na ovaj uredjaj?? Dobar,los,odlican.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony KDL 40EX402

Od bilo kojeg LCD-a naravno postoji puno bolja Plazma, odnosno Panasonic plazma, imaju kvalitetu slike što SD što FULL HD prikaza što LCD može sanjat. Moja preporuk je da uzmeš. Imam ja jednu i još jednu moji u obitelji i svi smo pre zadovolji slika je odlična, dok sam imo prilike gldati par sony LCD-a i slika je spram moje plazme katastrofa.

Recenziju pogledaj ovdje

a

evo ti onog 1., a drugi je isti.... recenzija pa sam zaključi što je bolje...

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 0:22 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony KDL 40EX402

KAj velis na OVU kad smo vec kod plasmi?

Interesuje me ovo? Rezolucija HD ready i Full HD? Zakaj je vecina plasma TV HD Ready? Kakva je razlika izmedju plasma HD ready i full HD LCD? Shvatio sam da samo Panasonic plasme dolaze u obzir{#}

Daj mi malo pojasni to sa plasmama i nekim fazonima ne kupovat izlozeni model, pa nekakvi sati sa smanjenim kontrastom....? Spominju se i neki media playeri..... Inace imam 2 TV u kuci 32" Samsung (Neznam tacno model znam da je LCD  HD ready) i Sony 32" LCD full HD. Slika mi je bolja na Sony....

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 1:25 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sony KDL 40EX402
Quilombo23 kaže...

Hvala puno{#}

Gledali tko od vas televiziju???

Ho, hooj majstore koci malo...

Ja imam 40EX500 (sve isto osim sto moj ima Bravia Engine 3) i 40EX710

EX je oznaka kategorije televizora. Uzmi ako mozes EX520

Slika nema nikakvih mana. Pogodna za sve (za sport isto tako) vrlo sam zadovoljan

Max Headroom
15 godina
neaktivan
Re: Sony KDL 40EX402
Quilombo23 kaže...

KAj velis na OVU kad smo vec kod plasmi?

Interesuje me ovo? Rezolucija HD ready i Full HD? Zakaj je vecina plasma TV HD Ready? Kakva je razlika izmedju plasma HD ready i full HD LCD? Shvatio sam da samo Panasonic plasme dolaze u obzir{#}

Daj mi malo pojasni to sa plasmama i nekim fazonima ne kupovat izlozeni model, pa nekakvi sati sa smanjenim kontrastom....? Spominju se i neki media playeri..... Inace imam 2 TV u kuci 32" Samsung (Neznam tacno model znam da je LCD  HD ready) i Sony 32" LCD full HD. Slika mi je bolja na Sony....

ako ti je na sony-u bolja onda nisi vidio panasonic plazmu...

Plazme su hd ready i to nema baš pretjerane veze s kvalitetom slike, jedino ako gledaš full HD filmove onda preporuka za full hd plazmu naravno panasonic za sve ostalo hd ready je savršena.

Odi negdje u trgovinu i pogledaj sliku na panasonic plazmama i LCD-u bilo kojem pa vidi razliku... ja sam tako gledao u Konikomu i nakraju kupio plazmu, sam nemoj kupit izloženu jer je u trgovini nafitiljen kontrast... iako to na novim plazmama nema nikakve više veze uvjek se valja držati onih starih naputaka...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 11:56 (Zvjerkan).
16 godina
neaktivan

Odluka je pala narucio sam (trenutno nema) Panasonic TX P42S30E.{#} Stize do ponedeljka. Sad moram uzeti i neki player koji ce citati divx,xvid,mkv. ...dvd... ne razumijem se bas u ove formate,codece. Uglavnom da mi cita filmove koje skinem s neta i one koje kupim ili iznajmim

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sony KDL-40BX420 ili Panasonic plasma TX P42S3
Quilombo23 kaže...

Odluka je pala narucio sam (trenutno nema) Panasonic TX P42S30E.{#} Stize do ponedeljka. Sad moram uzeti i neki player koji ce citati divx,xvid,mkv. ...dvd... ne razumijem se bas u ove formate,codece. Uglavnom da mi cita filmove koje skinem s neta i one koje kupim ili iznajmim

"Sve" cita samo BD Player ako pricamo o linijskim playerima koji citaju opticke diskove i primaju USB medije. Ja ti preporucam pretraziti forum u vezi WD Live multimedija playeru koji cita apsolutno sve ili netko ti mozda da neko pametnije resenje.

Isto tako, preporucam ti da uzmes BD Player sa ugradenim LAN prikljuckom koji je DLNA sertificiran odnosno mozes na njega pustati filmove sa PC-a tako da ti se "multimedijalni krug" zatvoru u potpunosti u smislu kompatabilnosti.

Ili da budem precizniji, ako nece na direktno sa playera onda ce svakako hteti sa PC-a. Doduse postoje resenja kao sto je NAs ili slicno ali i sam kazes da nisi bas vican tehnici tako da uzmi u predvid ovo sto kazem

Max Headroom
16 godina
neaktivan

Treba mi neki player koji prima fizicke diskove ali i da cita divxe i te gluposti. Imam trenutno kucno kino LG staro 5-6-7godina i sve je 5 ali nema mogucnost citanja niceg osim jpg,mp3,dvd i vcd. Planiram sebi uzeti ili mac minija ili macbook air u slucaju da uzmem ovo prvo ne treba mi nista nikakav multimedija player ali ako uzmem air trebat ce mi neki vrag.

Znaci neki BD player da uzmem? Imas li kakav prijedlog a da nije puno novaca naravno da je s upscalingom?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobra odluka za telku, a ako očeš uzmi si PS 3 ? neznam kolko je pametno ni možeš čitat hrpu toga i blu ray a možeš se i poigrat, otič na internet, meni bolje od bilo čega naravno ako imaš za tako što dovoljno sredstava.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 23:14 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pravim totalni refresh tehnologije{#} Narucio sam TV,ocu da uzmem player i to odma cim stigne TV. Onda slijedi ili Macbook Air ili mac mini + ps3 ili xbox 360. izbacujem kucno kino,sadasnji TV i PC.

Covjece imam kablova kao HEP{#} hocu svega toga da se rijesim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Pravim totalni refresh tehnologije{#} Narucio sam TV,ocu da uzmem player i to odma cim stigne TV. Onda slijedi ili Macbook Air ili mac mini + ps3 ili xbox 360. izbacujem kucno kino,sadasnji TV i PC.

E onda si kupi PS 3 umjesto nekog običnog playera

16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
Quilombo23 kaže...

E onda si kupi PS 3 umjesto nekog običnog playera

Znam da na PS3 mogu gledat filmove(da li mogu svi formati) ali nisam jos odlucio da li uzeti ps3 ili xbox 360,vagam. Takodjer mislim da je bolje uzet player da nebi unistio laser ps3 jer kad me spopadnu filmovi (inace gledam svakodnevno) i nadjem vremena negasim, samo film pivo i grickalice

Odo ja u off topic teski ali kaj da se radi kad je sve povezano.

de mi samo reci kakvi su zvucnici na Panasonic plasmama

17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Znam da na PS3 mogu gledat filmove(da li mogu svi formati) ali nisam jos odlucio da li uzeti ps3 ili xbox 360,vagam. Takodjer mislim da je bolje uzet player da nebi unistio laser ps3 jer kad me spopadnu filmovi (inace gledam svakodnevno) i nadjem vremena negasim, samo film pivo i grickalice

Odo ja u off topic teski ali kaj da se radi kad je sve povezano.

de mi samo reci kakvi su zvucnici na Panasonic plasmama

Sto ja znam, nagadam ali dobar BD Player imas vec od 100€ pa nadalje.

Po meni, vrlo je bitno da taj player ima bar LAN prikljucak i obavezan USB prikljucak na kojem ces eventualno spojiti/spajati eksterni disk nakrcan filmovima koji su sarenoliki u pogledu formata.

Kazem LAN zato sto mozes iskoristiti sve prednosti PC-a (streamas filmove preko mreze)

Konkretno ti nemogu preporuciti BD Player zato sto ne posjedujem takav ali ti mogu reci da sam ja sastavio vrlo tih PC sa 1TB diskom kojeg koristim kao DLNA server prema Sony-u

Koristim Playstation Media Server i Wild Media Server

Ukratko oni (programi) u letu mogu vrsiti konverziju formata u format razumljiv za TV [Ako nesto nije podrzano bit ce konvertirano a ako je nece biti dirano]

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
16 godina

Uzmi Ovaj uređaj. mislim da je najbolji i jedini dvd player koji vrti mkv filove, a nije nešto ni pretjerano skupi uređaj

Damn I'm Good
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
thomilla05 kaže...

Uzmi Ovaj uređaj. mislim da je najbolji i jedini dvd player koji vrti mkv filove, a nije nešto ni pretjerano skupi uređaj

To je to hvala ti. Sve sto mi treba ima a nema bluray samim tim nije ni skup{#}

Znaci 2 od 4 sam vec pronasao i uzet cu{#}

Ostaje jos dilema xbox ili ps3 i mac mini ili Air (ovde vise novcana{#}) i onda to sve fino spojiti i imati antenu i modem i 2m kabela umjesto jedno 40m kabela koliko sad imam

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 0:45 (Quilombo23).
15 godina

Kupi Philipsov BDP3100 ja ga imam vrti MKV sa usb-a i sa dvd medija. U METROU nekih 640kn.

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
srco1978 kaže...

Kupi Philipsov BDP3100 ja ga imam vrti MKV sa usb-a i sa dvd medija. U METROU nekih 640kn.

Pogledaj malo bolje. to mu navode kao jedini minus , ne čita divx HD i mkv filove

Damn I'm Good
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice