Strong SRT 5203

poruka: 11
|
čitano: 8.153
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Strong SRT 5203

Molim Vas, ako netko ima DVB-T Stronga, jel' uspio riješit snimanje na vanjski disk?

Počinje nova F1 sezona, a ja imam stick od 'samo' 4GB i vanjski WD 2,5'' kojeg neće.............{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Strong SRT 5203
Moras ga u FAT formatirat.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Moras ga u FAT formatirat.

Ma jesam sve moguće. Imam ga već 1,5 godinu...

Probao sam i sa dodatnim napajanjem, s što manje USB kabela....

I sa Y-kabelima....Jednostavno, 'prokletnik' lijepog menija i izgleda ima preslab USB.....{#}

Ovaj WD My passport 500GB troši 10W struje, pa ne znam.... 

13 godina
neaktivan
Strong SRT 5203

meni je stick formatiran u NTFS i radi bez problema... probaj možda izvaditi utikač iz struje, ukopčati eksterni disk i onda upaliti stronga... i koji je zadnji firmware na njemu??

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 16:32 (white_shadow91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
white_shadow91 kaže...

meni je stick formatiran u NTFS i radi bez problema... probaj možda izvaditi utikač iz struje, ukopčati eksterni disk i onda upaliti stronga... i koji je zadnji firmware na njemu??

Ma sve prob'o....stick na FAT32, WD isto.

Firmware onaj od 22.12.2010, noviji nema...već su izbacili novi SRT 5303(malešno, ružno s prednje strane Usb)

Nema pomaka?!

13 godina
neaktivan
Strong SRT 5203

po zadnjoj poruci primjećujem da ti ni stick više ne prima ili se varam??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
white_shadow91 kaže...

po zadnjoj poruci primjećujem da ti ni stick više ne prima ili se varam??

Ma rade stickovi.

13 godina
neaktivan

izgleda onda da treba neko dodatno vanjsko napajanje.. stvarno ti dalje nemogu pomoći.. {#}

14 godina
neaktivan
Žohar kaže...

Molim Vas, ako netko ima DVB-T Stronga, jel' uspio riješit snimanje na vanjski disk?

Počinje nova F1 sezona, a ja imam stick od 'samo' 4GB i vanjski WD 2,5'' kojeg neće.............{#}

Da li je particioniran taj disk? Primjeto sam da je tom strong-u "najdraže" kad nema particija na vanjskom hdd, ali onda bude zbrke. Mada ja sad imam disk (seagate freagent 500gb) podijeljen na dvije jednake particije-i on uredno snimi (naravno na prvu, valjda po nekom defaultu). Kad sam ga kupio skinuo sam tada zadnji firmware (hrvatska slova) i otad je tako, premda mislim da su izbacili još jedan. Vidi da li je usb kabel dobro ukopčan, da ne dira metalne dijelove...nisi dovršio rečenicu, je li ga prepozna uopće? Ima li ikone u desnom uglu ekrana tv-a? Možda jednostavno nije "dobar" s nekim diskovima. Ipak vidi da ti postavke snimača budu kao u mene ako nisu, onda probaj snimit. Dodajem slike da vidiš da može snimat na vanjski hdd. Kad mogu ja morao bi moći i ti.

Možda je zaista problem u tih 10W.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 18:26 (caramba).
16 godina
neaktivan
caramba kaže...

Da li je particioniran taj disk? Primjeto sam da je tom strong-u "najdraže" kad nema particija na vanjskom hdd, ali onda bude zbrke. Mada ja sad imam disk (seagate freagent 500gb) podijeljen na dvije jednake particije-i on uredno snimi (naravno na prvu, valjda po nekom defaultu). Kad sam ga kupio skinuo sam tada zadnji firmware (hrvatska slova) i otad je tako, premda mislim da su izbacili još jedan. Vidi da li je usb kabel dobro ukopčan, da ne dira metalne dijelove...nisi dovršio rečenicu, je li ga prepozna uopće? Ima li ikone u desnom uglu ekrana tv-a? Možda jednostavno nije "dobar" s nekim diskovima. Ipak vidi da ti postavke snimača budu kao u mene ako nisu, onda probaj snimit. Dodajem slike da vidiš da može snimat na vanjski hdd. Kad mogu ja morao bi moći i ti.

Možda je zaista problem u tih 10W.

Uh, počeo sam slinit na ono 'Slobodno za snimanje: 150,37 GB'{#}

U mene je WD My Passport Essential 500GB 5400rpm 8mb USB3-2.0, prešaltao sam ga u FAT32(prob'o i NTFS), jedna particija 465 i kusur GB!

Strong u opće ne prepoznaje WD. Disk se vrti, a svijetli led lampica kontinuirano. Dočim(lijepa BUG riječ) ga spojim na PC, lampica treperi.

Znam postaviti strong snimač, a vjerojatno ću trebat nabavit 32GB usb stick.{#}

Kakav je to u tebe vanjski disk? Broj modela? Nisam našao koliko ti Freeagenti troše.

14 godina
neaktivan

Seagate FreeAgent Go 5400.2 (2.5" 500GB, 8MB cashe, usb 2.0, 5400 rpm), serial number:2GE77H5W. Stariji je model. Kupljen 2010. Ali to nije važno, osim da se pogoni običnim jednostrukim kabelom. Dakle, 5W mu je dosta, koliko je na usb stronga. Kad već misliš trošit novce, razmotri da li bi ti se isplatilo uzeti novi prijemnik koji bi imao 2 usb ulaza (y kabel valjda imaš?) a uz toga bi dobio mogućnost gledanja još nekih video formata (npr. infyniti 8000 hd). Ili kao što si rekao-stick. Evo, ja se lockam da ovo ne ide u spam.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice