SSlab prijam digitalnih signala

poruka: 1
|
čitano: 1.757
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
SSlab prijam digitalnih signala

Pozdrav;

Kao što već iz naslova vjerovatno možete zaključiti imam problem sa hvaćanjem digitalnih signala odnosno hrvatskih DVB-T signala(tipa,rtl,nova itd)situacija je ta da sam iz BiH iz iz malog mjesta sam blizu Karlovca tako kako sam provjeravao OiV.hr odnosno odašiljače blizu mene nalazim se u zoni D6 i prema tome imam MUX A i MUX B ali stvar je u tome odnosno problem kad pretraživam da pronađem bilo šta ne bitno ili išao preko automatskog traženja ili ručnog ići će i stati će na 546 mhz odnosno na tom MUX A nastavit će dalje i stati ćena 650 MUX B to po mojoj predpostavci znači da DVB-T prijamnik hvaća nešto ali očito signal nije dovoljno jak da ostane na toj frekvenciji da izlista kanale radi se o Vivax 114 prijamniku i mrežastoj anteni koja navodno u horizontalnoj polarizaciji ima snagu od 110 db a u vertikalnoj 60 db,probao sam i na horizontalnoj i verrikalnoj polarizaciji i nosati po krovu prije ću izgleda uhvatiti CNN nego RTL {#}na sve moguće strane te dvije frekvencije 546(kanal 30) i 650 (kanal 44) nađe ali snaga signala 53/54 % varira kvaliteta skače od 0-88-97 % ne stoji konstano već svakke sekunde raste opada,imam i pojačalo ali ni to nije puno pomoglo ,bez ideje sam više,imate li vi možda na dodati na ovo.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice