Satelitska TV, mala pomoc..

poruka: 4
|
čitano: 1.693
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Satelitska TV, mala pomoc..

Trenutno imam  Strong SRT 6125 resiver, te oko 300 satelitskih programa spojen na satelitsku antenu. Problem mi je u tome da su mi i dalje svi malo bolji programi zakljucani. Znaci nesto kao National Geo ili MTV itd..

Moje pitanje je znam da se inace ti pogrami moraju placat, kao recimo preko MAX tv-a, ali mene zanima dali postoji neka mogucnost da ih ja gledam preko satelita?

Hvala unaprijed za sve odgovore!

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Satelitska TV, mala pomoc..
vidikovac kaže...

Trenutno imam  Strong SRT 6125 resiver, te oko 300 satelitskih programa spojen na satelitsku antenu. Problem mi je u tome da su mi i dalje svi malo bolji programi zakljucani. Znaci nesto kao National Geo ili MTV itd..

Moje pitanje je znam da se inace ti pogrami moraju placat, kao recimo preko MAX tv-a, ali mene zanima dali postoji neka mogucnost da ih ja gledam preko satelita?

Hvala unaprijed za sve odgovore!

Moras placati, niko neda nista za dzabe. Drugo uredjaj ti je koma. Kupi neki jeftiniji HD uredjaj i uzmi CS.

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan

A znam za uredaj, to je jos od starog TV-a, ali ih imam jos 2-3 u drugoj kuci koji su noviji i bolji, samo sto trenutno neznam imena. Kako bi islo da placam? A i sta nema onih nekih kartica koje kupis pa gledas koliko hoces itd.. nisam sigurno dali su legalne, neznam puno o tome..?

Proud to be adicted to WoW
15 godina
protjeran

Imas CS ili ti ga CardSharing vec od 70kn mjesecno. Sky UK, Sky DE, Sky It i jos puno paketa. Potrazi malo na googlu pa ces vidjeti. 

B-A-R-C-A
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice