Problem sa satelitskom antenom

poruka: 10
|
čitano: 5.239
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

našao sam na selu jedan veliki satelitski tanjur i reciever i spojio ga na tv ali imam samo plavi ekran,znači nema programa,sad pošto ne znam u to a stric čiji je tanjur i bio kaže da je u njega radilo normalno,zanima me je li uopće moguće primati satelitski signal bez nekog providera znači samo uperiš i primaš,ili moraš imati nekoga  tko ti šalje signal-bnet,max-tv...

-------Ovo je potpis-------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i samo sam zaboravio reći da se ispričavam ako sam pogrešno locirao temu ali nisam našao nešto slično pa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa satelitskom antenom
veki je car kaže...

našao sam na selu jedan veliki satelitski tanjur i reciever i spojio ga na tv ali imam samo plavi ekran,znači nema programa,sad pošto ne znam u to a stric čiji je tanjur i bio kaže da je u njega radilo normalno,zanima me je li uopće moguće primati satelitski signal bez nekog providera znači samo uperiš i primaš,ili moraš imati nekoga  tko ti šalje signal-bnet,max-tv...

Trebaš namješta tanjur i mora hvatat signal. Ak imaš na receiver mjerač signala pa onda moraš malo okretat tanjur i da lovi signale. Ako ide na Astru ili Hotbird imašna linku napiši adresu i mjesta grada pa onda izabereš Astru ili Hotbird onda po slici crte di namjestiš antenu za signale. 

Nenad
16 godina
neaktivan

ma najbitnije mi je da ne treba provider,a neznan koje mi je ime satelita,ni preko čega ide moran provjerit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki je car kaže...

ma najbitnije mi je da ne treba provider,a neznan koje mi je ime satelita,ni preko čega ide moran provjerit

Misliš na spajanje preko interneta? Kao tipa stream?

Nenad
16 godina
neaktivan

ma ne najobičniji satelit preko tv,ali mi vadi mast već dugo,nemogu ga nikako pokrenuti pa san mislio da ima nekih dodatnih komplikacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki je car kaže...

ma ne najobičniji satelit preko tv,ali mi vadi mast već dugo,nemogu ga nikako pokrenuti pa san mislio da ima nekih dodatnih komplikacija

E pa bez providera neće ti radit ali provider je ASTRA ili HOTBIRD. Ako imaš analogni onda više nevrijede i receiver bacit u smeće! Analogni signal ukinut je zadnji 5 mjesec i prešli na digitalu!

Nenad
16 godina
neaktivan

e pa točno san na to mislio,hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo da još pitam,kako se postaje članom njihove mreže,kako se hvata njihov signal

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki je car kaže...

samo da još pitam,kako se postaje članom njihove mreže,kako se hvata njihov signal

E to iskreno neznam pa če ti netko drugi reći. Ja imam digitalni receiver pa sam sam namještao tanjur i lovio par free tv programa a ima i dosta zaključane programe.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice