PC spajanje Maxtv

poruka: 24
|
čitano: 22.972
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PC spjanje Maxtv

Da li je moguće spojiti pc sa max tv-om, tako da recimo pustim film na kompu, a da ga gledam na tv-u i da to sve ide preko max tv-a? I ako ima negdje nekakav tutorial, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PC spjanje Maxtv
crash11 kaže...

Da li je moguće spojiti pc sa max tv-om, tako da recimo pustim film na kompu, a da ga gledam na tv-u i da to sve ide preko max tv-a? I ako ima negdje nekakav tutorial, hvala!

Ne (čisto logičko razmišljanje)

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
neaktivan
PC spjanje Maxtv

Nije li jednostavnije spojit grafu na tv?

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PC spjanje Maxtv

Čemu preko max tv-a? Ako hoćeš gledati filmove s kompa na tv-u jednostavno kupi s-video ili hdmi kabel, spoji u grafičku i u tv i gledaj. Nema potrebe za max tv-om.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Naravno svi držimo PC odmah pokraj televizora, možda čovjek ima PC u jednoj sobi a TV u drugoj ili su toliko daleko da kablove mora po pola sobe razvlačiti ili neka treća kombinacija.

Teoretski je moguće jer MaxTV prima program preko streaminga ( IP adrese i sve što s time ide) znači treba mu samo "podmetnuti" drugi izvor signala.

Nisam se s time previše zanimao jer imam WDTV za gledanje  s PC-a, drugom smjeru ide bez problema ( MaxTV na PC).

15 godina
PC spjanje Maxtv

Što treba napraviti da se Max TV spoji na PC?

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Joe Cooker kaže...

Što treba napraviti da se Max TV spoji na PC?

LINK

Neke sitnice ne stoje jer je tutorijal star ali vjerujem da češ se snaći.

17 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Naravno svi držimo PC odmah pokraj televizora, možda čovjek ima PC u jednoj sobi a TV u drugoj ili su toliko daleko da kablove mora po pola sobe razvlačiti ili neka treća kombinacija.

Teoretski je moguće jer MaxTV prima program preko streaminga ( IP adrese i sve što s time ide) znači treba mu samo "podmetnuti" drugi izvor signala.

Nisam se s time previše zanimao jer imam WDTV za gledanje  s PC-a, drugom smjeru ide bez problema ( MaxTV na PC).

Upravo tako, komp mi je u jednoj sobi, tv u drugoj, lan kabel je već razvučen i htio sam to iskoristit.

17 godina
neaktivan
PC spjanje Maxtv

Probao sam ja pustiti divx film sa kompa pa da se vrti preko maxtv STB-a na televizoru.A čak i imam dvije mrežne u kompu.Pa nisam uspio.

Uglavnom, crna magija.Pratio sve korake i zilch, nada, nula.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baotica kaže...

Probao sam ja pustiti divx film sa kompa pa da se vrti preko maxtv STB-a na televizoru.A čak i imam dvije mrežne u kompu.Pa nisam uspio.

Uglavnom, crna magija.Pratio sve korake i zilch, nada, nula.

Ne ide sa PC-a na MaxTV, po kojim si to uputstvima radio?

15 godina
PC spjanje Maxtv

dali bi mi itko mogao objasnit sta tocno moram napravit da bi mogao gledat maxtv na kompu

koja mi je oprema potrebna, koliko bi kostalo to,

programi koji su mi potrebni

i neki vodic koji bi me vodio kroz sve to.

Zahvaljujem se

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

dali bi mi itko mogao objasnit sta tocno moram napravit da bi mogao gledat maxtv na kompu

Zahvaljujem se

Ako sam dobro shvatio, zelis li streamati video s kompa na STB  mreznim kabelom na forumu pronađi temu "Kako iskoristiti stari MaxTV STB"

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 23:10 (Hardwhelper!!!).
15 godina
Hardwhelper!!! kaže...
win4crazzy kaže...

Zahvaljujem se

Ako sam dobro shvatio, zelis li streamati video s kompa na STB  mreznim kabelom na forumu pronađi temu "Kako iskoristiti stari MaxTV STB"

zelim gledat na kompu maxtv, dali je to moguce, recimo da s-kabelom spojim tv s grafom pa da mogu gledat i max tv.

13 godina
neaktivan

zelim gledat na kompu maxtv, dali je to moguce, recimo da s-kabelom spojim tv s grafom pa da mogu gledat i max tv.

Trebas imati karticu sa video ulazom ovdje i spojiti.

L.P.

15 godina
Hardwhelper!!! kaže...

Trebas imati karticu sa video ulazom ovdje i spojiti.

L.P.

450 kn :OOOO

imal neki drugi nacin, ovo je neisplativo,

i jos jedno pitanje, kad snimam nesto na maxtv dali to mogu stavit na usb pa na komp

14 godina
neaktivan
PC spajanje Maxtv

mene ovo isto zanima ali vidim da ljudi očito ne razumiju ili se prave ludi....

Ljudi žele gledati MaxTV na kompu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PC spajanje Maxtv
hogar315 kaže...

mene ovo isto zanima ali vidim da ljudi očito ne razumiju ili se prave ludi....

Ljudi žele gledati MaxTV na kompu....

Želiš li gledati program koji ide sa MaxTV prijemnika preko računala na monitoru ili želiš da ti računalo "glumi" MaxTV prijemnik?

Jedno i drugo je moguće, koje te zanima?

14 godina
neaktivan
PC spajanje Maxtv

Složio sam ovo prvo a ovo drugo me nit ne zanima.....samo prebacim hdmi kabel (monitor-resiver)...spojim resiver na ruter a Audio moram imat prek radija jer sam on ima L/R Audio takav činč konektor.....

znate li možda gdje kupiti L/R Audio to 3.5 jack??

ovo mi treba...gdje kupit?

http://2.bp.blogspot.com/-rf86ppg9DkQ/TZnlqQeDyAI/AAAAAAAAAEQ/dbI6JLFYvPE/s1600/CC399-25_LR.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 9:51 (hogar315).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hogar315 kaže...

Složio sam ovo prvo a ovo drugo me nit ne zanima.....samo prebacim hdmi kabel (monitor-resiver)...spojim resiver na ruter a Audio moram imat prek radija jer sam on ima L/R Audio takav činč konektor.....

http://2.bp.blogspot.com/-rf86ppg9DkQ/TZnlqQeDyAI/AAAAAAAAAEQ/dbI6JLFYvPE/s1600/CC399-25_LR.jpg

Činč - jack kabel možeš kupiti u Chipoteci.

Sve bi ja to, rođo, šmajserom!
14 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...
hogar315 kaže...

Činč - jack kabel možeš kupiti u Chipoteci.

to je očito taj... http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=7500000145

17 godina
PC spajanje Maxtv

Aktivirajte si maxtv to go, i možeš jedonstavno ga gledati na kompu, nema filozofije sa spajanjem....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Aktivirajte si maxtv to go, i možeš jedonstavno ga gledati na kompu, nema filozofije sa spajanjem....

Dodatan trošak...mali izbor kanala.....bezveze....

17 godina
hogar315 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Dodatan trošak...mali izbor kanala.....bezveze....

Pa odabereš što ti treba, ja recimo na telki gledam samo sport....

Ostalo i onako je jad i bijeda...

Filmove i serije uglavnom skidam u boljoj rezi nego je na telki...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan
PC spajanje Maxtv

dali mogu poredati programe po svojoj zelji preko pc na maxtv

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice