Da li je moguće spojiti pc sa max tv-om, tako da recimo pustim film na kompu, a da ga gledam na tv-u i da to sve ide preko max tv-a? I ako ima negdje nekakav tutorial, hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li je moguće spojiti pc sa max tv-om, tako da recimo pustim film na kompu, a da ga gledam na tv-u i da to sve ide preko max tv-a? I ako ima negdje nekakav tutorial, hvala!
Ne (čisto logičko razmišljanje)
Nije li jednostavnije spojit grafu na tv?
Čemu preko max tv-a? Ako hoćeš gledati filmove s kompa na tv-u jednostavno kupi s-video ili hdmi kabel, spoji u grafičku i u tv i gledaj. Nema potrebe za max tv-om.
Naravno svi držimo PC odmah pokraj televizora, možda čovjek ima PC u jednoj sobi a TV u drugoj ili su toliko daleko da kablove mora po pola sobe razvlačiti ili neka treća kombinacija.
Teoretski je moguće jer MaxTV prima program preko streaminga ( IP adrese i sve što s time ide) znači treba mu samo "podmetnuti" drugi izvor signala.
Nisam se s time previše zanimao jer imam WDTV za gledanje s PC-a, drugom smjeru ide bez problema ( MaxTV na PC).
Što treba napraviti da se Max TV spoji na PC?
Naravno svi držimo PC odmah pokraj televizora, možda čovjek ima PC u jednoj sobi a TV u drugoj ili su toliko daleko da kablove mora po pola sobe razvlačiti ili neka treća kombinacija.
Teoretski je moguće jer MaxTV prima program preko streaminga ( IP adrese i sve što s time ide) znači treba mu samo "podmetnuti" drugi izvor signala.
Nisam se s time previše zanimao jer imam WDTV za gledanje s PC-a, drugom smjeru ide bez problema ( MaxTV na PC).
Upravo tako, komp mi je u jednoj sobi, tv u drugoj, lan kabel je već razvučen i htio sam to iskoristit.
Probao sam ja pustiti divx film sa kompa pa da se vrti preko maxtv STB-a na televizoru.A čak i imam dvije mrežne u kompu.Pa nisam uspio.
Uglavnom, crna magija.Pratio sve korake i zilch, nada, nula.
Probao sam ja pustiti divx film sa kompa pa da se vrti preko maxtv STB-a na televizoru.A čak i imam dvije mrežne u kompu.Pa nisam uspio.
Uglavnom, crna magija.Pratio sve korake i zilch, nada, nula.
Ne ide sa PC-a na MaxTV, po kojim si to uputstvima radio?
dali bi mi itko mogao objasnit sta tocno moram napravit da bi mogao gledat maxtv na kompu
koja mi je oprema potrebna, koliko bi kostalo to,
programi koji su mi potrebni
i neki vodic koji bi me vodio kroz sve to.
Zahvaljujem se
dali bi mi itko mogao objasnit sta tocno moram napravit da bi mogao gledat maxtv na kompu
Zahvaljujem se
Ako sam dobro shvatio, zelis li streamati video s kompa na STB mreznim kabelom na forumu pronađi temu "Kako iskoristiti stari MaxTV STB"
Zahvaljujem se
Ako sam dobro shvatio, zelis li streamati video s kompa na STB mreznim kabelom na forumu pronađi temu "Kako iskoristiti stari MaxTV STB"
zelim gledat na kompu maxtv, dali je to moguce, recimo da s-kabelom spojim tv s grafom pa da mogu gledat i max tv.
zelim gledat na kompu maxtv, dali je to moguce, recimo da s-kabelom spojim tv s grafom pa da mogu gledat i max tv.
Trebas imati karticu sa video ulazom ovdje i spojiti.
L.P.
Trebas imati karticu sa video ulazom ovdje i spojiti.
L.P.
450 kn :OOOO
imal neki drugi nacin, ovo je neisplativo,
i jos jedno pitanje, kad snimam nesto na maxtv dali to mogu stavit na usb pa na komp
mene ovo isto zanima ali vidim da ljudi očito ne razumiju ili se prave ludi....
Ljudi žele gledati MaxTV na kompu....
mene ovo isto zanima ali vidim da ljudi očito ne razumiju ili se prave ludi....
Ljudi žele gledati MaxTV na kompu....
Želiš li gledati program koji ide sa MaxTV prijemnika preko računala na monitoru ili želiš da ti računalo "glumi" MaxTV prijemnik?
Jedno i drugo je moguće, koje te zanima?
Složio sam ovo prvo a ovo drugo me nit ne zanima.....samo prebacim hdmi kabel (monitor-resiver)...spojim resiver na ruter a Audio moram imat prek radija jer sam on ima L/R Audio takav činč konektor.....
znate li možda gdje kupiti L/R Audio to 3.5 jack??
ovo mi treba...gdje kupit?
http://2.bp.blogspot.com/-rf86ppg9DkQ/TZnlqQeDyAI/AAAAAAAAAEQ/dbI6JLFYvPE/s1600/CC399-25_LR.jpg
Složio sam ovo prvo a ovo drugo me nit ne zanima.....samo prebacim hdmi kabel (monitor-resiver)...spojim resiver na ruter a Audio moram imat prek radija jer sam on ima L/R Audio takav činč konektor.....
http://2.bp.blogspot.com/-rf86ppg9DkQ/TZnlqQeDyAI/AAAAAAAAAEQ/dbI6JLFYvPE/s1600/CC399-25_LR.jpg
Činč - jack kabel možeš kupiti u Chipoteci.
Činč - jack kabel možeš kupiti u Chipoteci.
to je očito taj... http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=7500000145
Aktivirajte si maxtv to go, i možeš jedonstavno ga gledati na kompu, nema filozofije sa spajanjem....
Aktivirajte si maxtv to go, i možeš jedonstavno ga gledati na kompu, nema filozofije sa spajanjem....
Dodatan trošak...mali izbor kanala.....bezveze....
Dodatan trošak...mali izbor kanala.....bezveze....
Pa odabereš što ti treba, ja recimo na telki gledam samo sport....
Ostalo i onako je jad i bijeda...
Filmove i serije uglavnom skidam u boljoj rezi nego je na telki...
dali mogu poredati programe po svojoj zelji preko pc na maxtv