Budući da sam već na rubu toga da ljudima u optimi osobno izrecitiram sve po spisku, molim nekoga tko je također uzeo njihovu opciju drugog, dodatnog prijemnika, kako bi se na dva tv-a mogao pratiti različit program, da me umiri, i zakune se kako kod njega stvar mjesecima radi bez problema i ikakvog glitch-a. Naime, vozaju me već mjesecima kako će oni "urediti" to što se na njima naizmjence zamrzava slika, iskapča internet veza, pa malo ne radi ovo, pa malo ono...Pa dajte malo sad ugasite, pa upalite, pa dajte sad rooter malo, pa dajte, ajmo sad vidjet kakav switch imate, pa dajte dubite na trepavicama jedno pol sata, možda pomogne. E, super, sad uzmite woodoo lutkicu i gledajte je ravno u oči točno tri sata, pojedite štakorov rep i gatajte si iz graha, i vidjet ćete da će sve biti tip-top. U međuvremenu plaćam 400 kn mjesečno tv-net-telefon, s time da nikad ne znam hoće li im biti good day ili bad day, hoću li vidjeti kraj filma ili će se sve smrznut....ŠTO DA IM RADIM? Zar se stvarno mora biti neodgojena agresivna životinja s arsenalom u garaži da bi za svoj novac dobio ono što su te uvjerili da ćeš dobit? Naravno, van ne mogu, potpisano na 2 godine i sad - ko te j. !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore