MaxTV prijemnik

poruka: 15
|
čitano: 16.352
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MaxTV prijemnik

Zanima me koji je najnoviji Max HDTV prijemnik koji se sada dobija. Molim vas da napišete puni naziv da znam ga naći na netu, i mislim uzeti max hdtv.

Gangsta
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 17:26 (John_Bad).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MaxTV prijemnik

SIEMENS STB-7710

livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 20:06 (Kaiserex).
17 godina
neaktivan
MaxTV prijemnik i oprema

Evo sada sam vidio na stranicama od T-Coma da je opet maxtv na 3mj za 1kn pa se mislim ga uzeti. Zanima me ako ja uzmem samoinstalacijski paket koliko ja dobivam metara kabela jer mi treba oko 6,5m i koji modem sada isporučuju.

Super Gangsta

0 0 hvala 0
17 godina
RE: MaxTV prijemnik i oprema

SpeedTouch 780 a kabla 20 metara.

16 godina
neaktivan
John_Bad kaže...

Zanima me koji je najnoviji Max HDTV prijemnik koji se sada dobija. Molim vas da napišete puni naziv da znam ga naći na netu, i mislim uzeti max hdtv.

MaxTV prijemnik se zove Scientific Atlanta, a uz njega dobiješ router SpeedTouch 780WL(i) iliti modem. A to što misliš uzeti MaxHDTV nema veze sa MaxTV-om. Da bi dobio HD signal trebaš imati dovoljnu propusnost od svoje matične centrale do tvoje kućne mreže. Nadalje, slika u HD rezoluciji, bila ona Full ili Ready i nema neke bitnije razlike (osim što full HD zahtjeva veći ekran. Dakle, ako imaš dovoljnu propusnost matične centrale, i SD i HD signal će te zadovoljavati. Nakon što ti proradi slika na tv-u uz MaxTV ne zaboravi izvaditi koaksijalne kablove iz tv-a, jer time ometaš rad same digitalne televizije.
Kabal koji vodi od routera do maxtv prijemnika nije 20 metara. Kabal odgovarajuće dužine možeš kupiti u bilo kojoj prodavaonici informatičke opreme gdje ti na licu mjesta odrede traženu dužinu kabla i stave ti na kabal potrebne priključnice.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 16:35 (Kalea).
17 godina

Prosli tjedan sam instalirao Siemens(crni) a kabel su prije davali 20 metara a to da ce ti kabel praviti u bilo kojoj prodavaonici nije bas nesto s cime treba racunati...

16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Prosli tjedan sam instalirao Siemens(crni) a kabel su prije davali 20 metara a to da ce ti kabel praviti u bilo kojoj prodavaonici nije bas nesto s cime treba racunati...

BTW, kod nas u dućanu to radi prodavačica, crna, mlada, zgodna. Nitko se još nije požali na njezin rad što se tiće stopica koje je metala na kablove različitih dužina. Meni je frknula kabel 30 m jer je na tavanu bio router za gradski internet, na kojeg su bili vezani još neki stanari zgrade. Složiti kabal nije nikakva mudrost, i nema razlike između toga i kupljenog, osim što ćeš rijetko naći veću dužinu (obično ide do 10 metara pa se spojnicom spaja na novih deset metara i tako u nedogled). Dakle, ova prva opcija, jedan kabal u komadu je u svakom slučaju bolji izbor.
17 godina
neaktivan
MaxTV prijemnik

Zanima me da li ste sami instalirali Maxtv, ako jeste dali ste imali problema s instalacijom

Super Gangsta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Nisam znao da su već počeli djeliti nove Siemense Cool.

Kakvi su dojmovi?

Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
17 godina

Ako se i malo razumijes u tehniku, nece ti biti nikakav problem instalirati MaxTV!

Ako imas problema, nadi klinca susjeda koji ce ti to napraviti za sladoled... Belji se

***** Maxxy *****
16 godina
neaktivan
John_Bad kaže...

Zanima me da li ste sami instalirali Maxtv, ako jeste dali ste imali problema s instalacijom

nikakvih problema nikad nisam imao.. ti imaš?
i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes
17 godina

Dosao sam skoro na gotovo,nisam kod sebe slagao.

Ljudi su ga drugi dan vratili jer su mislili da ako uzmu wireless ruter moci imati i MaxTV bez zica...

17 godina
neaktivan

Zanima me da li neko zna je li moguće spojiti doma 2 MaXTV prijemnika, prije sam ima Motorolu a sad su mi dali Scientific Atlantu pa bi jednog u sobu a drugog u boravak, je li to izvedivo ?

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 16:57 (Groza).
17 godina

Izvedivo,samo nazovi sluzbu za korisnike,mislim cak da ti to odmah aktiviraju a placa se samo za jedan prijemnik.

EDIT: http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/ pa na dnu ekrana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 17:06 (Kristyans).
17 godina
neaktivan
MaxTV prijemnik

E da vas još pitam, hoće li mi prilikom zamjene modema na thomsonov uzeti ovaj stari modem ili on ostaje kod mene.

Super Gangsta

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice