Zanima me koji je najnoviji Max HDTV prijemnik koji se sada dobija. Molim vas da napišete puni naziv da znam ga naći na netu, i mislim uzeti max hdtv.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SIEMENS STB-7710
Evo sada sam vidio na stranicama od T-Coma da je opet maxtv na 3mj za 1kn pa se mislim ga uzeti. Zanima me ako ja uzmem samoinstalacijski paket koliko ja dobivam metara kabela jer mi treba oko 6,5m i koji modem sada isporučuju.
SpeedTouch 780 a kabla 20 metara.
Zanima me koji je najnoviji Max HDTV prijemnik koji se sada dobija. Molim vas da napišete puni naziv da znam ga naći na netu, i mislim uzeti max hdtv.
Prosli tjedan sam instalirao Siemens(crni) a kabel su prije davali 20 metara a to da ce ti kabel praviti u bilo kojoj prodavaonici nije bas nesto s cime treba racunati...
Prosli tjedan sam instalirao Siemens(crni) a kabel su prije davali 20 metara a to da ce ti kabel praviti u bilo kojoj prodavaonici nije bas nesto s cime treba racunati...
Zanima me da li ste sami instalirali Maxtv, ako jeste dali ste imali problema s instalacijom

Ako se i malo razumijes u tehniku, nece ti biti nikakav problem instalirati MaxTV!
Ako imas problema, nadi klinca susjeda koji ce ti to napraviti za sladoled...
Zanima me da li ste sami instalirali Maxtv, ako jeste dali ste imali problema s instalacijom
Dosao sam skoro na gotovo,nisam kod sebe slagao.
Ljudi su ga drugi dan vratili jer su mislili da ako uzmu wireless ruter moci imati i MaxTV bez zica...
Zanima me da li neko zna je li moguće spojiti doma 2 MaXTV prijemnika, prije sam ima Motorolu a sad su mi dali Scientific Atlantu pa bi jednog u sobu a drugog u boravak, je li to izvedivo ?
Izvedivo,samo nazovi sluzbu za korisnike,mislim cak da ti to odmah aktiviraju a placa se samo za jedan prijemnik.
EDIT: http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/ pa na dnu ekrana.
E da vas još pitam, hoće li mi prilikom zamjene modema na thomsonov uzeti ovaj stari modem ili on ostaje kod mene.