Maxtv daljinac - HITNO

poruka: 16
|
čitano: 24.737
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Maxtv daljinac - HITNO

bacio sam oko na brzinu na forum, ai nisam uspo naci odgovor...

pa ako tko zna bio bih zahvalan :)!!! {#}

ima pola sata riknuo daljinac od maxtv-a (mala ga je toliko sažvakala da...) pa stalo stoji upaljena ona zelena ledica na njemu.

imam daljinac (fizicki je isti) od starog STB-a (mislim daje rijec o atlanti) i mislio sam da ce to raditi i na ovom, ali ne ide.

znao sam sluzbu za korisnike i kazu da bi trenalo raditi, ali...

lampica blinka kad stisnem nesto na daljinskom ali STB ne reagira..

zna li tko kako ovo dvoje upariti (dakle daljinski od atlante i siemenes STB)

zahvaljujem

poz

pozz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Maxtv daljinac - HITNO

probaj restartati STB. meni se znao zblesirati da STB uopće daljinac nije prepoznavao sve dok ga nisam resetirao

16 godina
Maxtv daljinac - HITNO

da li postoji šansa da se dobije novi daljinac ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Upali fotic na mobitelu ako ga imas i uperi daljinac u njega stisni tipku, te vidi da li ti ovaj sta svijetli cijelo vrijeme uopce sljaka ili samo ledica podivljala... Moj prijedlog...
14 godina
protjeran
ray_OGF kaže...

da li postoji šansa da se dobije novi daljinac ?

Naravno, samo nikad ti ne daju novi.

Meni treba svakih 2-3 mjeseca novi jer padne, razbije se ono šta drži baterije itd. A oni ti daju rabljeni ali popravljeni, samo ih nazovi i donest će ti "novi".

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan

Istovremeno stisni Crvenu i Plavu tipku na novom MAX tv daljinskom i čekaj da ledica u gornjem lijevom uglu ne zablinka 2puta,zatim otipkaj tri 0( 0,0,0) na daljinskom upravljaču i stavljaš daljinski u tvorničke postavke

14 godina
neaktivan

pokusao sam ovo sa ukucavanjem koda (000) ali ne ide.

i dalje ne hvata stb.

daljinac radi, osim sto blinka zelena ledica, napravio sam ovo sto je Mrcina savjetovao, dakle na fotoapratu se vidi da IR ledica blinka kada se pritisnu tipke ali STB jednostavno ne reagira na daljianc od atlante..

pozz
13 godina
neaktivan

Prijavi smetnju na 0800900 i kontaktirat če te služba za zamjenu STB-a ili daljinskog.Mislim da je STB u banani

13 godina
neaktivan
Jesi resetirao stb? Rekao je covjek gore, ja potvrdujem a i sigurno ti se to desilo da se cudo zblesira totalno i da jedino restart na gumbic odozada ili vadenjem zice pomaze.
Me gusta....
14 godina
neaktivan
Maxtv daljinac - HITNO

bio sam istekao napajanje ali i dalje isto...

sa sad sam stari osposobio, pa kadponovo ode vidjet ćemo sto dalje sa ovim...

hvala vima

pozz
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ljudi prominija sam TV i sad na novom tv nemogu pojacavat i smanjivat ton na tv-u sa daljeskim od resivera nego moram to sa daljenskim od tv-a. Dali treba kodirat nesto ili je to do tv-a?
14 godina
protjeran
rx-5 kaže...
Ljudi prominija sam TV i sad na novom tv nemogu pojacavat i smanjivat ton na tv-u sa daljeskim od resivera nego moram to sa daljenskim od tv-a. Dali treba kodirat nesto ili je to do tv-a?

Meni je oduvijek tako, neznam kako namjestit drukčije. Imam panasonic viera. Ako netko zna nek javi:))

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
Nemožeš tu ništa osim pokušat ručno tražit pa će ti možda djelomično radit.Tako je na svim digitalnim TV-ima(LCD,LED,Plasma)
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
neaktivan
Na starom Soni-u mi je uredno smanjivalo ali sad na LG nece.
17 godina
neaktivan
rx-5 kaže...

pa možeš i dalje smanjivati i pojačavati ton na receiveru sa njegovim daljinskim

15 godina
neaktivan
rx-5 kaže...
Na starom Soni-u mi je uredno smanjivalo ali sad na LG nece.

isprobavaj kodove jedan mora biti.... 487 498 509 517 519 520 560 562 563 571 572 573 574 575 576 577

imaš sve tu:

http://www.t-com.hr/pdf/brosure/privatni/program._daljinskog.pdf

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice