Planiram uzeti bolju antenu (neku riblju kost koju bih stavio na balkon, stavio držač i sve to) i umjesto dvije sobne antene staviti tu jednu u funkciju, pa me zanima sljedeće - je li moguće dijeliti na dva televizora signal s jedne antene, je li moguće gledati različite programe na dva televizora i koliko to utječe na kvalitetu slike? Koja mi oprema treba za to - napominjem da su oba TV-a nova i da imaju ugrađen DVB-T reciever pa mi ne dolazi u obzir da kupujem neki eksterni od 100-200kn. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a da li bi to bilo moguće i sa sobno/vanjskom antenom? da li bi nju mogla razdijeli na dva tva koji se nalaze u kući na dva kata, ali točno jedan ispod drugog?
a da li bi to bilo moguće i sa sobno/vanjskom antenom? da li bi nju mogla razdijeli na dva tva koji se nalaze u kući na dva kata, ali točno jedan ispod drugog?
ne, treba ti ono sa sliek prije
znam da trebam razdjelnik, al nisam znala da li i ovu antenu mogu koristiti za 2 tv, izgleda da mogu, jesam dobro skužila?
znam da trebam razdjelnik, al nisam znala da li i ovu antenu mogu koristiti za 2 tv, izgleda da mogu, jesam dobro skužila?
Da mozes. Antena ko antena.