Zanimljiva situacija,pred zgradu se zaustavljaju 2 kamiona s radnicima,koji bez pitanja ulaze u haustor i s opremom se pripremaju za busenje zidova,moja stara koja je predstavnik stanara izlazi van i pita ih tko su,odgovaraju da vrse postavljanje kablova,pita ih moja stara za koju firmu,vele Bnet.Nakon sto ih je moja stara pitala da joj pokazu koga su pitali u haustoru dali se to moze postavit,i dali su dobili dozvolu,bez odgovora uzimaju opremu i izlaze iz ulaza i odlaze,te u ovom trenutku takoder bez pitanja buse u ulazu do nas.Jesam ja blesav ili oni krse zakon???? Takoder vec 2 tjedna svako malo na vrata zvone likovi koji nam masu ispred nosa s papirima koje bi trebali potpisat za kablovsku od Bneta.Sad me zanima jel to smiju i dali krse zakon kad bez pitanjai dozvole buse zidove.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma očito nešto muljaju, samo ti nije to do b-neta već do njihovih ko-operanata koji su zaduženi za bušenje i slične poslove, oni pola toga fušerski rade i onda dolazi do takvih događaja. Ali koliko znam, mislim da prvo u zgradi ispitaju koliko ljudi želi preći na bnet i onda ako je potražnja dovoljno velika se krene u radove(ne isplati se cijelu zgradu prokopati sa par priključka) ali eto ovi ludi kooperanti po svome tupe
Moja stara ne prima naknadu za vodenje ulaza,a i koliko znam kod mene u ulazu nitko nema ugovor s bnetom,provjerio sam na njihovoj stranici i kao oni bi nama besplatno uveli kablove,a onda bi mi ako zelimo mogli potpisat ugovor za kablovsku televiziju s njima,nesto oko 90 kuna,ali me smeta taj pristup dodi i i bez pitanja se nametni,da su dosli na vrata i pitali ne bi nis rekao,ali ovo je nepristojno
http://www.bnet.hr/cro/televizija/kabelska_tv
A i skupi su za ono sto nude :/ oko 110 kuna za 30-ak kanala,dok za par kuna vise mogu imat digitalnu televiziju