Mislim da ne moze biti gore od Iskona
Nemože sigurno
Tele2
http://www.speedtest.net/my-result/6629494401
Iskon
http://www.speedtest.net/my-result/6629500340
Nemože sigurno
Tele2
Iskon
Nemože sigurno
Tele2
Iskon
Super :D
Da li u poslovnici mogu dobiti odmah router ili ide samo dostavom na adresu?
kako ste podesili za torrent u ruteru, jer mi brzina nije bas bajna a znam da bi trebala ici puno brze zbog privatnog trackera. sa ostalih servera skida oko 5mb/s tek sam jucer uzeo tele 2
kako ste podesili za torrent u ruteru, jer mi brzina nije bas bajna a znam da bi trebala ici puno brze zbog privatnog trackera. sa ostalih servera skida oko 5mb/s tek sam jucer uzeo tele 2
Smanji maksimalni broj konekcija u torrent klijentu, inače zagušiš router pa ode sve u nepovrat.
Isto tako, forwardati potrebni port u Sigurnost - Virtualni poslužitelj
probaj ne kosta te nista, imas 5 dana da vratim modem ako mislis uzimati sa modemom, a moze i samo sim karticu pa ubacis u mob i provjeris.
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
Evo baš sam uzeo ovaj pokućni, sav vesel, rješio se Iskona, dođem doma, uključim, a ono download varira između 3Mbps i 17 mbps :(
Di si u Kostreni? Ja sam sto metara od Pariza i katastrofa signal. Uzeo sam samo karticu za testiranje bez rutera. VIP i t-mobile imaju dobar 4g signal, a tele2 slab 3g. A tako sam se nadao riješiti tscuma i fixne linije.
Evo kako stoji signal u Centru Rijeka 4G
https://opensignal.com/networks?z=15&minLat=45.3187&maxLat=45.3368&minLng=14.4161&maxLng=14.4607&s=2191&t=4
Ja sam bas tu u ovom zutom dijelu
uzeo probno 5 dana sa ruterom, danas isao vratiti, i odma nude 20kn jeftiniji racun ako cu ostati, pitao ih dal mogu bez ugovorne obaveze jer sam to i planirao i kazu moze, sad ce mi racun biti 140kn mjesecno 12mj bez ugovorne obaveze.
Koja je procedura za povrat sim kartice dali je mogu vratiti u bilo koji tele2 centar ili je moram vratiti poštom kako sam je i dobio?
Znaci da si niti 100 metara od mene. Možda bi trebao uzeti taj njihov router na probu par dana. Ovo sa t-comom nema smisla, nova centrala vdsl, a nemogu mi dati brzinu veću od 10. Stan ispod mene ima brzinu oko 27, novogradnja, ne mogu se izvlačiti da su stare parice i instalacije u zgradi.
Znaci da si niti 100 metara od mene. Možda bi trebao uzeti taj njihov router na probu par dana. Ovo sa t-comom nema smisla, nova centrala vdsl, a nemogu mi dati brzinu veću od 10. Stan ispod mene ima brzinu oko 27, novogradnja, ne mogu se izvlačiti da su stare parice i instalacije u zgradi.
Sve mi je jasno, borim se sa iskonom 2godine, prvo sam imao 14Mb, pa sam zvao zbog smetnji, skocila brzina na 27Mb i kroz 6mj sta sam zvao za smetnje su mi smanjili na 19Mb i sad se izvlace da ne može bolje (istu pricu su pricali prije nego sta se povecalo sa 14 na 27Mb).
Ja sam uzeo njihov router, jako dobar signal, a upravo sam zvao u vezi brzine da li mogu postici vecu brzinu posto sam maksimalno izmjerio 45Mb (sta je super naspram iskona :D), pa je rekla da sam vec na granici odasiljaca za 4g i zato ne moze postici punu brzinu. Odasiljac je navodno kod knjiznice.
Jel podrzava taj modem Nacionalni Roaming, posto je u mom podrucju slab Tele2 Signal, a u T-Mobile imam 4G+, cca download 150Mb/s, upload 10Mb/s..
Jel podrzava taj modem Nacionalni Roaming, posto je u mom podrucju slab Tele2 Signal, a u T-Mobile imam 4G+, cca download 150Mb/s, upload 10Mb/s..
Podržava, ali ne vrijedi ti puno kad nacionalni roaming ide samo preko 3G na T-mobileu.
Pozdrav ljudi, evo ovako tata je danas uzeo iz tele2 neograničeni 4G pokučni internet jer ce mi trebati za fax, meni je super zvučalo 4G i neograničen pa nisam puno pitao. Danas evo stigao ruter ja sam ga spojio i odradio speedtest..Tuga i žalost ne znam sta bi rekao, najviše sto sam izmjerio je 16Mbps download i 28Mbps upload. To je kao 4G standard ne razumijem?
Gledam ugovor i nigdje se ne spominje brzina, piše Tarifni model: BEZBROJ GB (MMN = 169) i da je 24mjeseca ugovor
Iz Slavonskog Broda sam i ruter pokazuje dobar signal, ima li netko iskustva kolika bi trebala biti ta 4G brzina, hvala :)
Da nadodam da mi dosta varira brzina.
Pozdrav ljudi, evo ovako tata je danas uzeo iz tele2 neograničeni 4G pokučni internet jer ce mi trebati za fax, meni je super zvučalo 4G i neograničen pa nisam puno pitao. Danas evo stigao ruter ja sam ga spojio i odradio speedtest..Tuga i žalost ne znam sta bi rekao, najviše sto sam izmjerio je 16Mbps download i 28Mbps upload. To je kao 4G standard ne razumijem?
Gledam ugovor i nigdje se ne spominje brzina, piše Tarifni model: BEZBROJ GB (MMN = 169) i da je 24mjeseca ugovor
Iz Slavonskog Broda sam i ruter pokazuje dobar signal, ima li netko iskustva kolika bi trebala biti ta 4G brzina, hvala :)
Brzina je onolika koliku dobiješ, ovisno o opterećenosti bazne stanice i broju spojenih uređaja. Brzina ne piše zato što na mobilnom broadbandu nema minimalno zajamčene brzine - LTE ne radi tako, kao ni 3G.
I ja imam u prosjeku 20/20 - opet je dvostruko više (u uploadu 40 puta više) od onog što za iste novce mogu dobiti na bakru.
Brzina je onolika koliku dobiješ, ovisno o opterećenosti bazne stanice i broju spojenih uređaja. Brzina ne piše zato što na mobilnom broadbandu nema minimalno zajamčene brzine - LTE ne radi tako, kao ni 3G.
I ja imam u prosjeku 20/20 - opet je dvostruko više (u uploadu 40 puta više) od onog što za iste novce mogu dobiti na bakru.
Hvala na odgovoru, nego imam 1TB i tek onda internet uspori jel tako? :)
Stvarno? Nisi pročitao ništa što se pisalo na prijašnjim stranicama?
Dobiješ 2TB i brzina se ne smanjuje.
All truly great thoughts are conceived by walking.
koja 2TB?
koja 2TB?
Da ste pročitali stranice prije na kojima je objašnjeno, znali bi. Za to forum služi.
koja 2TB?
Da ste pročitali stranice prije na kojima je objašnjeno, znali bi. Za to forum služi.
sta trolujes ljude.
Tesko ti je napisati da ima 1TB i nakon toga se brzina smanjuje.
Ajmo reći da već je, na svakoj stranici se o tome piše.