zasto sa postarinom ima i bez
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@nbrezovec
Imas PM
Sve o anteni imašovdje
Danas sam uzeo pokucni internet na probu 5 dana
zanima me koja vam je brzina skidanja?
meni speed test pokaze oko 35 mbps
signala imam 4 od 5 crtica sto pokaze u postavkama rutera
dali je ta brzina ok?
moze li bolje? posto reklamiraju do 150 mbps
od repetitora sam udaljen 500 metara (1 kuca je izmedu mene i njega)
danas sam prvi puta presao sa zice na bezicno pa sam malo znatizeljan
@nbrezovec
Imas PM
Sve o anteni imašovdje
Ajoj lazno oglasava frajer na ebayu jer to nije h155 coax kolko vidim vec neki cs29 ultra low loss kolko je to istina.Zna netko razliku izmedu h155 i cs29 ili je to jedno te isto s drugom oznakom?
Ako ne valja taj cs29 da trazim refund na ebayu
@nbrezovec
Imas PM
Sve o anteni imašovdje
Ajoj lazno oglasava frajer na ebayu jer to nije h155 coax kolko vidim vec neki cs29 ultra low loss kolko je to istina.Zna netko razliku izmedu h155 i cs29 ili je to jedno te isto s drugom oznakom?
Ako ne valja taj cs29 da trazim refund na ebayu
meni izgleda ok taj kabel....
posto neznam ni zucnut njemacki mozes rec di je cs29 rangiran u odnosu na h155 iz tog dokumenta?
5m cs29 kabla ima gušenje na 1800 mhz oko 2.6 db dok bi h155 na istoj dužini i frekvenciji imao oko 2.13 db.
http://www.panorama-antennas.com/site/index.php?route=product/product&product_id=206
To onda nije problem.Zanemariva razlika.Ali svejedno laze u oglasu frajer.Sad cu mu poslat mail da vidim kaj ce rec
Kupio Huawei B315s-22 i brzine su solidne.
Sa tim dijelom sam zadovoljan.
Jedino što se zna dogoditi je to da mi prekine vezu bez nekakvog razloga iako na routeru sve stoji kako treba...signal, 4G sve je kako treba, ali primjerice zna pasti wifi i LAN pa moram ili malo pričekati da se sam skulira ili ga moram restartati.
Ima li netko slična iskustva i nekakvo rješenje?
Anyone?
Isti problem kod mene. Očigledno je u pitanju router budući da sam isprobao sim karticu u drugom routeru i problema nema. Nije mi se dalo slati prigovore pa uređaj na servis jer znam kako to traljavo funkcionira i da će tvrditi da je sve ok pa sam router odlučio prodati i kupiti novi koji mi stiže kroz dan-dva pa ću vidjet kako funkcionira.
Lokacija ZG Sesvete. Brzina od 5 do 40 mbps, najčešće je u rasponu od 10-20 mbps. 1,5 km do odašiljača.
Problem su konstanta pucanja veze i brzina koja zna biti stvarno loša na momente.
Veza zna puknuti 4 puta u sat vremena. Pa se spoji na router, odspoji sa mreže i ponovo spoji pa proradi.
Router resetirao, isprobao sve lokacije u kući.
Ne znam što da više radim. Naručio omni antene što se šarafe u router, možda pomogne.
Da li ima tko sličan problem?
Ak je onaj huawei ruter od tele 2 pucat ce ti veza ak je i dosada vjerojatno cak i sa antenama.
Nekima taj ruter radi savrseno a nekima ni blizu toga.Lutrija
Kupio Huawei B315s-22 i brzine su solidne.
Sa tim dijelom sam zadovoljan.
Jedino što se zna dogoditi je to da mi prekine vezu bez nekakvog razloga iako na routeru sve stoji kako treba...signal, 4G sve je kako treba, ali primjerice zna pasti wifi i LAN pa moram ili malo pričekati da se sam skulira ili ga moram restartati.
Ima li netko slična iskustva i nekakvo rješenje?
Anyone?
Isti problem kod mene. Očigledno je u pitanju router budući da sam isprobao sim karticu u drugom routeru i problema nema. Nije mi se dalo slati prigovore pa uređaj na servis jer znam kako to traljavo funkcionira i da će tvrditi da je sve ok pa sam router odlučio prodati i kupiti novi koji mi stiže kroz dan-dva pa ću vidjet kako funkcionira.
Ajde bas javi koji si kupio i da li ti vise puca.
Pa evo da se i ja uključim u ovu temu. Ja sam prvo kupio u tele 2 centru Huawei b315s router i veza mi je pucala svaki dan barem 2-3 puta, te sam ga nakon mj dana zamijenio sa tp-link archer mr200 routerom i naravno veza mi više ne puca. Sad u ćemu je problem sa tim Huawei routerom to ne bi znao, brzine su otprilike iste s time da na archeru ne hvata signal bez onih malih antenica, a na Huwei hvata lol.
Inače instalirao sam i vanjske antene 2xIskra p56 u mimo, dobio sam min 80% bolje brzine u downloadu,a upload je konstant 45+ :)
Poyyy.
Evo ima mjesec dana, malo vise cak, sam uzeo ovu tarifu raspali (uglavnom sve neograniceno)
Trenutno sam na moru u jednoj uvali gdje je unazad par godina uvijek bilo problema sa signalom (svih operatera), sad je znatno bolja situacija.
4g uredno radi, 34Mbps-41Mbps, ovisi gdje se nalazim. Doma, u Sinju, bude mi negdje oko 40-etak/50-etak MBps, imam do sada u ovom mjesecu 46 giga potrosenih.
Ovo me spasilo, s obzirom da mi je doma T-com fiksni i ne moze vise od 10Mbps u 21. stoljecu.
Do sada nikakvih problema nisam imao sto se tice signala ni same brzine, i po cijeni od 149 kn/monthly bez ugovorne obveze mi je super deal :)
Inače sam se nemalo iznenadio kad sam vidio da sam potrošio 912GB u lipnju!! Ne znam kak da budem iskren haha, ali drago mi je da imaju do 1TB neograničene brzine. :D
nabavio sam si ovaj ruter od telca 2 i stavio si simpa karticu, signala imam 4 crtice ali nemam interneta, inače tu karticu koristim na mobitelu i mogu na internet normanlo, dali ja moram zvati ove iz t-mobile da mi oni nešto naprave ili ja moram nešto dodatno upisati
EDIT:Riješeno
To onda nije problem.Zanemariva razlika.Ali svejedno laze u oglasu frajer.Sad cu mu poslat mail da vidim kaj ce rec
Dobio odgovor da dolazi cs29 kabel coax sa onom panelkom sa ebaya.To je rekao bez srama.E sad ja sam trazio i dobio refund ali je on poslao paket vec kolko vidim dan prije.
Kaj sad s tim paketom?
To ce doc do mene ili dhl vraca njemu?
U petak narucujem iskre p-56 u mimo i bok.
Evo danas 3 dana nakon prikljucenja na pokucni internet,nema interneta,kaze nije povezan,signal je full
zovem korisnicku i na kraju sam ga morao ponistiti na tvornicke postavke da bi proradio
kazeu da je do mreze bilo sve ok.
znaci nesto se dogodilo sa ruterom
moze li neka preporuka za ruter koji ima kod nas za kupiti
Router Tele2 500kn, http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/tele2-4g-lte-huawei-b315s-22-router-oglas-22978953 
Ocete staviti kada montirate rezultate Dow-Up, signal, jer i ja razmisljam kupiti Iskra p56 u mimo, ali ne znam koliko se isplati, ako je odasiljac prekrcan! Jer sam imao onu kocku od Huawea, pa nije nista pomogla!
takav i ja imam,pa vec nakon 3 dana gubi vezu
ima li kakva preporuka za neki stabilniji ruter?
Ocete staviti kada montirate rezultate Dow-Up, signal, jer i ja razmisljam kupiti Iskra p56 u mimo, ali ne znam koliko se isplati, ako je odasiljac prekrcan! Jer sam imao onu kocku od Huawea, pa nije nista pomogla!
Ja cu napraviti test sa mimo.Za signal ti nemrem bas pomoc jer mi tp link ruter daje samo postotke i sad imam sa njegovim antenama(vesla) 3/4 jacinu signala a to pise 75% u ruteru.Nemrem vidit db,sinr,rsrp itd i to je jedina zamjerka koju imam na ovaj ruter.Veza mi ne puca nikada niti po najgorem nevremenu.Brzina je uglavnom uvijek 30/30.Kad je lose vrijeme padne dl na 20 ali up je uvijek 30 min.Sa iskrama bi trebao imati konstantno 60 dl i 40 up.Ona kocka od huaweia je neusporediva sa mimo iskrama p-56
takav i ja imam,pa vec nakon 3 dana gubi vezu
ima li kakva preporuka za neki stabilniji ruter?
Eto imam Asus Ac 55U koji je zvijer, ali svejedno mi bas danas na Steamu dok je igra radila update 200mb trebalo 10min da skine pucalo je svakih 1min, inace imam 30dow-10upl, ne uvijek zavisi o opterecenosti odasiljaca.
Danas ujutro oko 7h, 10dow-05up sa pucanjem za poluditi! Nisam strucnjak ali nebi bas rekao da je Huawei toliko los koliko je do prekrcanosti odasiljaca! Imao sam Huawei i sada Asus koji je 2 puta skuplji ali ne mogu reci da je nesto specijalno bolji u vezi signala T2, ostalo je super! Tako da je mozda bolje uloziti u neku 4G antenu nap. Iskra p-56 unicom mimo https://www.antene-zupancic.si/advanced_search_result.php?search_in_description=1&osCsid=gfpffi9q36ighcgljthnflnd75&keywords=iskra+p-56+unicom+mimo nego u novi router!?
ja sam uzeo p-56 antenski set i imam huawei 315 od telea...trebala bi doci sutra ponedjeljak najkasnije pa ću javit dali sam i koliko dobio.Jedino nemam nikog ko ima Asusa pa nemogu usporediti kolka razlika za rutere
Evo upravo narucio mimo iskre p-56 iz slovenije.Kolko se ceka na to do zga?
Jos moram uzet stup od 1m i smislit kako uzemljit to na balkonu.
Ima ko kakvu ideju?
Ain`t nothin` else like L.A.
jel netko probao spojiti ip kameru na taj tele2 ruter
mucim se vec 2 dana i nikako
preko lan-a dobijem sliku ali preko neta ne
zna li netko u cemu je problem?
Ja sam do ZD cekao 3 dana iskre
Onda vjerojatno u ponedjeljak stizu.
Kak si uzemljio antene jer brijem da su magnet za gromove.LOL
nisam jos montirao nista, bas gledam za uzemljenje kako bi, iako bolje nikako nego lose uzemljiti (imam antene na krovu 15god nije bilo nikakvih problema)
Ain`t nothin` else like L.A.