Kada mene upitaš što bih VIŠE želio, moram priznati i svakoga pa i tebe upozoriti, nikad takvu kupnju ne obavljam stihijski, progruntam preko nekoliko strana, provjerim i uvjerim se na preko nekoliko strana i testiranje opipavanjem u Mojim rukama!!
Moj usudio bih se reći prvi i posljednji izbor je IPad!:
A žašto, pa prije svega zbog popriličnog ne savršenstva uočenog prije svega android tableta, OS-a posebice, odnosno preciznije rečeno, ubilo me je u pojam spoznaja da su gro aplikacija na android platformi telefonske a ne tabletske!! O W platformi i tabletima, primarno Lenovo i Nokia, ne leži mi taj OS i možeš ga fućkat!! Da ne spominjem činjenicu da imaju po meni očajnu rezoluciju 1200x800, ma niti 1920x1080p, što je po meni nedostatno da ja bacim u vjetar 2000.00 do 3000.00 kuna za takvo nešto!!
Kada se samo sjetim relativno mizerne memorije samog uređaja, najčešće do 32 GB, pa nemogućnost dodatne memorije, koliko RAM-a memorije, a ima cukanja, iziđe nova verzija uređaja, nemaš podršku u nadogradnjama OS-a, prosječnog dizajna, plastične izvedbe, ...
Rekao tko god što želi i/ili hoće, IPad sa svojom pojavom ubija dizajnom na vrlo prvi pogled, a da ne spominjemo onaj osjećaj kada ga uzmeš u ruke, a probat ću poentirati u završnoj riječi, uz 128 GB memorije samog uređaja, pa i oni cover-i za IPad računalo su vrhunski, perfektni, tko kaže da nisu, nema ukusa 0.001 promil!!
To drugi ne mogu, za sada, nikako, pa niti uz pomoć SD memorijskih kartica!!