Naisao sam na njuskalu na ovaj oglas http://www.njuskalo.hr/tablet-pc/apple-ipad-3-64gb-wi-fi-4g-crni-originalni-racun-jamstvo-oglas-7535114. Javio sam se na odlas mailom i odgovorio mi je gospodin koji se nalazi zapravo u ujedinjenom kraljevstvu, i ima navodno firmu koja trenutno prodaje ipade po promo cijeni. Pitao sam ga kako mogu biti siguran da ovo nije neka prevara i onda mi je dao neke dvije stranice na kojima mogu provjerit da je njihova firma legalna, i da je sve ok s njom. Rekao je da ipad dolazi u hrvatsku u roku od 36 sati, no da moram novce uplatiti unaprjied.
Zanima me sto vi mislite o ovome. Jel smrdi na neku prevaru ili ne?
Radi se o ovoj firmi Eletronic Software Distribution LTD.

. Sve je bilo savršeno ( vlastite slike moba , link od fejs profila , moguće osobno preuzimanje , slanje poštom ali ali baš sve je bilo super ) ... na fejs profilu imala i je i slika i sve je bilo oke . Mob je bio očuvan sve izvrsno a cijena niska zbog toga što curi trebaju novci i to hitno ... reko oke ajde može kupiti cu ga jer stvarno mi se nije dalo zajebavati sa ničim po ovoj vrućini :( ... kad ce ona meni da ja njoj uplatim 200 kn na račun ( naravno imam broj računa i sliku i račune kao dokaz da sam joj uplatio novce ) i uplatio sam ja ... Rekla je da je poslala mob ... i tako sam ja čekao 1 pa 2 pa 3 dana no mob nikako da stigne kad sam ju išao pitati preko fejsa što drugo nego fejs profil obrisan . Od tada sam izgubio svaki trag za tom curom :( ... Znam da sam ja većim djelom kriv nego ona jer sam trebao bolje istražiti oglas i od koga kupujem ali jbg dogodi se
... eto tako sam ja popušio svojih 200 kn ! 

Maurer