Iskustva kupovine u protisu

poruka: 18
|
čitano: 10.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

zanima me vasa  iskustva kuonje u protisu da li je sigurno vidim da su cijene prihvatljive

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iskustva kupovine u protisu

Iskreno prije su bili povoljniji !! Ali ima jedna kvaka ako ti se nešto pokvari tj. mora ići na servis i sl. požalit ćeš što si tamo kupovao !! Samo toliko ! Ja bih ti osobno prporučio ADM, MAGAZINRS,...

Sretno

14 godina
neaktivan

Ja sam u Protisu kupovao Xbox360 gamepad, uredno je stigao odmah na prvi radni dan, jer sam ga bio naručio u petak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sve sto sam tamo kupovao sam narucio i doslo je drugi dan, dosao i platio i sve ok... nemaju bas puno toga na lageru i uglasnom se treba narucit...

2 0 hvala 0
14 godina

Preporucam Adm : usluga,cijene ,etc.. thumbs up - redovito kupujem tamo

Za protis sam cuo da imaju nekih problema s zaprimanjem garancija od par kolega,osobno ne znam dali je tako. a cijene izmedu protisa i adma su relativno slicne

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako sam dobro skuzio u protisu i adm-u je jedna cjena za gotovinu ali ako se ide kupovati na rate postaju dosta skuplji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ja ako sam dobro skuzio tako je u svim ducanima

13 godina
neaktivan

U links-u do 6 rata cjena ostaje ista,a ja nemam mogucnost kupnje u gotovini pa me zanima di bi mi bilo najpovoljnije na rate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U Linksu ti daju na 6 rata na kartice i cijena se ne mijenja al mora prelazit 500kn ukupno.

$inke
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 21:44 ($inke).
17 godina
protjeran

Nazalost ta praksa da se kupca voza pri servisu je slicna u vecini trgovina. Tako da ne vidim po cemu bi Protis trebao biti iznimka od ADMa, UM(exVM), Feniksa i sl. Svi vole samo pokupiti lovu a kad nesto i ne radi onda nek se kupac sam pobrine i kupi jos jhedan novi proizvod po mogucnosti u istom ducanu dok je ovaj na servisu. (Koliko vas prepoznaje slicnu situaciju?)

13 godina
neaktivan

Ja sam vrlo zadovoljan sa protisom. Vrlo brzo i bezbolno sve ide - od narudžbe do ispostave. Živciraju me samo dvije stvari 1) poštarina se plaća uvijek - ADM na iznose iznad 2000 kn ne naplačuje poštarinu a Portio i Links na iznose iznad 1000 ne naplačuje i 2) ako nešto reklamiraš (kao ja neispravnu grafu) to traje oko mjesec dana ili malo duže jer oni nemaju svoj servis pa šalju ... kamo već šalju. Ali inaće sve super.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Honda_Power kaže...

....to traje oko mjesec dana ili malo duže jer oni nemaju svoj servis pa šalju ... kamo već šalju. Ali inaće sve super.

salju dobavljacu na servis kao i "veliki" Links a mjesec dana je kod svakog trgovca, pa do 45 dana.

osobno sam u Linksu cekao 42 dana novu graficku tako da...

mislim da Links nece izdrzat ovu godinu i da ce proci kao HG spot zbog previsokih cijena. (razlozi tih cijena me ne zanimaju).

Protis je super. (barem meni) :D

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 19:07 (Budokai).
16 godina
neaktivan

Takoder imam samo pozitivna iskustva sto se tice Protisa, jos jucer sam oko 17h narucio novi cpu i mbo te sam ih danas uredno pokupio takoder oko 17h kak su mi rekli da dodem. Jest da sam do sad kupovao svega 3 puta kod njih i nisam imao problema ili potrebu za reklamacijom pa s tim i nemam iskustva.

Sto drugo nego, pohvale.

p.l.u.r.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

evo ja u protisu kupio cijeli komp, cekao tjedan dana,zvao 30 puta,nakraju neznaju, tko, sta, gdje...onako totalno nezainteresirano!strasno Nakraju nekako dosli do mojih komponenti! po placanju unaprijed virmanom u posti sam platio jos i 50kn pristojbe, e i jos jedna stvar na svakoj komponenti na garancijskom listu ljepo pise ukoliko komponenta nije instalirana od strane profesionalne osobe zaduzene za to garancija u suprotnom ne vrijedi!!! e pa sad vi meni recite kaj s tim?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam u protisu uzeo skoro cijeli komp, osim hdd-a i przilice...malo su kasnili dan-2 ali sve je stiglo uredno  i radi. iskustva sa reklamacijom kod njih nemam. Dali je istina ovo sta je kolega iznad napiso? Garancja ne vrijedi ako nisu oni slagali komp? mislim da je to glupost?

Krpa
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

ukoliko komponenta nije instalirana od strane profesionalne osobe zaduzene za to garancija u suprotnom ne vrijedi!!! e pa sad vi meni recite kaj s tim?????

puj pik to ne vazi.

to uglavnom pise kod svih prodavaca.

jeeeeedino vazi ako si kupio "gotovo" racunalo koje je zasticeno naljepnicom da ne mozes otvoriti i sam mijenjati komponente, da ti ja pass na biosu onda taj zakon vrijedi.

inace, ne boj se toga.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
15 godina
neaktivan
Budokai kaže...
Honda_Power kaže...

....to traje oko mjesec dana ili malo duže jer oni nemaju svoj servis pa šalju ... kamo već šalju. Ali inaće sve super.

salju dobavljacu na servis kao i "veliki" Links a mjesec dana je kod svakog trgovca, pa do 45 dana.

osobno sam u Linksu cekao 42 dana novu graficku tako da...

mislim da Links nece izdrzat ovu godinu i da ce proci kao HG spot zbog previsokih cijena. (razlozi tih cijena me ne zanimaju).

Protis je super. (barem meni) :D

I meni je super kako kad,na telefon ih je jako tesko dobiti,lakse dobijes predsjednika...

Nemam potpis jer sam nepismen...
13 godina
neaktivan

Stranica im netočna, na telefon ih ne možeš dobiti, nisu ljubazni, nisu obrazovani, ne komuniciraju s kupcem, garanciju ne rješavaju sami već tjeraju kupca

da ju nosi od servisa do servisa... Uglavnom samo loša iskustva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice