3dmark score

poruka: 13
|
čitano: 3.357
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
3dmark score
pitanje

jel normalno da ova konfa ima na svim defaultovima ima score od 9800?

Amd 5200+

Gigabyte ga-ma 790fx ds5

Gigabyte hd4850

2gb buffalo pc6400

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 3dmark score

Za koji 3DMark?

EVGA nForce 790i Ultra Intel Core 2 Duo E8500 Patriot Viper 4GB DDR3 Thermaltake Toughpower 850W Seagate Barracuda 320GB SATA II nVidia GeForce GTX 280 Cooler Master Cosmos
17 godina
neaktivan
3dmark score

Ovisi kako ti je podešena memorija, i jesu li jedna ili dvi pločice. Ako imaš dvije, onda baš i nije normalno. U suprotnom ti mema radi relativno sporo za grafičku, te to rezultira gorim scoreom. I sam sam imao sličan problem (doduše kod mene dual channel DDR1), al sam ga uz malo tweakanja i overclocka doveo do iznad 10k (krenuo sam s 8,5k).

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3dmark score
autorov komentar

imam jedan keks,a 3dmark je o6 professional

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cika Jova Zmaj kaže...

Ovisi kako ti je podešena memorija, i jesu li jedna ili dvi pločice. Ako imaš dvije, onda baš i nije normalno. U suprotnom ti mema radi relativno sporo za grafičku, te to rezultira gorim scoreom. I sam sam imao sličan problem (doduše kod mene dual channel DDR1), al sam ga uz malo tweakanja i overclocka doveo do iznad 10k (krenuo sam s 8,5k).

Ne kuzim ovo bas mozes malo pojasnit. Znaci ja imam 1 plocicu od 2 gb radi mi sporije nego 2 x 1 gb? kolko to tocno sporije? Sta ako stavim 2 x 2 gb (jel ce jos uvijek radit sporije ili sta) ?
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
 Ne kuzim ovo bas mozes malo pojasnit. Znaci ja imam 1 plocicu od 2 gb radi mi sporije nego 2 x 1 gb? kolko to tocno sporije? Sta ako stavim 2 x 2 gb (jel ce jos uvijek radit sporije ili sta) ?
 Mogu mogu, dakle ako imaš jednu pločicu, bez obzira na veličinu, tvoja memorija če raditu single channel modu. U tom slučaju, njen takt je recimo 800 MHz. Ako imaš bilo koje dvije pločice, jednake veličine i po mogućnosti proizvođača (znalo je biti problema s kompatibilnosti) tvoja memorija radi u Dual Channel modu i teoretski na taktu od 1600 MHz. Naravno u praksi poboljšanje baš nije toliko, ali nije ni puno manje. Kako je 800 MHz takt koji se mogao postić s DC DDR1 memorijom, performanse ti pate (dok god ih uspoređuješ s referentnim testovima, koji se rade na super složenim mašinama). Ako uzmeš još jedan keks od 2GB dobit češ super mašinu Smijeh
Why so serious???
17 godina
3dmark score

Neznam ja sam imao 2 x 1 gb kingmax ddr2 800mhz radilo je ok, pa sam ove prodao kupio sam si 2 gb hyperx na 800mhz isto ddr2 uopce nisam primjetio neku vecu razliku osim sta mogu klokat ovaj hyper x na 1030 mhz da radi 24/7 stabilno . tak da neznam bas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3dmark score

Neda mi se više pisat Smijeh  upotrijebi google, a da još uvijek imaš te memorije, rekao bi ti da staviš Everest i upališ 3 memory testa, pa če ti sve bit jasno. Možeš probat i ovako, čisto da na ljestvici vidiš gdje se nalaze SC i DC konfe.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3dmark score
autorov komentar

jel normalno da mi se cpu test vrti pri 1 ili 2 fpsa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
nick kaže...

jel normalno da mi se cpu test vrti pri 1 ili 2 fpsa?

je Šutim
Why so serious???
17 godina
neaktivan
3dmark score
autorov komentar

omfg....hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
3dmark score

meni je u 3DMark06  score: 6236 !

Jeli to lose ili nije ? :)

3DMark06 3DMark06

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...
toxic kaže...
 Mogu mogu, dakle ako imaš jednu pločicu, bez obzira na veličinu, tvoja memorija če raditu single channel modu. U tom slučaju, njen takt je recimo 800 MHz. Ako imaš bilo koje dvije pločice, jednake veličine i po mogućnosti proizvođača (znalo je biti problema s kompatibilnosti) tvoja memorija radi u Dual Channel modu i teoretski na taktu od 1600 MHz. Naravno u praksi poboljšanje baš nije toliko, ali nije ni puno manje. Kako je 800 MHz takt koji se mogao postić s DC DDR1 memorijom, performanse ti pate (dok god ih uspoređuješ s referentnim testovima, koji se rade na super složenim mašinama). Ako uzmeš još jedan keks od 2GB dobit češ super mašinu Smijeh
 nemas pojma.. u single modu memorija radi na memorijskoj sabirnici od 64 bit-a na brzini 800Mhz , kad stavis dva keksa u dual chanel onda povecas memorijsku sabirnisu s 64 na 128 bit-a 800Mhz znaci propusnost je teoretski duplo veca. Dok u praksi to rezultira malim porastom performansi mozda 5-10 % .

Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice