jel normalno da ova konfa ima na svim defaultovima ima score od 9800?
Amd 5200+
Gigabyte ga-ma 790fx ds5
Gigabyte hd4850
2gb buffalo pc6400
jel normalno da ova konfa ima na svim defaultovima ima score od 9800?
Amd 5200+
Gigabyte ga-ma 790fx ds5
Gigabyte hd4850
2gb buffalo pc6400
Za koji 3DMark?
Ovisi kako ti je podešena memorija, i jesu li jedna ili dvi pločice. Ako imaš dvije, onda baš i nije normalno. U suprotnom ti mema radi relativno sporo za grafičku, te to rezultira gorim scoreom. I sam sam imao sličan problem (doduše kod mene dual channel DDR1), al sam ga uz malo tweakanja i overclocka doveo do iznad 10k (krenuo sam s 8,5k).
imam jedan keks,a 3dmark je o6 professional
Ovisi kako ti je podešena memorija, i jesu li jedna ili dvi pločice. Ako imaš dvije, onda baš i nije normalno. U suprotnom ti mema radi relativno sporo za grafičku, te to rezultira gorim scoreom. I sam sam imao sličan problem (doduše kod mene dual channel DDR1), al sam ga uz malo tweakanja i overclocka doveo do iznad 10k (krenuo sam s 8,5k).
Neznam ja sam imao 2 x 1 gb kingmax ddr2 800mhz radilo je ok, pa sam ove prodao kupio sam si 2 gb hyperx na 800mhz isto ddr2 uopce nisam primjetio neku vecu razliku osim sta mogu klokat ovaj hyper x na 1030 mhz da radi 24/7 stabilno . tak da neznam bas.
Neda mi se više pisat upotrijebi google, a da još uvijek imaš te memorije, rekao bi ti da staviš Everest i upališ 3 memory testa, pa če ti sve bit jasno. Možeš probat i ovako, čisto da na ljestvici vidiš gdje se nalaze SC i DC konfe.
jel normalno da mi se cpu test vrti pri 1 ili 2 fpsa?
jel normalno da mi se cpu test vrti pri 1 ili 2 fpsa?
omfg....hvala