- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedan gutljaj šljivovice
Ili nek ti ekipa sredi neku tetu prije partije
imaju neke tablete za smirenje koje se mogu kupit bez recepta. sad se ne mogu sjetit al ja sam nekoliko puta uzimao kako bi lakše zaspao.ma ima ih hrpa svakakvih,googlaj malo
Ma kani se toga, kakav red bull i ostalo (smece). Jednostavno, moras biti skoncentriran. Ako si "psihicki" dobar, to ce se odraziti na tvojoj igri u tvom slucaju branjenju. Tebe vjerojatno sada dodatno ubija sto ti o tome mislis stalno, jao trema ovo ono. Dodi, igraj iz gusta, pokazi sta znas i nema treme.
Ovo psihicki, npr. ako je 0:0, jos je malo do kraja vec je ludnica, obicno tekmu dobiva ekipa koja je na utakmici dok sudac neda kraj. Vjeruj mi, igram nogomet 10 godina, sve i svasta sam prosao, znam kako je ali ti bas u inat dodi ono boli te briga za sve ti si dosao da branis
Nisi jedini ;D nemoj brinut :D
s vremenom ce ti se trema postupno smanjivAt, al uvijek ce bit prisutna bar na neko vrijeme :)
Golman sam bio znam što je trema.! Al polagano samo.Kad počne tekma sva trema prestaje i misli se samo na loptu.Ako si dobar golman sve će se vidjeti na terenu.Nema straha.! Ti moraš biti taj koji će voditi ekipu.Vikati na igrače kad loše stoje na terenu.
Imaš najbolji pogled na sve.Ako se bojiš ti bojat će se i ekipa.zato čill i javi kako je prošla tekma :D
pa nećeš zaspat. nego te smire,opuste.
makar mislim da tebi trema dobro dođe, tako da budeš na oprezu
Ti si taj koji sve vidi, trebas samo galamit na svoje igrace i zaboravit ces na tremu. Ili prije utakmice zajebavaj se sa domacinima sprijatelji se i treme nigdje na vidiku...
Samo nemoj misliti o tome, misli na utkmicu i nista drugo. Igram nogomet od svoje 6 godine, a sad imam 15 pa znam. Igram u NK Varaždin(Varteks<3) i idemo na puno turnira, samo se moras skoncentrirati na tekmu i sve će biti oke.
Sretno ;)
Misli na tete na tribinama
Zapali travu/joint.