Trema prije tekme!

poruka: 14
|
čitano: 3.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Trema prije tekme!
Ovako ljudi trebam pomoc!Igramo na turniru u dvorani i ja sam golman.Svaki put kad je tak neki turnir i ja branim opere me nevjerovatna trema i ko da me nest privlaci za pod teze se pomicem.Kad igramo ovak u dvorani bezveze dosta dobro branim medutim cim je nesto vaznije tipa taj turnir sad, potpuna sam katastrofa,dobivam glupe golove!Ljetos smo nastupili na seoskom turniru koji traje cjeli dan i napocetu mi je isto tako bila nevjerovatna trema medutim iz utakmice u utakmicu sve je bila manja i manja da bi na kraju u polufinalu izvuko ekipu jel ta trema je nakraju presla u neku dodatnu snagu i pobjedili dosta jacu ekipu uz moju veliku pomoc.A sad ovaj turnir traje oko mjesec dana i igraju se samo dvije tekme po vikendu i jednostavno odma trebam bit na nivou nema tog da se navikavam pa bi ja sad zamolio da mi neko savjetuje nesta tipa da popijem mozda koji redbull jel bi to sta pomoglo ?Jel zna iko kako se rjesit te sugave treme?
17 godina
Re: Trema prije tekme!
Tole1710 kaže...
Ovako ljudi trebam pomoc!Igramo na turniru u dvorani i ja sam golman.Svaki put kad je tak neki turnir i ja branim opere me nevjerovatna trema i ko da me nest privlaci za pod teze se pomicem.Kad igramo ovak u dvorani bezveze dosta dobro branim medutim cim je nesto vaznije tipa taj turnir sad, potpuna sam katastrofa,dobivam glupe golove!Ljetos smo nastupili na seoskom turniru koji traje cjeli dan i napocetu mi je isto tako bila nevjerovatna trema medutim iz utakmice u utakmicu sve je bila manja i manja da bi na kraju u polufinalu izvuko ekipu jel ta trema je nakraju presla u neku dodatnu snagu i pobjedili dosta jacu ekipu uz moju veliku pomoc.A sad ovaj turnir traje oko mjesec dana i igraju se samo dvije tekme po vikendu i jednostavno odma trebam bit na nivou nema tog da se navikavam pa bi ja sad zamolio da mi neko savjetuje nesta tipa da popijem mozda koji redbull jel bi to sta pomoglo ?Jel zna iko kako se rjesit te sugave treme?

Jedan gutljaj šljivovice {#}

Ili nek ti ekipa sredi neku tetu prije partije {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Trema prije tekme!

imaju neke tablete za smirenje koje se mogu kupit bez recepta. sad se ne mogu sjetit al ja sam nekoliko puta uzimao kako bi lakše zaspao.ma ima ih hrpa svakakvih,googlaj malo

15 godina
Tole1710 kaže...

Ma kani se toga, kakav red bull i ostalo (smece). Jednostavno, moras biti skoncentriran. Ako si "psihicki" dobar, to ce se odraziti na tvojoj igri u tvom slucaju branjenju. Tebe vjerojatno sada dodatno ubija sto ti o tome mislis stalno, jao trema ovo ono. Dodi, igraj iz gusta, pokazi sta znas i nema treme.

Ovo psihicki, npr. ako je 0:0, jos je malo do kraja vec je ludnica, obicno tekmu dobiva ekipa koja je na utakmici dok sudac neda kraj. Vjeruj mi, igram nogomet 10 godina, sve i svasta sam prosao, znam kako je ali ti bas u inat dodi ono boli te briga za sve ti si dosao da branis

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja :D ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
15 godina
neaktivan
Tole1710 kaže...

Nisi jedini ;D nemoj brinut :D
s vremenom ce ti se trema postupno smanjivAt, al uvijek ce bit prisutna bar na neko vrijeme :)

bas tako :D
16 godina
neaktivan
Trema prije tekme!

Golman sam bio znam što je trema.! Al polagano samo.Kad počne tekma sva trema prestaje i misli se samo na loptu.Ako si dobar golman sve će se vidjeti na terenu.Nema straha.! Ti moraš biti taj koji će voditi ekipu.Vikati na igrače kad loše stoje na terenu.

Imaš najbolji pogled na sve.Ako se bojiš ti bojat će se i ekipa.zato čill i javi kako je prošla tekma :D

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
13 godina
neaktivan
Hvala ljudi na odgovorima a sto se tableta tice pa nije mi cilj da zaspem na golu:)
15 godina
Tole1710 kaže...
Hvala ljudi na odgovorima a sto se tableta tice pa nije mi cilj da zaspem na golu:)

pa nećeš zaspat. nego te smire,opuste.

makar mislim da tebi trema dobro dođe, tako da budeš na oprezu

15 godina

Ti si taj koji sve vidi, trebas samo galamit na svoje igrace i zaboravit ces na tremu. Ili prije utakmice zajebavaj se sa domacinima sprijatelji se i treme nigdje na vidiku...

inox
13 godina
neaktivan
Trema prije tekme!
Ljudi danas je dan D :)Tekma je danas u 5 pa bi vas zamolio da mi saljete dobre vibracije:)
13 godina
neaktivan
Trema prije tekme!

Samo nemoj misliti o tome, misli na utkmicu i nista drugo. Igram nogomet od svoje 6 godine, a sad imam 15 pa znam. Igram u NK Varaždin(Varteks<3) i idemo na puno turnira, samo se moras skoncentrirati na tekmu i sve će biti oke.

Sretno ;)

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
17 godina
Trema prije tekme!

Misli na tete na tribinama{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Trema prije tekme!
Evoga ljudi tekma iza mene:) Nazalost izgubili smo 2:1 al nismo bili losiji!Imali smo jednu stativu i jednu su nam loptu s crte izbili!Ja sam bio dobar ,imo sam par super obrana cak jednu jedan na jedan i to s centra je lik iso potpuno sam na mene i skino sam je.Ono ceg sam se bojo se nije desilo tj.nisam razocaro ekipu,sam me grize taj jedan gol znam da sam ga mogo skinut al sam potpuno zakazo al i u tom slucaju bilo bi 1:1 sto nam opet nepase ,bas je trebala bit pobjeda!Treme je malo bilo napocetku i poslje nakon nekog vremena je prosla i bilo je dobro.Da i iscasio sam si prst:)
14 godina
neaktivan
Trema prije tekme!

Zapali travu/joint.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice