Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.142.994
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Petric?

17 godina
neaktivan
Re: Sve o nogometu
Logigamer kaže...

Petric?

Mislim da je i on ozlijeđen, al nemoj me uzet za rijec

18 godina

i ja isto mislim da je ozlijeden

It's not who u are, it's who u know.
18 godina

je onaj bilic retardiran...

bas prijatelj i ja pricamo kako ce protiv latvije izac 4-4-2, samo da spasi svoju kozu. i on je to i ucinio. kako predvidljivo. bilicu, ostani đubre do kraja i forsiraj svoje glupe modifikacije, a ne mijenjati na bolje kad se trbas izvlaciti. ko da je hrvatska spanjolska ili njemacka pa ima masu igraca koji mogu igrat na raznim pozicijma.

isto tako forsira kranjcara koji em nije u formi, em ne igra u klubu, em se vratio nedavno nakon ozlijede.

pa je*emu mater ko da mu neki ku*ac smeta pa se koprca ko prdac u gacama. igraj sa provjerenom taktikom, a ne se zaje*avat u situacijama kad to nije protrebno...

15 godina
neaktivan
ja nemogu vjerovati da će ga ostaviti na klupi poslje grčke jbt,napravijo je od gotova veresiju.

isto ko onaj baksuz srpski,đe izvuče onog golmana je*a majku svoju treba to sve rašćerati i nekog normalnog dovesti
Bolje živiti sto godina u bogastvu nego jedan dan u bjedi
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Nikad mi nisu bili jasni oni koji ga kritiziraju, kad je dobijao Engleze i svjetske repke bio je svima dobar i bio je kraljina za sve, a sad posle jednog poraza svi pljuju po njemu, pa prosto za nepovjerovat. Po meni treba ostati na klupi, jer boljeg od njega ne vidim na nogometnoj klupi naše repke..eto toliko o tome

18 godina
igić222 kaže...

Nikad mi nisu bili jasni oni koji ga kritiziraju, kad je dobijao Engleze i svjetske repke bio je svima dobar i bio je kraljina za sve, a sad posle jednog poraza svi pljuju po njemu, pa prosto za nepovjerovat. Po meni treba ostati na klupi, jer boljeg od njega ne vidim na nogometnoj klupi naše repke..eto toliko o tome

e je*i ga, ti ka da si sa marsa pao

17 godina
igić222 kaže...

Pa normalno da je imao takve rezultate kad je iza njega bio Prosinečki, od kad je otišao, ovaj se ne snalazi "nekim čudom". On nije dokazan trener koliko god da je karizmatičan , više mu ne pomaže.
Trebamo izbornika sa iskustvom. Kakav Štimac, tu su Poklepović (neki će se smijati, ali je odličan) , Cico i Ćiro. Drugo sve nula bodova. 

17 godina
Sve o nogometu

mislim da je i Niko kao kapetan na terenu dosta puno pridonosio ekipi jer je bio kao pravi vođa

18 godina

ljudi moji o cemu vi pricate...

pa pogledajte skupinu u kojoj smo bili:

Grcka, Izrael, Latvija, Gruzija i Malta.

sa ovakvim reprezentacija nema govora o prosipanju bodova. svaki izgubljeni bod protiv ovakvih protivnika je podbacaj. mi smo trebali pomesti pod sa ovim protivnicima i osvojiti svih 30 bodova. da smo kojim slucajem dobili, ne znam, spanjolsku ili njemacku onda ok, realno je ocekivati drugo mjesto.

trenutno, kao sto je i hns rekao, nema boljeg kandidata od bilica. najbolja je opcija odje*at ove domace klosare i nac pravog trenera stranca.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Dobili Turke. Nekako sam euro skeptik :p

18 godina
Badaboom kaže...

volim vise neg ista

eto prilike... pokazite da ste kvalitetni, a ne hrpa redikula

16 godina
Badaboom kaže...

bit će instambu(ra)l {#}

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

naravno da je igrao 4-4-2 jer je igrao na sigurno i sa tom taktikom najbolje igramo a ne ostale taktike koje npr protiv grcke nisu donijele nista

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
igić222 kaže...

nemože dovjeka na staroj slavi živiti.I nije jedan poraz već dvije godine repka igra šugavo

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu
18 godina
dzelo kaže...

a dole pise adobe photoshop... dadada... smijesan si

15 godina
neaktivan
taman da je i pogodio

AJ DONT KER
16 godina
Obi Wan kaže...
dzelo kaže...

a dole pise adobe photoshop... dadada... smijesan si

http://www.24sata.hr/komentari/zdrijeb-doigravanja-hrvatska-od-13-sati-ceka-svog-protivnika-238415

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
Sve o nogometu

Sta ocekujete od utakmice Dinamo-Ajax? Po meni Dinamo bi i mogao izvuc neke bodove...

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ima li neka stranica sa koje mogu viditi 'uzivo' dogadjaje iz nogometa?

npr, da je prije 5 minuta zabijen gol na toj i toj utakmici ili da je upravo taj i taj igrac dobio crveni karton, ili da je upravo zavresna utakmica sa tim i tim rezultatom.

Hvala unaprijed.

16 godina
neaktivan
Arxi kaže...

npr, da je prije 5 minuta zabijen gol na toj i toj utakmici ili da je upravo taj i taj igrac dobio crveni karton, ili da je upravo zavresna utakmica sa tim i tim rezultatom.

Hvala unaprijed.

Imaš koliko hoćeš, evo primjer http://www.rezultati.com/.

18 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Hvala unaprijed.

ja koristim http://www.livescore.com/ ili http://www.rezultati.com/

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 17:48 (Balvan8).
16 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Hvala unaprijed.

imas teletext haha {#}

14 godina
neaktivan
RE: Sve o nogometu

Ma Messi je legenda;),najbolji je,bar meni.

18 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Henry je u svome ponovnom povratničkom debiju za Arsenal zabio gol. Šta reći nego da je CAR! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 22:38 (Balvan8).
16 godina
Sve o nogometu

koja legenda! taj gol je baš u njegovom stilu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Thierry Henry postigao svoj 12. pogodak u 12. utakmici protiv Leedsa, 12 minuta prije kraja, noseći dres s brojem 12 i sve to u 2012. godini. Broj slova u njegovom imenu i prezimenu je 12! :D

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Messi je igracina,ronaldo ajde moram priznat isto tako dobar,ali Henry je legenda,takvog vise nece biti.Covijek sa srcem,ma ne znam sta da kazem.Od malih nogu ga pratim i uvijek je imao svoj stil.Cjenim sve takve igrace poput henry koji su odani klubu.Del piero isto tako,al henry je za mene najbolji

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Premijer liga, 21.kolo:

Mančester junajted - Bolton 3:0

(Skols 45+1, Velbek 74, Kerik 83)

Totenhem - Vulverhempton 1:1

(Modrić 51 - Flečer 22)

Aston vila - Everton 1:1

(Bent 56 - Aničebe)

Čelsi - Sanderlend 1:0

(Lampard 13)

Liverpul - Stouk 0:0

Blekburn - Fulam 3:1

(Pedersen 45, Dan 46, Formika 79 - Daf 56)

Vest Bromvič Albion - Norič 1:2

(Long 68p - Surman 43, Morison 79)

Nedelja:

Njukasl - KPR 14,30

Svonsi - Arsenal 17h

Ponedeljak:

Vigan - Mančester siti 21h

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice