Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.141.619
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sve o nogometu
Praetorian1 kaže...

Stvarno super igra 9 repka svijeta, oće li nakon ove odlične tekme protiv grka postat 5 repka svijeta? 

I hoće li Modrić biti najbolji eurpski igrač?

slažem se da je Bilić kriv,ali zašto Modrića upletati i vrijeđati,pa nemože čovjek sam igrati za cijelu reprezentaciju,to nemože ni Messi u Argentini,a kamoli Modrić kod nas. Živcira me što ga se stalno proziva,a da nije bilo njega,prošlu utakmicu bi izgubili od Izraela u Zagrebu,pa nije on čarobnjak.

Sve je ovo bilo samo pitanje vremena,jednostavno je takva situacija u našem nogometu,u savezu,to je za nepovjerovati kolika tu mafija i korupcija vlada,tog Markovića nitko neće skinuti sa vlasti dok je živ.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

Stvarno super igra 9 repka svijeta, oće li nakon ove odlične tekme protiv grka postat 5 repka svijeta? 

slažem se da je Bilić kriv,ali zašto Modrića upletati i vrijeđati,pa nemože čovjek sam igrati za cijelu reprezentaciju,to nemože ni Messi u Argentini,a kamoli Modrić kod nas. Živcira me što ga se stalno proziva,a da nije bilo njega,prošlu utakmicu bi izgubili od Izraela u Zagrebu,pa nije on čarobnjak.

mene zivcira to sta su modrica razvikali bez 

14 godina
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

mene zivcira to sta su modrica razvikali bez 

Da...Svi ga navikali vamo tamo, a like je prosle sezone zabio 2 gola i 3 asistencije dao tako nesto...I jel to treba biti statistika nekog veznjaka kojem dizu cijenu do 40-50mil...

16 godina
Sve o nogometu

ma da,vi ste pametniji od ljudi u Chelseaju i Unitedu koji za njega daju toliku lovu. Da vi bar jednom pogledate jednu utakmicu Tottenhama u Premier Ligi na engleskom programu vidjeli bi koliko ljudi tamo njega cijene,ali vi gledate samo statistike, to je toliko plitko i površno. I Xavi je prošle godine zabio 3 gola uz 8 asistencija,nije neka statistika,jeli onda i on razvikan bezveze,ili je jnajbolji vezni igrač na svijetu? Prošle sezone sam pogledao dosta utakmica Tottenhama i na kraju svake bi se zapitao gdje bi taj Tottenham bio bez Modrića. Možda će vam ovo biti smiješno,ali Modrić je trenutno među 3 najbolja i najcijenjenija vezna igrača u Premiershipu.

Ali da,mi smo ipak Hrvati,moramo pljuvati po svemu kad ne ide,a kad ide onda dizati u nebesa. Dosta je da pogledate komentare u ovoj temi poslije utakmice s Izraelom na Modrićevu igru,onda će te shvatiti koliko ste jadni.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 14:18 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma da,vi ste pametniji od ljudi u Chelseaju i Unitedu koji za njega daju toliku lovu. Da vi bar jednom pogledate jednu utakmicu Tottenhama u Premier Ligi na engleskom programu vidjeli bi koliko ljudi tamo njega cijene,ali vi gledate samo statistike, to je toliko plitko i površno. I Xavi je prošle godine zabio 3 gola uz 8 asistencija,nije neka statistika,jeli onda i on razvikan bezveze,ili je jnajbolji vezni igrač na svijetu? Prošle sezone sam pogledao dosta utakmica Tottenhama i na kraju svake bi se zapitao gdje bi taj Tottenham bio bez Modrića. Možda će vam ovo biti smiješno,ali Modrić je trenutno među 3 najbolja i najcijenjenija vezna igrača u Premiershipu.

Ali da,mi smo ipak Hrvati,moramo pljuvati po svemu kad ne ide,a kad ide onda dizati u nebesa. Dosta je da pogledate komentare u ovoj temi poslije utakmice s Izraelom na Modrićevu igru,onda će te shvatiti koliko ste jadni.

ma dobar je modric al razvikavat ga onako nije fer,inace nebi se slozio da je modric medu 3 najbolja vezna igraca u premiershipu,ima boljih od njega,mene samo zivcira to sta modrica prestavljaju kao boga 

16 godina
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...

ma dobar je modric al razvikavat ga onako nije fer,inace nebi se slozio da je modric medu 3 najbolja vezna igraca u premiershipu,ima boljih od njega,mene samo zivcira to sta modrica prestavljaju kao boga 

daj mi nabroji 3 bolja vezna igrača u Premiershipu.

15 godina
neaktivan

Silva,van der vaart,bale,nani,lampard,gerrard,bar po mom misljenju

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 0:22 (Logigamer).
16 godina
Sve o nogometu
pola što si ih tu nabrojao nisu uopće vezni igrači. Točnije,samo Gerrard i Lampard su pravi veznjaci,a niti jedan od njih nije na razini kakvoj su prije bili,i mislim da je Modrić trenutno bolji od njih.
18 godina

modric je car. i zasluzuje sve najbolje. to je vasa stvar sta ste ljubomorni na covika. to je inace kod nas hrvata opcepoznato kad netko uspije samo pljuj po njemu.

nije modric messi da moze igrat sam protiv svih. a ni messi, koji je najbolji igrac na svijetu to ne moze.

gledao sam modrica protiv grcke... evo sta je on radio cijelu utakmicu: sirio ruke jer se konjine i tukci ne znaju otvorit.

sad kad mu budu nudili ugovor iz usljivog tottenhama neka odbije, odradi po duzini ugovora koliko mu ostaje i lagano free transfer u chelsea. ako imaju imalo mozga neka ga prodaju na sljedecem prijelaznom roku, 30 mil i nosi. takav tip igraca ce uvijek naci klub, pogotovo kad mu istekne ugovor, svi ce za njim trcati jer nece bit odstete

tottenham nikad nece osvojiti ligu prvaka. moze proc skupinu i to im je puno.

sto se tice nase reprezentacije, najbolje bi bilo uzet stranog strucnjaka, tipa guus hiddink. jedini nas trener koji je ostvario uspjeh je bio ciro, a svi ostali su hrpa klosara. to se naravno nece dogoditi jer je fosil markovic na celu hns-a.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Sutra će modrić jedno tri gola utrpat{#} I Modrić nije najbolji vezni igrač u premiershipu, kakvu si ti glupost izvalio antimadridista{#}

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 16:34 (Praetorian1).
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sutra će modrić jedno tri gola utrpat{#} I Modrić nije najbolji vezni igrač u premiershipu, kakvu si ti glupost izvalio antimadridista{#}

Nije, ali je definitivno među top 5. Bez itimalo pretjerivanja.

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 16:44 (EraserHead).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
pola što si ih tu nabrojao nisu uopće vezni igrači. Točnije,samo Gerrard i Lampard su pravi veznjaci,a niti jedan od njih nije na razini kakvoj su prije bili,i mislim da je Modrić trenutno bolji od njih.

I kako nisu ono veznjaci što je Logigamer nabrojo?

Nego šta su?

F.C LIVERPOOL
16 godina
Sve o nogometu
čekaj malo,tebi su Silva i Nani veznjaci? ma da,onda su i Messi i Ronaldo veznjaci.
i malo bolje čitaj,nisam rekao da je najbolji,nego da je u Top 3,to je sigurno.
18 godina

jedino bale nije veznjak... ovi ostali su svi veznjaci, i to ofenzivni

messi i ronaldo su krila/napadaci...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 18:19 (Obi Wan).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
čekaj malo,tebi su Silva i Nani veznjaci? ma da,onda su i Messi i Ronaldo veznjaci.

Silva i Nani su krilni napadači. Wingers.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 18:20 (EraserHead).
18 godina
EraserHead kaže...
antimadridista kaže...

nije silva toliko winger... on je svestran... amc (r/l)

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
EraserHead kaže...
antimadridista kaže...

nije silva toliko winger... on je svestran... amc (r/l)

Slažem se...možeš ga zvati wingerom ali i trequarteristom (AMC) kako bi rekli talijani. Kako god okreneš vezni igrač (ofezivni), i to sjajan!

16 godina
Sve o nogometu
Silva i Nani su obadvojica krilni napadači,i obadvojica sa desne strane. Ako idete uspoređivati njih dvojicu sa Modrićem,onda slobodno ubacite i Teveza,Wallcota i još neke krilne napadače. Njihova pozicija nije nimalo slična Modrićevoj koji je kreativac i graditelj igre.
18 godina

ehm... modric moze igrat i na mc i na amc... isto kao i sliva... samo je druga stvar sto njihovi treneri ih stavljaju na pozicije na kojim trenutacno igraju. cak moze modric igrat i livo i desno, samo mu je prirodna pozicija sredina

tevez je forward cisti, a wallcot winger livi

16 godina
Obi Wan kaže...

ehm... modric moze igrat i na mc i na amc... isto kao i sliva... samo je druga stvar sto njihovi treneri ih stavljaju na pozicije na kojim trenutacno igraju. cak moze modric igrat i livo i desno, samo mu je prirodna pozicija sredina

tevez je forward cisti, a wallcot winger livi

Modrić nikako nije ofenzivni veznjak,a kamoli krilni napadač,on je čisti veznjak,playmaker. Tevez većinom igra poziciju lijevog krilnog napadača u City-u,rijetko kad čistog napadača. A Wallcot nije lijevi winger,nego desni.

18 godina

da da moja greska desno krilo je wallcot.

ali svejedno svi oni imaju prirodne pozicije, samo ovisi o treneru di ih stavlja

16 godina
Obi Wan kaže...

da da moja greska desno krilo je wallcot.

ali svejedno svi oni imaju prirodne pozicije, samo ovisi o treneru di ih stavlja

pa naravno,Silva je dosta ofenzivniji igrač od Modrića,i dosta bolji igrač ako se mene pita,isto kao i Mata iz Chelseaja,ali nisu čisti vezni igrači kao Modrić,Lampard ili Gerrard. To se nemože uspoređivati.

16 godina
Sve o nogometu

Gle ti si se krivo izrazio, Modric nije u top 3 VEZNJAKA, jer su to SVI igraci izmedu napadaca i obrane, Modric je u top 3 PLAYMAKER-a, to je nesto sasvim drugo i s tim se svi slazemo...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Sad sam dosta toga naučio. Inače meni najbolji vezni u prmier ligi su Gerrard, Lampard i Arteta (valjda oni jesu vezni igrači).

Meni je Kranjčar bolji igrač od Modrića, al svatko nekome valja.

F.C LIVERPOOL
18 godina

najbolje je kad imas ekipu sa dosta polivalentnih igraca, narocito koji igraju na pozicijama od centra pa gore. mos ih rotirat i manje se umaraju. podrazumjeva se da su kvalitetni.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sad sam dosta toga naučio. Inače meni najbolji vezni u prmier ligi su Gerrard, Lampard i Arteta (valjda oni jesu vezni igrači).

Meni je Kranjčar bolji igrač od Modrića, al svatko nekome valja.

Vezni igraci su ti svi koji nisu obrambeni i napadaci (i golman xD) ;)

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

A gdje je Olić?

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
đe i pranjić
Bolje živiti sto godina u bogastvu nego jedan dan u bjedi
15 godina
neaktivan