Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.067.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sve o nogometu
x18x05x kaže...
Kakva je fora kazniti njega a cijeli stadion protiv Srbije je isto radio. Kakvi retardirani zakoni.

Kad ti je Srbin na čelu, tu nemaš utjecaja.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Sve o nogometu

Znalo se već par mjeseci da nema šanse da ide na SP pa ne znam čemu opet tolika medijska hajka. Napravio je glupost, platiti će za to i gotovo. Čist račun duga ljubav.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Sve o nogometu

Kaj se tiče Šimunića, sam si je kriv. Znao je što uzvikuje, ako nije onda je glup jer nije od jučer u reprezentaciji. Falit će nam u Brazilu ali moramo bez njega. Znalo se odmah da nema šanse da se izvuče, ove bajke koje su odvjetnici laprdali da će sigurno na SP su rijetki popušili.

Još jedna loša vijest:

IGOR ŠTIMAC ipak je pristao na povratak svom honoranom poslu na HRT-u, gdje je prije nego što će postati najlošiji hrvatski izbornik, komentirao utakmice svog prethodnika i suigrača Slavena Bilića. Štimac će biti dio HRT-ovog tima u studiju, no nedavno je najavio da iz moralnih razloga neće komentirati utakmice Hrvatske. Ipak, za vjerovati je da će se teško uspjeti distancirati u raspravi, pa ćemo svakako opet slušati njegove komentare o igri Hrvatske, ovaj put momčadi Nike Kovača. {#} {#} {#} 

16 godina

Nije bitno tko je na čelu, trebalo je svima novčanu kaznu lijepo puknut. 

Ovo za Štimca ništa novo, bilo je pitanje vremena kada će se vratit. 

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
Sve o nogometu

Iz financijske strane, pametan potez HTV-a. Što pravi stručnjak kaže u 2 riječi, Štimac kaže u 10 rečenica. Jednim potezom su povećali količinu programa koji će emitirati za 1000%.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...

Jednim potezom su povećali količinu programa koji će emitirati za 1000%.

Da, hebeš kvalitetu kad možeš na kvantitetu :D Meni ionako TV bude na mute kad će on otvoriti usta.

15 godina
Sve o nogometu

I izgleda da će prenositi tekme u HD-u. Napokon ćemo vidjeti svaku boru na Štimcu.

16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

I izgleda da će prenositi tekme u HD-u. Napokon ćemo vidjeti svaku boru na Štimcu.

Pa bilo je i vrijeme. Mislim da smo mi jedina zemlja koja prenosi još tekme u sd-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 22:00 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Kolko sam ja uspio čuti Šimunić je rekao za dom, a navijači su rekli spremni.

Znači on nije izgovordio to do kraja...

16 godina
Praetorian1 kaže...

Kolko sam ja uspio čuti Šimunić je rekao za dom, a navijači su rekli spremni.

Znači on nije izgovordio to do kraja...

Dovoljno za mene. Kriv!

14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

obrana nam je u K sa ili bez Šimunića, starca koji je i u svoje najbolje vrijeme bio sklon kiksevima. tak da nikakve štete nema što neće ići na SP

Štimac i moral {#} ipak, bolje on nego papak Vlaović

17 godina
hitmanovich kaže...

obrana nam je u K sa ili bez Šimunića, starca koji je i u svoje najbolje vrijeme bio sklon kiksevima. tak da nikakve štete nema što neće ići na SP

Štimac i moral {#} ipak, bolje on nego papak Vlaović

Ajde nije toliko loša obrana, istina da nije vrh ali nije ni opet za k.

Lovren je među najboljih 5 stopera engleske lige. Čorluka top 3 najbolja u ruskoj, Srna dobar, jedino taj lijevi bek nam slaba točka. Šimunića je uvije u reprezentaciji odigrao dobro, a zvali bi ga kolko mi se čini najviše radi iskustva.

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Svaka čast Rakitiću i Sevilli na osvajanju Europske lige. Rakitić je također i igrač finala {#}

15 godina
Sve o nogometu

Prokletstvo Benfice se nastavlja.

16 godina
Sve o nogometu

Kakvo prokletstvo?

Red Alert 3
16 godina
bruno03 kaže...

Kakvo prokletstvo?

Pogledaj njihovu prošlu sezonu..

16 godina
Sve o nogometu

Neda mi se, reci mi ti

Red Alert 3
16 godina
bruno03 kaže...

Neda mi se, reci mi ti

Ovdje. Prošle sezone su izgubili tri naslova u 15 dana.

18 godina
Sve o nogometu

Pep nije stavio Mandžukića na popis od 18 igrača za finale kupa protiv Borussie Dortmund, mislim da je jasno za kog se sutra navija...

LINK

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 16:04 (Hyperion).
18 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Pep nije stavio Mandžukića na popis od 18 igrača za finale kupa protiv Borussie Dortmund, mislim da je jasno za kog se sutra navija...

LINK

kreten, umjesto da se fino rastane od Mandže on ga odhebe tak...katastrofa.

psn id: mNik987
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 16:32 (toxic).
15 godina
Sve o nogometu

Ma nek ide, ionako je sve u 2. sezone osvojio s njima. Za njega nema straha, tražen je i brzo će naći klub. A Pep je kreten, tjerao je on i veće igrače jer mu nisu bili po ukusu. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 17:32 (vrinho).
13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

I kao navijač bayerna od '99, sutra navijam iz sveg srca za BVB, snadam se nekih 45 nula, pa možda ima nade da se istjera to durilo iz kluba.. uspjel je u godinu dana Juppovo remek djelo uništiti.

Sram me što navijam za bayern. {#} (hvala guardioli na tome)

Ovo s Mandžom nebi ni komentiral, svjesno ide izgubiti finale, jer uz dužno poštovanje Pizzaru (lik je legenda), ali nema on snage za 90 min... a ako ide igrat s Mullerom/Gotzeom u špici, onda mi je 100kn uloženih na Borusiju najpametniji potez zadnjih 3 mjeseca.. toliko od mene..

EDIT: I da kako se rastaje od igrača je prošle godine pokazao gospodin Jupp, na primjeru Gomeza, koji je finale kupa igrao, makar je Mandžo bil prvi napadač.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 17:54 (Schweini7).
14 godina
SlimeBoy01 kaže...

Al mene to tak zivcira, znaci prije par dana u finalu na tam nekom turniru 0:0 i zadnje minute, on promjeni cjelu obranu i izgubimo 1"0

A da to kazes treneru a ne se zaliti na informatickom forumu {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Pep leti iz Bayerna 99% a ak ne ode, onda će Mario otić

15 godina
Sve o nogometu

Dosta dvosmislena je ta izjava Guardiole i nejasna s jedne strane (možda se nije dobro izrazio). No bio je dosta nervozan prilikom izjave u vezi Schweinsteigera i Mandže i onako kao da mu je svejedno(toliko o njemu kao čovjeku i treneru). Tko zna što će biti na kraju, a čini mi se da su mediji previše stvar napuhali. Ako već odlazi onda je trebo bit barem u rezervama. Što se tiče Guardiole to nikako nije dobro za momčad. I Ribery se neki dan žalio nešto, a raspoloženje momčadi da ne pričam. Kao da gledam drugi Bayern, nezainteresiran, bez momčadskog duha. Nije dobro. Zatim ove priče oko Davida Luiza, sve je tu nešto sumnjivo. Boateng i Dante su sjajan par po meni samo otkako je Guardiola stigao ostavi ih je same na nemilost napadača protivničkih momčadi. Bez vraćanja krilnih napadača i veznoga reda to nikako ne funkcionira. Sve u svemu ako Mandžo ode, onda stvarno nemam riječi za Bayern, biti će to golemo razočaranje, nažalost klub koji ne cijeni vlastite igrače čemu u prilog ide i povijest koja se nadam se neće ponoviti. Ako treba nek im se odbije od glavu. Što se tiče kupa kako god okkrenuli Borussia bi trebala dobiti jer ovaj Guardiola je teški živac i ovaj njegov nogomet kod Kloppa nema šanse da prođe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 20:59 (fighterZu).
12 godina
protjeran
Sve o nogometu

Šta reć, kraljina i ljudina u pravom smislu te riječi

http://www.jutarnji.hr/mandzukic-obisao-poplavljena-podrucja-s-dva-kombija-humanitarne-pomoci-dosao-u-gunju/1192719/

EDIT-i dobijem TD za ovo, haha koji "monstrum" je to bacio da mi je znat, da ga isprdam XDDD

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 17:41 (Reanimator).
18 godina
Reanimator kaže...

http://www.jutarnji.hr/mandzukic-obisao-poplavljena-podrucja-s-dva-kombija-humanitarne-pomoci-dosao-u-gunju/1192719/

EDIT-i dobijem TD za ovo, haha koji "monstrum" je to bacio da mi je znat, da ga isprdam XDDD

Sigurno ljubitelji ćelave katalonske protuhe i prodavača magle...

Fortune favours the brave
12 godina
protjeran
Hyperion kaže...
Reanimator kaže...

Sigurno ljubitelji ćelave katalonske protuhe i prodavača magle...

I smradovi bez srca

16 godina
neaktivan
I ja, lupio ti TD samo zbog glupog edita, ko da TU i TD ista znace... ;-) inace svaka cast svima koji pomazu, pogotovo onima koji veze nemaju s tim npr. Cristiano Ronaldo je navodno donirao veliki novac.
Real eyes realize real lies...
12 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Imate neki savjet za bolje ispucavanje bekovske(goal out)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice