Kad ti je Srbin na čelu, tu nemaš utjecaja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znalo se već par mjeseci da nema šanse da ide na SP pa ne znam čemu opet tolika medijska hajka. Napravio je glupost, platiti će za to i gotovo. Čist račun duga ljubav.
Kaj se tiče Šimunića, sam si je kriv. Znao je što uzvikuje, ako nije onda je glup jer nije od jučer u reprezentaciji. Falit će nam u Brazilu ali moramo bez njega. Znalo se odmah da nema šanse da se izvuče, ove bajke koje su odvjetnici laprdali da će sigurno na SP su rijetki popušili.
Još jedna loša vijest:
IGOR ŠTIMAC ipak je pristao na povratak svom honoranom poslu na HRT-u, gdje je prije nego što će postati najlošiji hrvatski izbornik, komentirao utakmice svog prethodnika i suigrača Slavena Bilića. Štimac će biti dio HRT-ovog tima u studiju, no nedavno je najavio da iz moralnih razloga neće komentirati utakmice Hrvatske. Ipak, za vjerovati je da će se teško uspjeti distancirati u raspravi, pa ćemo svakako opet slušati njegove komentare o igri Hrvatske, ovaj put momčadi Nike Kovača.
Nije bitno tko je na čelu, trebalo je svima novčanu kaznu lijepo puknut.
Ovo za Štimca ništa novo, bilo je pitanje vremena kada će se vratit.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Iz financijske strane, pametan potez HTV-a. Što pravi stručnjak kaže u 2 riječi, Štimac kaže u 10 rečenica. Jednim potezom su povećali količinu programa koji će emitirati za 1000%.
Jednim potezom su povećali količinu programa koji će emitirati za 1000%.
Da, hebeš kvalitetu kad možeš na kvantitetu :D Meni ionako TV bude na mute kad će on otvoriti usta.
I izgleda da će prenositi tekme u HD-u. Napokon ćemo vidjeti svaku boru na Štimcu.
I izgleda da će prenositi tekme u HD-u. Napokon ćemo vidjeti svaku boru na Štimcu.
Pa bilo je i vrijeme. Mislim da smo mi jedina zemlja koja prenosi još tekme u sd-u.
Kolko sam ja uspio čuti Šimunić je rekao za dom, a navijači su rekli spremni.
Znači on nije izgovordio to do kraja...
Kolko sam ja uspio čuti Šimunić je rekao za dom, a navijači su rekli spremni.
Znači on nije izgovordio to do kraja...
Dovoljno za mene. Kriv!
obrana nam je u K sa ili bez Šimunića, starca koji je i u svoje najbolje vrijeme bio sklon kiksevima. tak da nikakve štete nema što neće ići na SP
Štimac i moral
ipak, bolje on nego papak Vlaović
obrana nam je u K sa ili bez Šimunića, starca koji je i u svoje najbolje vrijeme bio sklon kiksevima. tak da nikakve štete nema što neće ići na SP
Štimac i moral
ipak, bolje on nego papak Vlaović
Ajde nije toliko loša obrana, istina da nije vrh ali nije ni opet za k.
Lovren je među najboljih 5 stopera engleske lige. Čorluka top 3 najbolja u ruskoj, Srna dobar, jedino taj lijevi bek nam slaba točka. Šimunića je uvije u reprezentaciji odigrao dobro, a zvali bi ga kolko mi se čini najviše radi iskustva.
Svaka čast Rakitiću i Sevilli na osvajanju Europske lige. Rakitić je također i igrač finala 
Prokletstvo Benfice se nastavlja.
Kakvo prokletstvo?
Kakvo prokletstvo?
Pogledaj njihovu prošlu sezonu..
Neda mi se, reci mi ti
Pep nije stavio Mandžukića na popis od 18 igrača za finale kupa protiv Borussie Dortmund, mislim da je jasno za kog se sutra navija...
kreten, umjesto da se fino rastane od Mandže on ga odhebe tak...katastrofa.
Ma nek ide, ionako je sve u 2. sezone osvojio s njima. Za njega nema straha, tražen je i brzo će naći klub. A Pep je kreten, tjerao je on i veće igrače jer mu nisu bili po ukusu.
I kao navijač bayerna od '99, sutra navijam iz sveg srca za BVB, snadam se nekih 45 nula, pa možda ima nade da se istjera to durilo iz kluba.. uspjel je u godinu dana Juppovo remek djelo uništiti.
Sram me što navijam za bayern.
(hvala guardioli na tome)
Ovo s Mandžom nebi ni komentiral, svjesno ide izgubiti finale, jer uz dužno poštovanje Pizzaru (lik je legenda), ali nema on snage za 90 min... a ako ide igrat s Mullerom/Gotzeom u špici, onda mi je 100kn uloženih na Borusiju najpametniji potez zadnjih 3 mjeseca.. toliko od mene..
EDIT: I da kako se rastaje od igrača je prošle godine pokazao gospodin Jupp, na primjeru Gomeza, koji je finale kupa igrao, makar je Mandžo bil prvi napadač.
Al mene to tak zivcira, znaci prije par dana u finalu na tam nekom turniru 0:0 i zadnje minute, on promjeni cjelu obranu i izgubimo 1"0
A da to kazes treneru a ne se zaliti na informatickom forumu 
Pep leti iz Bayerna 99% a ak ne ode, onda će Mario otić
Dosta dvosmislena je ta izjava Guardiole i nejasna s jedne strane (možda se nije dobro izrazio). No bio je dosta nervozan prilikom izjave u vezi Schweinsteigera i Mandže i onako kao da mu je svejedno(toliko o njemu kao čovjeku i treneru). Tko zna što će biti na kraju, a čini mi se da su mediji previše stvar napuhali. Ako već odlazi onda je trebo bit barem u rezervama. Što se tiče Guardiole to nikako nije dobro za momčad. I Ribery se neki dan žalio nešto, a raspoloženje momčadi da ne pričam. Kao da gledam drugi Bayern, nezainteresiran, bez momčadskog duha. Nije dobro. Zatim ove priče oko Davida Luiza, sve je tu nešto sumnjivo. Boateng i Dante su sjajan par po meni samo otkako je Guardiola stigao ostavi ih je same na nemilost napadača protivničkih momčadi. Bez vraćanja krilnih napadača i veznoga reda to nikako ne funkcionira. Sve u svemu ako Mandžo ode, onda stvarno nemam riječi za Bayern, biti će to golemo razočaranje, nažalost klub koji ne cijeni vlastite igrače čemu u prilog ide i povijest koja se nadam se neće ponoviti. Ako treba nek im se odbije od glavu. Što se tiče kupa kako god okkrenuli Borussia bi trebala dobiti jer ovaj Guardiola je teški živac i ovaj njegov nogomet kod Kloppa nema šanse da prođe.
Šta reć, kraljina i ljudina u pravom smislu te riječi
http://www.jutarnji.hr/mandzukic-obisao-poplavljena-podrucja-s-dva-kombija-humanitarne-pomoci-dosao-u-gunju/1192719/
EDIT-i dobijem TD za ovo, haha koji "monstrum" je to bacio da mi je znat, da ga isprdam XDDD
http://www.jutarnji.hr/mandzukic-obisao-poplavljena-podrucja-s-dva-kombija-humanitarne-pomoci-dosao-u-gunju/1192719/
EDIT-i dobijem TD za ovo, haha koji "monstrum" je to bacio da mi je znat, da ga isprdam XDDD
Sigurno ljubitelji ćelave katalonske protuhe i prodavača magle...
Sigurno ljubitelji ćelave katalonske protuhe i prodavača magle...
I smradovi bez srca
Real eyes realize real lies...
Imate neki savjet za bolje ispucavanje bekovske(goal out)