Ma,dobro,šalim se...Vjerojatno će brazil ipak razvalit Kolumbiju u četvrtfinalu.
Moja prognoza 4:1 za Brazil.
Kolumbija ide dalje. Imali su sreće šuge žute.
Heh, a kolumbija ima iste dresove kao brazil.
Ma,dobro,šalim se...Vjerojatno će brazil ipak razvalit Kolumbiju u četvrtfinalu.
Mislio sam na Brazil.
http://www.vecernji.hr/sp-hrvatska-reprezentacija/vukojevic-kovac-je-na-kraju-pokazao-da-ne-vjeruje-svojim-igracima-947367
"Izjavom da u momčadi nema Luiza Gustava izbornik je uvrijedio sve nas u svlačionici - kaže Vukojević."
http://www.vecernji.hr/sp-hrvatska-reprezentacija/zdravko-mamic-eduardo-ce-sutra-napasti-izbornika-i-savez-pa-se-povuci-iz-reprezentacije-947421
"Zdravko Mamić: Eduardo će sutra napasti Kovača i savez pa se povući iz reprezentacije"
Iz svih topova pucaju po Kovaču. Po svim forumima ga pljuju, a i portali također.
Jedna zanimljivost:
http://www.jutarnji.hr/vatreni-maratonci-trcali-smo-najvise-u-skupini--a-modric-nije-bio-pravi-jer-nije-s-nama-prosao-pripreme-/1202466/
Hrvatska 104.8km
Meksiko 104.3km
Brazil 100.3km
Kamerun 97.3km
slažem se s bjelicom u potpunosti. realan čovjek.
http://brazil.jutarnji.hr/nenad-bjelica-brani-kovaca--sto-hoce-svi-ti-kriticari--ovo-je-objektivna-snaga-hrvatske--jedno-su-ocekivanja--drugo-realnost--/1202456/
što se tiče nizozemske i meksika, vidim da je većina nabrijana da nizozemci napune mrežu do vrha sapuničarima, al ja bih baš suprotno. volio bih da meksikanci odu do kraja da se vidi da nije to tamo neka ekipa koju je hrvatska trebala pregaziti kao plitak potok. pogotov ne sada, kad igraju 'kod kuće'. šanse su 50-50
slažem se s bjelicom u potpunosti. realan čovjek.
http://brazil.jutarnji.hr/nenad-bjelica-brani-kovaca--sto-hoce-svi-ti-kriticari--ovo-je-objektivna-snaga-hrvatske--jedno-su-ocekivanja--drugo-realnost--/1202456/
što se tiče nizozemske i meksika, vidim da je većina nabrijana da nizozemci napune mrežu do vrha sapuničarima, al ja bih baš suprotno. volio bih da meksikanci odu do kraja da se vidi da nije to tamo neka ekipa koju je hrvatska trebala pregaziti kao plitak potok. pogotov ne sada, kad igraju 'kod kuće'. šanse su 50-50
Realan ako sad ne možemo proći u drugi krug kad imamo igrače svjetskog kalibra koji igraju u najvećim europskim klubovima kad ćemo moći?
Zar možemo onda očekivati neku bolju generaciju od ove, ma da imamo ekipu sastavljenu od igrača Reala i Barce naši je "stručnjaci" na klupi ne bi doveli u drugi krug.
Sve ćemo vidjeti za koji sat i kad leteći Holandezi pregaze Meksikance kao i što smo sinoć vidjeli koliko je slab Brazil a mi smo ga dizali u nebesa i još smatramo da je dobar rezulatat izgubiti 3:1 od onake ekipe.
A one šugavce Brazilce ako ima imalo pravde Kolumbijci će pregaziti i ispuhati
Brazilske novine uoči utakmice: 'Čileanci, evo vam vrijeme letova za kući'
Danas RVP i Robben pokazuju svijetu koliko je Ochoa overrated ovo prvenstvo
Ospina je pokazao jučer kako se brani. Ochoa bi primio par komada jučer jer samo stoji na crti i to je kao neko dobro postavljanje.
Ja vas ne kuzim, spominjete Ochou da je vrsan golman, a decko primio 80 golova prosle sezone...
To sta Meksiko prima malo golova jest zasluzan Marquez, nikakav Ochoa, jer da je, sigurno bi dobio nekakav ugovor vec, a ne raskinuo s Ajacciom, posljednjim u Ligue 1.
Čovjek je imao jednu inspiriranu utakmicu ali vidjet ćemo njegove kvalitete kad ispred njega izlete van Persie, Robben i ostatak ekipe.
Ja vas ne kuzim, spominjete Ochou da je vrsan golman, a decko primio 80 golova prosle sezone...
To sta Meksiko prima malo golova jest zasluzan Marquez, nikakav Ochoa, jer da je, sigurno bi dobio nekakav ugovor vec, a ne raskinuo s Ajacciom, posljednjim u Ligue 1.
Čovjek je imao jednu inspiriranu utakmicu ali vidjet ćemo njegove kvalitete kad ispred njega izlete van Persie, Robben i ostatak ekipe.
Ja ne govorim da je vrsan golman, al molim vas nemojte pricat gluposti, da nije bilo njega, koliko bi oni primili golova protiv brazila, samo se zapitajte, on je zasluzan za njihov prolaz
Ochoa je teski smecar..Vjerojatno najgori golman u Europi(necu pretjerivati,mozda i sire)..
TO sto je skinio je islo tocno u njega..Ospina je jucr bio na zadatku :)
Ja ne govorim da je vrsan golman, al molim vas nemojte pricat gluposti, da nije bilo njega, koliko bi oni primili golova protiv brazila, samo se zapitajte, on je zasluzan za njihov prolaz
Pa da nije bilo Cesara, koliko bi pak Brazil primio golova od onih suteva sa distance pod gredu...
Mozemo tako do sutra, ja mislim da je prosjecan golman i nista vise.
Nisam ni ja reko da je najbolji na svijetu, al je bio njegov dan kad su igrali protiv brazila i par nemogucih lopti je skinuo
Vrhunski golman ne briljira samo jednu utakmicu nego mora imati konstantno dobru formu, zato i kažem vidjet ćemo.
U ponedjeljak se od repke oprašta i Eduardo stvarno trula atmosfera.
Bit će to susret ekipe koja je dala najviše golova Nizozemske i primila najmanje Meksiko.
Može li trokut Robben - Van Persie -Sneijder srušti bedem pred Ochoom?
| 21 | Da |
|---|---|
| 2 | Ne |
Ochoa je teski smecar..Vjerojatno najgori golman u Europi(necu pretjerivati,mozda i sire)..
TO sto je skinio je islo tocno u njega..Ospina je jucr bio na zadatku :)
Kako god da je loš, ne može biti toliko kao Casillas i Plete koje je vrijeme jednostavno pregazilo.
Dajte molim vas, Ochoa i Casillas u istoj recenici i onda jos reci da je Iker losiji
sta sve necu procitat na informatickom forumu
Eno Real daje Stoke-u Casillasa za Begovića 
Stvarno tužan završetak jedne legende.
A o Pleti ne želim ni pričati mislim da mu nije mijesto ni na klupi Hrvatske reprezentacije i da bi mu bilo bolje da se oprosti od nje sa dignitetom nego da se sramoti i po sljedećim kvalifikacijama i da pošteno prepusti mjesto boljem golmanu Subašiću.
Dajte molim vas, Ochoa i Casillas u istoj recenici i onda jos reci da je Iker losiji
Nije to0liko kao Ochoa,ali je los jbga,ispao je iz forme.
A ove gluposti da je Rodriguezov gol namjesten su totalna pisurija..Ono se ne skida,pod precku volej,golman nema sanse..
za meksickog vratara nisam cuo do ovog prvenstva. istina je da je branio dobro protv brazila. neki ce rec da ga je lopta prije pogodila nego sto je on te udarce obranio ali on je njih skinuo i tocka. da li je on krv u svom klubu sto je popio toliko golova to ne znam jer ga nisam gledao.
sto se tice ikera, pa on uopce nije u formi. kako ce igrac koji igra povremeno (liga prvaka i kup) doc u formu? vidjelo se u finalu lige prvaka kako je kiksao.
tako da u jednu ruku meksikana je bolji od ikera, bar na ovom prvenstvu. a za sve ostalo, to je rasprava za neki drugi put
Pa istina da je ispao iz forme, ali samo refleksno, pozicijski je i dalje u samom vrhu.
Namješten, ma da su na golu tri Muslere ne bi ga skinule, samo je dirao lopu vršcima prstiju a onako jak udarac teško bi skinuo i da je išla niže a ne onako točno pod gredu.
Činjenice su činjenice, Iker je bio zlatna kopačka na prošlom prvenstvu, ali to je prošlo svršeno vrijeme, njegovo je vrijeme prošlo i sada više nije ništa drugo do prosječan vratar često sklon greškama. Na ovom prvenstvu prečesto. Činjenica je da je Ochoa ipak bolji vratar na ovom prvenstvu, barem što se statistike tiče.
Kažem - loši su obojica trenutno, i Ochoa i Iker ali Ochoa je sada bio ipak bolji te nagovijestio da njegovo vrijeme nije još prošlo dok je Iker odradio svoje za reprezetaciju. Vidjeli smo da je protiv Australije Reina došao na njegovo mjesto, vjerujem da je to trajno...
Mislio sam na stanje koje proizlazi iz odigranih utakmica na prvenstvu te koje svakako ima utjecaj na daljnji tijek njihovih karijera, a ne znam po čemu si ti to zaključio da ja generalno i kompletno-karijeristički stavljam njih dvojicu u isti koš jer fala Bogu da to ne radim. Znamo svi da je Iker velika legenda i jedan od ponajboljih golmana u povijesti nogometa općenito.
Malo lakše pisati.
Pa istina da je ispao iz forme, ali samo refleksno, pozicijski je i dalje u samom vrhu.
ne znam bas. ja bih prije stavio buffona, neuera i courtois. iker eventualno druga klasa, za sada. kako ce se njegova forma ponasati u sljedecoj sezoni to je sad gatanje.
Šta mislite ko će pobijediti?
Edit: Malo mi je falilo da stavim neriješeno -.-"
| 9 | Meksiko |
|---|---|
| 20 | Holandija |
ne znam bas. ja bih prije stavio buffona, neuera i courtois. iker eventualno druga klasa, za sada. kako ce se njegova forma ponasati u sljedecoj sezoni to je sad gatanje.
Ja mislim da on ni nece igrati ove sezone, najvjerojatnije ide u kinu/rusiju/katar i zavrsit karijeru
Evo sam privatno/službeno u Rovinju, niskozemaca koji će pratiti ovu utakmicu ima na terasi kampa oko stotinjak, i baš me živo zanima njihova reakcija sukladno razvoju tijekom same utakmice.
ATJ Lučko
Jel sam ja jedini kome se cini da su Nizozemci malo podcijenili Mexico i djeluju dosta nervozno..
E moj drago cijeli svijet zna da je hames, a ti sportski komentator kazes dzejms
Jel sam ja jedini kome se cini da su Nizozemci malo podcijenili Mexico i djeluju dosta nervozno..
Vjeruj mi nisi
nedosudjen penal na obje strane
Meksiko ponovno odličan i sigurno će žaliti za prilikama u prvom poluvremenu, ako ne ispadne kako priželjkuju na kraju. Evo sad im se i stoper ozlijedio, moglo bi malo poremetiti igru obrane.
2 diskutabilne situacije u 16 metara. Za Meksiko mislim da je morao biti penal, a ovo za Nizozemce bi možda neki sudac i svirao, ali teško.