Kako lijepo igraju Kolumbijci, sto koka radi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hameees
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Prvom prilikom bi iz Porta doletio za Dinamo 
Beware of the sharp edged weapon called human being
a pazi petoricu koja kreću prema njemu i okružuju ga :)
Ovaj zgoditak je namjesten
Očito. U usporenom snimku se vidjelo da je golman takao vrhovima prstiju. Mogao je obraniti.
Očito. U usporenom snimku se vidjelo da je golman takao vrhovima prstiju. Mogao je obraniti.
lik je definitivno gori od pletikose. mogao a nije htio, tako su i stipi rekli kod penala :)
molim da se unesu promjene u 11 najgorih
*a ni brazilske prijateljice noći nisu zadovoljne ovakvim raspletom natjecanja. dakle, nismo jedini
http://www.sp2014.rtl.hr/zanimljivosti/prostitutke-u-riju-tuzne-zbog-ispadanja-europskih-nogometnih-ekipa/
Pletikosa (HRV) - Johnson (Eng), Senderos (Švi), Pique (Špa), Baines (Eng) - Xavi (Špa), Gerrard (Eng), Boateng (Gan) - Aguero (Arg), Fred (Bra), Eto'o (Kam).
Izbornik: Fabio Capello
Pa mislim da i zaslužuje biti tu Pletikosa. Prije koji dan sam gledao on je najviše lopti ispucao na glavu ili noge protivniku od svih golmana na SP. A i sve što je išlo pola metra od njega nije stigao obraniti.
Pa mislim da i zaslužuje biti tu Pletikosa. Prije koji dan sam gledao on je najviše lopti ispucao na glavu ili noge protivniku od svih golmana na SP. A i sve što je išlo pola metra od njega nije stigao obraniti.
a ja kad sam lipo govorija da se stavi subasica u prvu da brani umisto pletikose ljudi se smijali...
Lako je biti general poslije bitke
Trebamo mi Vahu za trenera
Lako je biti general poslije bitke
nemam sta bit general posli bitke. ima fino moj post jos nakon utakmcie sa brazilom u kojem govorim da pletikosu treba maknut i dat sansu subasicu.
Le Bron Hames.
Ne bude ništ od tog igrača budete vidjeli...
Od Jamesa Rodrigueza? Pa jedan je od boljih igrača Francuske lige, a i igra u Monacu. To je isto kao da kažem da neće biti ništa s Neymara, a igra u Barci i jedan je od boljih igrača lige.
Ma,dobro,šalim se...Vjerojatno će brazil ipak razvalit Kolumbiju u četvrtfinalu.
Moja prognoza 4:1 za Brazil.
Od Jamesa Rodrigueza? Pa jedan je od boljih igrača Francuske lige, a i igra u Monacu. To je isto kao da kažem da neće biti ništa s Neymara, a igra u Barci i jedan je od boljih igrača lige.
Mislim na ovom WC, teško da on sam može šta protiv Brazila...
Prvi je strijelac SP trenutno. Dao je gol u svakoj utakmici do sad i upisao 2 asistencije.
Danas RVP i Robben pokazuju svijetu koliko je Ochoa overrated ovo prvenstvo
Kolumbija ako nastavi igrati kako su igrali dosad, lakoćom prolaze Brazil. Brazil nije dosad ništa pokazao od igre. Protiv nas svi znamo što je bilo, Mexicu isto nisu ozbiljnije zaprijetili, a i od Čilea su bii lošiji. Kolumbija s druge strane igra pravi momčadski nogomet, igraju brzo i konkretno i ima par vrhunskih igrača u odličnoj formi (James, Cuardado).
Stvarno mi je žao Jamesa kaj je otišao u Monaco za parama, kupili su ga za 45 milja i teško će se od tamo maknut, a izgleda kao materijal za top europske klubove.
Ja ne razumijem kako je onakvo "cupkajuće" izvođenje penala dopustivo u nogometu kao sportu. Po meni za to ima mjesta samo u rukometu, gdje je takvo izvođenje posve naravski. U nogometu - nikako.
Kao i bilo tko drugi tko bi izvodio na takav način, tako je i Neymar vrlo lako zavarao vratara koji započinjem s reakcijom manifestiranom kao bacanje prije nego što je zapravo upućen udarac prema vratima. Ne znam kako to može biti dopustivo u nogometu, ali znam da je vrlo jadno i ponižavajući prema samom vratatu ali i prema kompletnoj ekipi na čijim je on vratima.
Istina je da se takvo izvođenje u nogometu ne viđa 99.9% nikad i brazilski padavičar nakaradnog skalpa stvarno nema ni malo obraza. Pokvareni prepredeni smrad od igrača.
Ma,dobro,šalim se...Vjerojatno će brazil ipak razvalit Kolumbiju u četvrtfinalu.
Moja prognoza 4:1 za Brazil.
Kolumbija ide dalje. Imali su sreće šuge žute.
Ja ne razumijem kako je onakvo "cupkajuće" izvođenje penala dopustivo u nogometu kao sportu. Po meni za to ima mjesta samo u rukometu, gdje je takvo izvođenje posve naravski. U nogometu - nikako.
Kao i bilo tko drugi tko bi izvodio na takav način, tako je i Neymar vrlo lako zavarao vratara koji započinjem s reakcijom manifestiranom kao bacanje prije nego što je zapravo upućen udarac prema vratima. Ne znam kako to može biti dopustivo u nogometu, ali znam da je vrlo jadno i ponižavajući prema samom vratatu ali i prema kompletnoj ekipi na čijim je on vratima.
Istina je da se takvo izvođenje u nogometu ne viđa 99.9% nikad i brazilski padavičar nakaradnog skalpa stvarno nema ni malo obraza. Pokvareni prepredeni smrad od igrača.
Pa moze on radit sta hoce prije samog udarca,ne smije se samo zaletit i tik prije lopte stat,to je kaznjivo zutim kartonom...a svako ima svoj stil izvodenja,i ne znam zasto bi takav zalet bio ponizenje golmana i ekipe protiv koje igre,isto tako se onda i kad oni kolumbijci plesu ili sta vec moze okarakterizirati kao ponizavanje protivnika...
nemam sta bit general posli bitke. ima fino moj post jos nakon utakmcie sa brazilom u kojem govorim da pletikosu treba maknut i dat sansu subasicu.
Zagovarao sam i ja na sportnet forumu Subašića još prije prvenstva, naravno popljuju te jer je Pletikosa bio nedodirljiv. Pletikosa je definitvno igrao zbog zasluga, a ne zato što je bio bolji od Subašića.
Pa moze on radit sta hoce prije samog udarca,ne smije se samo zaletit i tik prije lopte stat,to je kaznjivo zutim kartonom...a svako ima svoj stil izvodenja,i ne znam zasto bi takav zalet bio ponizenje golmana i ekipe protiv koje igre,isto tako se onda i kad oni kolumbijci plesu ili sta vec moze okarakterizirati kao ponizavanje protivnika...
U postu sam iznio svoje mišljenje, odnosno stav te ga potkrijepio argumentom. Što se tiče tvog primjera s plesom, ne valja po meni trpati zajedno kruške i jabuke jer se radi o manifestaciji slavlja između kolumbijskih igrača koje je upućeno samo njima međusobno, njihovom stožeru te navijačima. Ne radi se po meni ovdje o ponižavanju protivnika jer nije prema njima upućeno tj. na njih usmjereno već samo inside their team and fans. Izvođač penala koji ga izvodi na način o kojemu pričamo ponižava protivnika jer je to izvođenje upućeno prema njemu tj na njega usmjereno. Po meni takva usporedba ne može držati vodu.