Oko sokolovo *grabs popcorn*
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
?
U čemu je problem, Beusan je bivši nogometni sudac i dugogodišnji sudski delegat u HNS-a ima iskustva s nogometom više nego ti. Što ti ne staneš na HRT?
viki ivanović car, sad ćemo vidjeti snimku.
beusan: sad će te vidjet kako je igrač išao pogodit loptu.
viki ivanović, uuuuu kako ju je pogodio
nije promašena lopta, a jeest hahahhaha
Bosna 1-0 Nigerija (Ibisevic zabija oko 60.minute) 
nigerija dobija 10000% volio bi nego se ljeba najesti
Jel ima tko kakav link za gledati BIH?
Jel ima tko kakav link za gledati BIH?
Al stvarno imaju ruzne dresove, bolje sam vidio tu sta radi fotex za lokalni klub nego ovi od adidasa za bih.
Naprijed susjedi!
Da, zaista beživotni dresovi.
Evo, i bosancima suci sjebali regularan gol.
Sudeno nepostojeco zalede, ponisten gol za Bosnu...
Dobiva bih ovo glatko. Bez obzira na sudije.
ovo sa sucima nije normalno, stvarno treba neko nadležno tijelo poslije tekme ocijeniti moguću pobjedu jednih i dodijeliti im 3 boda, ovo nema smisla sa sucima amaterima
Bosna sve bolja i bolja 
Emenike je zvijer, stvarno je jak i brz
Nisam neki fan Bosne, navijam samo za Hrvatsku na ovom SP-u. Ali živciraju me ovakve sudačke greške bilo kome da se dese, to jednostavno ruši svjetsko prvenstvo koje nam ponudi dosta ugodnih iznenađenja, i onda pokvari sve jedna sudačka greška.
A Emenike je zvijer, svi koji su igrali Fifu znaju o kakvoj se igračini radi.
Sušićeva najveća greška je što je Ibišević na klupi, on je jednaka klasa kao i Džeko, možda u nekim segmentima bolji.
Nisam neki fan Bosne, navijam samo za Hrvatsku na ovom SP-u. Ali živciraju me ovakve sudačke greške bilo kome da se dese, to jednostavno ruši svjetsko prvenstvo koje nam ponudi dosta ugodnih iznenađenja, i onda pokvari sve jedna sudačka greška.
A Emenike je zvijer, svi koji su igrali Fifu znaju o kakvoj se igračini radi.
Sušićeva najveća greška je što je Ibišević na klupi, on je jednaka klasa kao i Džeko, možda u nekim segmentima bolji.
Covijek je vjerojatno bio naj overpowerd igrac u povijesti fife..Bio je ne dodirljiv:D
Ma ovo je sramota. Jedno takvo odlicno prvenstvo obiljezava sve vise ovaj ocaj od sudenja.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Ne igraju nasi nesto ekstra: dosta grijesimo u odbrani, sve je dobro do zadnjeg pasa, Dzeko dobija lopte, alli i hoda dosta, Emenike i Musa nas ubise po krilima tj. lijevom pretezno (95% slucajeva)... Ali sudija nas je takodjer dosta ostetio (ili da kazem: Fifa nas je ostetila)...
Ak je Meksiko mogao dobit Kamerun uz 2 poništena gola onda možete i vi s jednim poništenim golom, ako ste dovoljno dobri naravno.
Evo kako se bosanci sat prije utakmice "zagrijavaju". Jer su auta too mainstream 
btw.Unaprijed se ispricavam iskrenutim vratovima jer sam istodobno gledao nijemce i nisam mogao drzati vodoravno
Ak je Meksiko mogao dobit Kamerun uz 2 poništena gola onda možete i vi s jednim poništenim golom, ako ste dovoljno dobri naravno.
Vrhunska ti je logika...
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Očaaaaj od suđenja
.
Vrhunska ti je logika...
Da. Vrhunski glup post.
Nigerija zgazila Bosnu. OLE OLE NIGERIJA!!!
Kakva šteta, ovakvo dobro prvenstvo uništavaju suci iz utakmice u utakmicu. Velika sramota za fifu.
Baš mi je žao
. Cijelu si utakmicu bolji i izgubiš, nije fer.