SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Šteta Irana dobro su igrali. 

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
16 godina

Argentina preloša. Messi ih izvlači drugu utakmicu zaredom svojom mastorijom kakvu samo on može izvesti, ali neće to uvijek prolaziti.

Daleko su oni od favorita sa ovakvom ekipom, vezni red im je očaj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran

Ovo mi je tak jadno, 90 minuta ne mogu probiti obranu i onda ovaj mali zavalja gol, ko šugavi talijani. Nema veze, neće oni dalje od četvrtfinala takvom igrom.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina

1. Messi - 6

2. Nigerija - 1

3. Iran - 1

4. BiH - 0

Kako je ova Argentina loša {#} Svaka čast Irancima, ali nisu imali sreće.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 19:57 (vrinho).
13 godina
neaktivan

Prvi šut Argentine sa distance i odmah gol. Nakon Njemačke oni imaju sigurno najzvučniji tim, jedini im je problem taktika. Nemaju igrače za udarac glavom a opet svaku drugu akciju završavaju ubacivanjem.
Žao mi je Irana, bar su zaradili simpatije širom svijeta.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
neaktivan

Dzaba ti zvijezde u momcadi kada ih izbornik ne zna poslozit...

14 godina
neaktivan

Meni uopce nije zao Irana,nikad mi nije drago da ekipa koja se brani 90 minuta uzme bod,po meni to uopce nije za neku pohvalu,da su bili hrabriji mozda bi i dobili ovako ocajnu Argentinu...sada samo treba igrati nogomet i svakog se moze dobiti,najbolji pokazatelj toga je Kostarika,Čile se lijepo pokazao...sva sreca pa imaju Messija da ih vadi iz g*vana ali kad nalete recimo na Njemacku sprema im se repriza iz 2010

15 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ovo mi je tak jadno, 90 minuta ne mogu probiti obranu i onda ovaj mali zavalja gol, ko šugavi talijani. Nema veze, neće oni dalje od četvrtfinala takvom igrom.

Tako su uvijek isto govorili i za Talijane...pa nekako uvijek zavše u finalima :D

Ali da, zaista je Argentina opet loša, ovo je skoro pa repriza iz Afrike, samo što ih Messi ovog puta spašava za razliku od prijašnjeg svjetskog.

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
matić_žu kaže...

Prvi šut Argentine sa distance i odmah gol. Nakon Njemačke oni imaju sigurno najzvučniji tim, jedini im je problem taktika. Nemaju igrače za udarac glavom a opet svaku drugu akciju završavaju ubacivanjem.
Žao mi je Irana, bar su zaradili simpatije širom svijeta.

Imaju najzvučniji tim možda samo u napadu. Vezni red je ispod prosjeka. Nema tu sreće kad ti je Gago glavni organizator igre, onda znaš na čemu si. A ni stoperi nisu baš najsigurniji, danas je Iran mogao zabiti nekoliko puta.

Da im nije bilo Messija u ove 2 utakmice, imali bi vjerojatno 2 boda. Nešto Sabella mora pokušati mijenjati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Taj Sabella je takav kreten. Prvo ih Messi izvuce protiv Bih i sad opet protiv Irana. Naletit ve na jacu timsku ekipu i idu domeka.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Što je pjesnik htio reći :D

https://www.facebook.com/pages/Vlaovi%C4%87u-ne-seri/1569949133231749?fref=ts

Fejsbuk grupa za podršku Vlaoviću XD

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina

Dečki kakve su prognoze za BiH večeras ?

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
neaktivan
Brazil je za Argentinu trenutno svemirski brod, a također je 'slabašan'... Barem stvaraju zicere, gledao sam sad samo prvo poluvrijeme i izgledaju izgubljeno, Di Maria, Higuain katastrofa, vjerojatno je slicno bilo i u drugom. Zazalit ce Sabella sto nije Teveza i Banegu zvao, ja mislim. Idemo vidjeti kako ce susjedi odigrati protiv Nigerije, mislim da bi se nakon euforije protiv ovako lose Argentine mogli lose provesti, Nigerijci ce gristi samo tako, imam osjecaj.
Real eyes realize real lies...
17 godina
neaktivan

Kad Messi dolazi do Maskerana da uzme loptu onda znas kolko je sati. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
neaktivan

Bosna 1-0 Nigerija (Ibisevic zabija oko 60.minute) {#}

17 godina
neaktivan

Di Maria i Higuain razocarali, a tepa im se da su najbolji trojac naprijed. 

Messi navodno opet povraco prije utakmice. https://pbs.twimg.com/media/BqrGjg5CAAAxQ_K.jpg

15 godina
neaktivan

Žao mi Irana, navijao sam za njih. Argentina nije pokazala gotovo ništa, u igri izgleda dosta očajno kao i Brazil. Iranci su se dobro branili, čak su imali dvije lijepe prilike i mogli su i pobijediti, ali eto, neće sreća male pomaziti toliko često.

16 godina
neaktivan

Ja sam još uvjeren da ovo nije ni Arg od Argentine, dobili su u grupi, uz debitanta na SP (koji je jači od Irana i Nigerije), druga dva tima koji su među najlošijima.

Možda jednostavno ne žele nabijati statistiku nego se samo prošetati i onda povećati brzinu u nokaut fazi? Grupe Nizozemske i Njemačke su poslije "skupine smrti" (Kostarika, Italija, Urugvaj, Engleska) po meni najteže i tu nema šetanja.

Jednostavno mi je nepojmljivo da su ovako nezainteresirani, pogledao sam video njihovih golova iz kvalifikacija za SP i nešto prijateljskih utakmica (90% protivnika je teže od ovih u skupini), Messi ih je nekoliko i propustio pa svejedno akcije izgledaju vrhunski izrađene za razliku od ovoga.

Ili su, druga opcija, totalno pali u formi u kombinaciji s lošim pripremama.

17 godina
neaktivan

Argentina goalkeeper Sergio Romero praised the Barcelona star, saying it was a miracle that they won the game.

"Thank God the dwarf [Messi] rubbed the lamp at the end," he said.

{#} LOL

16 godina
neaktivan

Ajmoo Ganaa još jedan !

EVOOO GAAAAAA. Tooooooooo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 22:20 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
Gana :D steta sto nisu i Amere dobili...
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Gana :D steta sto nisu i Amere dobili...

dobit ce portugalce i proci ce dalje

16 godina
neaktivan
To ovisi najvise o Portugal-SAD.
15 godina
neaktivan

Koliko zadovoljstvo nakon drugog gola Gane, toliko razočaranje nakon pacerskog gola Klosea (obrana - ?, vratar - ?). Ajmo Gana!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 22:35 (Caesar et Brutus).
18 godina
neaktivan

Odlična utakmica i prije svega odlično prvenstvo.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Odlična utakmica i prije svega odlično prvenstvo.

Apsolutno se slažem, potpis{#}.

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ajmoo Ganaa još jedan !

EVOOO GAAAAAA. Tooooooooo.

Ma može Gana zabiti još 10 golova, Njemci će im vratiti sa barem još toliko. Nikad ih se nesmije odpisati :D

Odlična tekma!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina

Jedno od najboljih drugih poluvremena na SP-u

12 godina

Zao mi Gane u pm. Njemci i slobodnjak - nesto najgluplje sto sam u zivotu vidio.

15 godina

Nadam se da će Portugal dobiti SAD. To bi onda bilo jako zanimljivo zadnje kolo. Klose majstor, još samo jedan gol.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice