Šteta Irana dobro su igrali.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Argentina preloša. Messi ih izvlači drugu utakmicu zaredom svojom mastorijom kakvu samo on može izvesti, ali neće to uvijek prolaziti.
Daleko su oni od favorita sa ovakvom ekipom, vezni red im je očaj.
Ovo mi je tak jadno, 90 minuta ne mogu probiti obranu i onda ovaj mali zavalja gol, ko šugavi talijani. Nema veze, neće oni dalje od četvrtfinala takvom igrom.
1. Messi - 6
2. Nigerija - 1
3. Iran - 1
4. BiH - 0
Kako je ova Argentina loša
Svaka čast Irancima, ali nisu imali sreće.
Prvi šut Argentine sa distance i odmah gol. Nakon Njemačke oni imaju sigurno najzvučniji tim, jedini im je problem taktika. Nemaju igrače za udarac glavom a opet svaku drugu akciju završavaju ubacivanjem.
Žao mi je Irana, bar su zaradili simpatije širom svijeta.
Dzaba ti zvijezde u momcadi kada ih izbornik ne zna poslozit...
Meni uopce nije zao Irana,nikad mi nije drago da ekipa koja se brani 90 minuta uzme bod,po meni to uopce nije za neku pohvalu,da su bili hrabriji mozda bi i dobili ovako ocajnu Argentinu...sada samo treba igrati nogomet i svakog se moze dobiti,najbolji pokazatelj toga je Kostarika,Čile se lijepo pokazao...sva sreca pa imaju Messija da ih vadi iz g*vana ali kad nalete recimo na Njemacku sprema im se repriza iz 2010
Ovo mi je tak jadno, 90 minuta ne mogu probiti obranu i onda ovaj mali zavalja gol, ko šugavi talijani. Nema veze, neće oni dalje od četvrtfinala takvom igrom.
Tako su uvijek isto govorili i za Talijane...pa nekako uvijek zavše u finalima :D
Ali da, zaista je Argentina opet loša, ovo je skoro pa repriza iz Afrike, samo što ih Messi ovog puta spašava za razliku od prijašnjeg svjetskog.
Prvi šut Argentine sa distance i odmah gol. Nakon Njemačke oni imaju sigurno najzvučniji tim, jedini im je problem taktika. Nemaju igrače za udarac glavom a opet svaku drugu akciju završavaju ubacivanjem.
Žao mi je Irana, bar su zaradili simpatije širom svijeta.
Imaju najzvučniji tim možda samo u napadu. Vezni red je ispod prosjeka. Nema tu sreće kad ti je Gago glavni organizator igre, onda znaš na čemu si. A ni stoperi nisu baš najsigurniji, danas je Iran mogao zabiti nekoliko puta.
Da im nije bilo Messija u ove 2 utakmice, imali bi vjerojatno 2 boda. Nešto Sabella mora pokušati mijenjati.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
https://www.facebook.com/pages/Vlaovi%C4%87u-ne-seri/1569949133231749?fref=ts
Fejsbuk grupa za podršku Vlaoviću XD
Dečki kakve su prognoze za BiH večeras ?
Real eyes realize real lies...
Kad Messi dolazi do Maskerana da uzme loptu onda znas kolko je sati.
Bosna 1-0 Nigerija (Ibisevic zabija oko 60.minute) 
Di Maria i Higuain razocarali, a tepa im se da su najbolji trojac naprijed.
Messi navodno opet povraco prije utakmice. https://pbs.twimg.com/media/BqrGjg5CAAAxQ_K.jpg
Žao mi Irana, navijao sam za njih. Argentina nije pokazala gotovo ništa, u igri izgleda dosta očajno kao i Brazil. Iranci su se dobro branili, čak su imali dvije lijepe prilike i mogli su i pobijediti, ali eto, neće sreća male pomaziti toliko često.
Ja sam još uvjeren da ovo nije ni Arg od Argentine, dobili su u grupi, uz debitanta na SP (koji je jači od Irana i Nigerije), druga dva tima koji su među najlošijima.
Možda jednostavno ne žele nabijati statistiku nego se samo prošetati i onda povećati brzinu u nokaut fazi? Grupe Nizozemske i Njemačke su poslije "skupine smrti" (Kostarika, Italija, Urugvaj, Engleska) po meni najteže i tu nema šetanja.
Jednostavno mi je nepojmljivo da su ovako nezainteresirani, pogledao sam video njihovih golova iz kvalifikacija za SP i nešto prijateljskih utakmica (90% protivnika je teže od ovih u skupini), Messi ih je nekoliko i propustio pa svejedno akcije izgledaju vrhunski izrađene za razliku od ovoga.
Ili su, druga opcija, totalno pali u formi u kombinaciji s lošim pripremama.
Ajmoo Ganaa još jedan !
EVOOO GAAAAAA. Tooooooooo.
dobit ce portugalce i proci ce dalje
Koliko zadovoljstvo nakon drugog gola Gane, toliko razočaranje nakon pacerskog gola Klosea (obrana - ?, vratar - ?). Ajmo Gana!!!
Odlična utakmica i prije svega odlično prvenstvo.
Odlična utakmica i prije svega odlično prvenstvo.
Apsolutno se slažem, potpis
.
Ajmoo Ganaa još jedan !
EVOOO GAAAAAA. Tooooooooo.
Ma može Gana zabiti još 10 golova, Njemci će im vratiti sa barem još toliko. Nikad ih se nesmije odpisati :D
Odlična tekma!
Jedno od najboljih drugih poluvremena na SP-u
Zao mi Gane u pm. Njemci i slobodnjak - nesto najgluplje sto sam u zivotu vidio.
Nadam se da će Portugal dobiti SAD. To bi onda bilo jako zanimljivo zadnje kolo. Klose majstor, još samo jedan gol.