SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

4:0!!!!!!!!!!! Ovo je več jadno, nisam očekivao da je kamerun baš toliko loša momčad, ta ipak su na svjetskom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 1:31 (peroko).
14 godina

Krepo mu mikrofon od golova i deranja :)

17 godina
neaktivan

Jeste primjetili da Ćosić ne komentira već par minuta, pukla im veza iz Brazila :D

Fortune favours the brave
16 godina
neaktivan

Ovo sad je prilika da svaki od naših igrača zabije po jedan gol {#}

17 godina

Ovo treba biti feature u idućim utakmicama. Opcija da se isključi komentator ili da izaber jezik komentatora ( ako ih više prenosi).

17 godina
neaktivan

sad su ga spojili, zvuči kao da prenosi utakmicu iz 1998 haha

16 godina
neaktivan

Kakve zicere naši fulavaju, meksikanci negdje več bruse nož{#}

15 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
peroko kaže...

Upravo suprotno, naši uštimavaju nišane {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina
Protiv Meksika ce te prilike biti rjeđe i treba sve iskoristiti.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
17 godina
neaktivan
Odličan rezultat ali previše se zahebavaju naši u situacijama za gol.
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
neaktivan
peroko kaže...

upravo to trebalo je biti minimalno 7:0

jao si ga nama ako ce takve stvari promasivati

ovo nije pravo lice hrvatske jbt pa dinamo bi dobio ovaj kamerun pa međusobno se svađaju i tuku na terenu (mukanđo i ekoto)

16 godina
neaktivan

Kako možeš fulati priliku kad si nasamo sa golmanom a protivničkih igrača nigdje u blizini.{#} Neki igrači bi trebali malo više vježbat pucanje na gol ako mislimo ikako pobijedit meksiko. Jeste vidjeli meksičkog vratara? Pa taj brani ko mutav{#}

14 godina
neaktivan

Ne kužim zašto je se ovaj Ćosić ovoliko uzbudio, pa ovaj Kamerun je nikakva ekipa, i još smo imali igrača više 70% vremena utakmice ide mi na k s ovim svršavanjem na rezultat utakmice.. Pravi test će biti Meksiko. Ali ajde, dobro je 4:0, gol razlika, nisu Lovren i Ćorluka dobili žute, moral će biti na visokom nivou.  

16 godina
neaktivan

Nadam se da su ovi promasaji rezultat loseg terena i uvjeta u prasumi. Idemo sada unistit Meksiko!!!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
neaktivan
njuska11 kaže...
peroko kaže...

ovo nije pravo lice hrvatske jbt pa dinamo bi dobio ovaj kamerun pa međusobno se svađaju i tuku na terenu (mukanđo i ekoto)

Upravo to, ovaj Kamerun definitivno nije materijal za WC, imam osjećaj da bi ga svaka druga ekipa uspjela pobijediti. Totalno su u rasulu. 

16 godina
Kamerunci su u raspadu sistema otkad su stigli. Na kraju se skoro i potukli.

Sramota za jednu ekipu koja nastupa na svjetskom prvenstvu, ne zaslužuju tu čast da igraju na tako velikom natjecanju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
njuska11 kaže...
peroko kaže...

Slažem se, mislim da nam šteka realizacija u situacijama gdje imamo siguran pogodak, ali pokazali smo da možemo parirati u skoku ovako fizički jakoj momčadi i to je vrlo bitan faktor protiv Meksikanaca. Naši će, nadam se, kažnjavati svaku sitnicu neopreznosti u budućnosti.

MS GOAT
16 godina
ovih 10 minuta dok ćosića nije bilo je 10 najboljih minuta hateve prijenosa koje sam gledao
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina

POsere-m se svakom ko je piso nerjesen rezultat i nije vjerovo u ovu repku !!! 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
jesmo razbili ove,ali nije mi neki dojam...kamerunci su losi do bola i sigurno su najgora ekipa na WC...nije nam neka igra,a meksikanci su jako dobra ekipa..bit ce cupavo s njima
16 godina
neaktivan

Jeste vidjeli kako su se kamerunci plakali na izlasku sa terena, ko mala djeca

16 godina

Relativno smo dobro igrali, nismo toliko dominirali koliko rezultat sugerira i imali smo par većih propusta u obrani, ne smijemo si to dopustiti protiv Mexica.

Swedish latin super funk.
16 godina
JohnnyBlaze kaže...
jesmo razbili ove,ali nije mi neki dojam...kamerunci su losi do bola i sigurno su najgora ekipa na WC...nije nam neka igra,a meksikanci su jako dobra ekipa..bit ce cupavo s njima

{#}

14 godina
sirka666 kaže...

Relativno smo dobro igrali, nismo toliko dominirali koliko rezultat sugerira i imali smo par većih propusta u obrani, ne smijemo si to dopustiti protiv Mexica.

A moglo je 6-0 biti da su završnice bile bolje. Ali ipak, utakmica je bila "osigurana", teški uvjeti za igru a i igra se kraju priblizavala (umor) pa se nemoze bas zamjeriti. Zato jer na gol razliku cemo proci jedino u slucaju ako ostanemo X sa Meksikancima i Brazil izgubi...

EDIT: Druga najbolja stvar utakmice, nije se Ćosića čulo 10 min. {#}

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 2:13 (Et_Tu_Brute?).
14 godina

Na gol razliku prolazimo sada kakav god X odigramo sa Meksikom... imamo +2 oni +1... u odlicnoj smo poziciji. 

Samo treba poslozit ekipu, zgusnut sredinu i rokat ih preko bokova jer i meksiko igra 3-5-2. 

16 godina
SimeKZ kaže...

Na gol razliku prolazimo sada kakav god X odigramo sa Meksikom... imamo +2 oni +1... u odlicnoj smo poziciji. 

Samo treba poslozit ekipu, zgusnut sredinu i rokat ih preko bokova jer i meksiko igra 3-5-2. 

ti znaš da mexico ima 4 boda a mi 3 jel?

i da će brazil najvjerojatnije imati 7

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 2:17 (The Unforgiven).
14 godina
The Unforgiven kaže...
SimeKZ kaže...

ti znaš da mexico ima 4 boda a mi 3 jel?

Imas pravo, sad sam pogledo tablicu... oprala me ova pobjeda. Da, igra nam pobjeda. Treba se ici potuc s njima pa sta bude.

15 godina
The Unforgiven kaže...
JohnnyBlaze kaže...

{#}

reci jednu ekipu koja je losije odigrala dosad? da sudac nije bio sasa matic protiv meksika bilo bi 5 komada 

17 godina
Španjolska je lošije odigrala. :)
16 godina
neaktivan

Iskreno draže mi je da je ovako pobjeda nas šalje dalje a poraz doma. Ovisimo samo o sebi i sad če se pokazat dali zaslužujemo prolaz.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice