španjolska wtf
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Life is too short to remove USB safely
Izgleda da španjolci idu doma.
Ajde nemojte kenjati dok su bili na vrhuncu forme bilo ih je gust gledati ali da ovo sad ne lici na nista jedno veliho sranje dodavaju se bezveze na sredini terena u nedogled a na obranu im je suvise koristit rijeci uopce pre jadno sve tu skupa izgleda.
Mislim da bi čak Chile mogo biti prvi... A ako mi prođemo, idemo na njih...
Ajmo Čile, nema mjesta provlačenjima ni za koga pa tako ni za Španiju.
Ali prvo treba proći skupinu pa ćemo vidjeti...
Prvo da kažem nisam fan španjolske i želim da idu doma, al hoću reći da mi ovo smrdi na neku muljažu i da je ovo neka namještaljka.. Kasiljas je primio 7 komada u dvije utakmice, ne vjerujem, da su to oni.
Prvo da kažem nisam fan španjolske i želim da idu doma, al hoću reći da mi ovo smrdi na neku muljažu i da je ovo neka namještaljka.. Kasiljas je primio 7 komada u dvije utakmice, ne vjerujem, da su to oni.
Kako od svi pa tako i njegovo vrijeme prolazi a i nije samo on kriv obrana Spanjolske izgleda koda su iz seoske dosli..
Kako od svi pa tako i njegovo vrijeme prolazi a i nije samo on kriv obrana Spanjolske izgleda koda su iz seoske dosli..
drugi gol je samo on kriv ...ili hvatas loptu ili boksas u stranu,a ne na penal
Nije Casillas kriv, pa Španjolci ne mogu dat gola sto godina ovakvom igrom.
Španija je definitivno najveće razočarenje na ovom prvenstvu.
Španjolska odtikatakala svoje :) I to neslavno... Još će ih i Australija nakantati.
Sastav protiv Kameruna:
HRVATSKA: Pletikosa, Srna (c), Ćorluka, Lovren, Pranjić Rakitic, Modrić, Sammir, Perišić, Mandžukić, Olić
Real eyes realize real lies...
Šta je ovo 6min produžetka, sam nešto propustio?
Izgleda da španjolci idu doma.
Kraj jedne epohe... sad bilo ko može biti šampion.
Španjolci bye bye
Čile je zemlja s najviše hrvata odmah nakon BIH. Kad smo već kod njih.
Golman je pola ekipe i Casillas je kriv, a tako i Plete u prvoj utakmici. Nadam se da će večeras biti na višoj razini. Prognoza za utakmice:
Hrvatska : Kamerun 2-1
Hrvatska : Mexico 1-1
drugi gol je samo on kriv ...ili hvatas loptu ili boksas u stranu,a ne na penal
fali im puyol,obrana im je u k... ,ramos i martinez(a i pique protiv nizozemske) se samo setkaju okolo
Golman je pola ekipe i Casillas je kriv, a tako i Plete u prvoj utakmici. Nadam se da će večeras biti na višoj razini. Prognoza za utakmice:
Hrvatska : Kamerun 2-1
Hrvatska : Mexico 1-1
Ako nama Kamerun zabije gol najbolje da ugasimo repku i sve oko nje.
Psmtr, evo još jedan super alibi za golace. Kad ćeš im reći da su ispali u skupini, dobit ćeš odgovor da su ispali i španjolci.