SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 319.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Op, op tehnologija na djelu. Svi zbunjeni xD

12 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
vgetik kaže...

Op, op tehnologija na djelu. Svi zbunjeni xD

Aha, baš i ja gledam, prvo nije gol pa je gol hahahhahahaah tehnologija ide narodu {#}

15 godina
Kako se itko može zbuniti oko ovog gola nije mi jasno. Prvo je kod stative pokazalo da nije gol jer tad nije bio i onda kod odbijanja od golmana kaže da je gol jer je tek tad bio gol. A cijeli stadion i komentatori gledaju u čudu, nitko ništa ne kuži.
15 godina
Keops kaže...
Kako se itko može zbuniti oko ovog gola nije mi jasno. Prvo je kod stative pokazalo da nije gol jer tad nije bio i onda kod odbijanja od golmana kaže da je gol jer je tek tad bio gol. A cijeli stadion i komentatori gledaju u čudu, nitko ništa ne kuži.

cudo od tehnike {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
zrimo kaže...

1. Država se zove Bosna u Hercegovina a nikakva Bosna

2. Bolje bi ti bilo i logičnije da navijaš za Australce pa više tamo igra Hrvata, od 23 igrača BiH u Brazilu samo su 2 Srbina i 1 Hrvat.

3. Zna se za koga večeras navija svaki Hrvat u Bosni i Hercegovini VAMOS ARGENTINA

I večeras bi u Mostaru moglo biti napeto nakon što se Bošnjaci razočaraju kad ih Argentinci napune do vrha, pa pođu ispuhivati svoje frustracije.

Nacionalizam uvijek na djelu, ekstremiste na svim stranama treba strpati u jedan ćošak, a normalni ljudi da žive....u četvrtak sam skako na gol hrvata, facebook (kojeg sačinjavaju vecinom bošnjaci) je bio popunjen statusima tipa "ajmo komšije", "bravo komšije" itd, u bosni se iskreno navijalo za hrvatsku...srbija, hrvatska i bosna bi trebao da bude jedan tim kao što je nekada bilo pa da pobjeđujemo brazil i argentinu 4:2, ali očigledno da vecini to ne odgovara, bitnije su njima neke zaostale kraljevine,carsta turci i k*rci

http://www.youtube.com/watch?v=WA_xXWSXyFI
16 godina
neaktivan
Artem kaže...
zrimo kaže...

1. Država se zove Bosna u Hercegovina a nikakva Bosna

2. Bolje bi ti bilo i logičnije da navijaš za Australce pa više tamo igra Hrvata, od 23 igrača BiH u Brazilu samo su 2 Srbina i 1 Hrvat.

3. Zna se za koga večeras navija svaki Hrvat u Bosni i Hercegovini VAMOS ARGENTINA

I večeras bi u Mostaru moglo biti napeto nakon što se Bošnjaci razočaraju kad ih Argentinci napune do vrha, pa pođu ispuhivati svoje frustracije.

Nacionalizam uvijek na djelu, ekstremiste na svim stranama treba strpati u jedan ćošak, a normalni ljudi da žive....u četvrtak sam skako na gol hrvata, facebook (kojeg sačinjavaju vecinom bošnjaci) je bio popunjen statusima tipa "ajmo komšije", "bravo komšije" itd, u bosni se iskreno navijalo za hrvatsku...srbija, hrvatska i bosna bi trebao da bude jedan tim kao što je nekada bilo pa da pobjeđujemo brazil i argentinu 4:2, ali očigledno da vecini to ne odgovara, bitnije su njima neke zaostale kraljevine,carsta turci i k*rci

Daj odi doma s tim bratstvom i jedinstvom, imali smo to jednom a znamo kako je to završilo. 

Natrag na temu: radujem se današnjoj tekmi, več vidim da če gaučosi bosančerosima puno golova spremit u mrežu. VAMOS VAMOS ARGENTINA{#}

14 godina
peroko kaže...

Natrag na temu: radujem se današnjoj tekmi, več vidim da če gaučosi bosančerosima puno golova spremit u mrežu. VAMOS VAMOS ARGENTINA{#}

Da naravno, i ja se radujem tekmi nadam se da ce biti manje golova nego što je bilo u otvarajućoj utakmici ;)

http://www.youtube.com/watch?v=WA_xXWSXyFI
16 godina

Kako Srbi navijaju za Bosnu, pogledajte listić {#}

Bili su i nekada jedan tim pa ništa nisu postigli.

Slobodno ti navijaj za Bošnjake i zmajčeke ta barem u Hrvatskoj ali i u Herceg Bosni to svatko može slobodno.

listić iz snova :) listić iz snova :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 23:14 (zrimo).
16 godina
neaktivan

@artem

Misliš 3:0 za argentunu{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 23:13 (peroko).
15 godina

BiH ima dobru momčad i lijepo su igrali na pripremnim utakmicama samo pitanje je hoće li to prenijeti na SP i koliko će biti nervozni zbog debija na velikom natjecanju, zato i očekujem odličnu utakmicu pogotovo jer je Argentina na drugoj strani a znamo kakav napad imaju.

16 godina
neaktivan

Brilijantno je ovo oko sokolovo. Svako po svome tupi :D

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina
zrimo kaže...

Večeras ne navijam za bošnjificiranu nogometnu reprezentaciju u kojoj vlada majorizacija, diskriminacija i apartheidali zato sve najbolje rukometnoj reprezentaciji BiH u okršaju sa Islandom za plasman na SP.

Zašto ova ekipa nije podržana u Sarajevu, dvorana polu prazna a ni medijske pozornosti, sasvim je očito nema dovoljno Bošnjaka u njoj.

BOSNA I HERCEGOVINA: Dejanović, B. Burić, S. Burić, Vražalić, Ovčina, Čelica, Prce, Karačić, Panić, Savić, Malinović, Toromanović, Vranješ, Čakić, Bubalo. Selektor: Dragan Marković.

Vaš problem je izloženost medijskom pranju mozga da morate navijati za susjednu Bosnu, baš me zanima jeste li navijali za Srbiju na prošlom SP isto su susjedi, isti jezik, dijelili smo istu državu.

Brte ,što si naporan... Ovdje ti PEREŠ mozak!

16 godina

Danas je opet bilo loše suđenje čist gol poništen Drmiću za Švicarsku sreća da su na kraju izvukli pobjedu.

15 godina
zrimo kaže...

Danas je opet bilo loše suđenje čist gol poništen Drmiću za Švicarsku sreća da su na kraju izvukli pobjedu.

Iako se u nedogled tupilo o onom Japancu, pomoćni suci su oni koji su zasad katastrofa. Meksiku poništena 2 čista gola, Švicarskoj 1, puka sreća što na kraju nije bilo toliko bitno iako bi Meksiku moglo faliti zbog gol razlike, te priznat gol Kostarike iz zaleđa. I to je samo u tekmama koje sam gledao. Nemam pojma da li je bilo sličnih stvari u one 3-4 koje nisam gledao, a vjerojatno je bilo i podosta prekinutih akcija zbog krivo dosuđenih ofsajda.

Al s druge strane, ko što je i Beusan rekao, ovaj glavni sudac na Ekvador Švicarska je bio odličan. Naravno kapa do poda Behramiju koji je odmah nastavio akciju, ali (pre)velik broj sudaca bi u toj situaciji zaustavio igru zbog pokazivanja žutog kartona.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
ph3nom_gamer kaže...

tu je samo beusan bitan, a to sto levati stimac i scoria bezveze laprdaju, to se samo smijes njihovoj gluposti

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Obi Wan kaže...
ph3nom_gamer kaže...

tu je samo beusan bitan, a to sto levati stimac i scoria bezveze laprdaju, to se samo smijes njihovoj gluposti

Nije niti Beusan, reko je da Varane i onaj japanac nisu napravili faul a cisti faul je bilo oboje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Veceras navijamo za susjede naravno :D Nadamo se da ce proci s pozitivnim rezultatom, mada bih bio dobar i poraz s minimalnom razlikom realno. 

16 godina

Jel vam radi stream: 

http://www.hrt.hr/uzivo/

HTC 8X :)
14 godina
L1nNk kaže...

Veceras navijamo za susjede naravno :D Nadamo se da ce proci s pozitivnim rezultatom, mada bih bio dobar i poraz s minimalnom razlikom realno. 

Steta da Mađari, Slovenci ili Srbi nisu da malo navijamo... Dok malo bolje pogledas unazad, mogli bi navijati i za Talijane... ili prijatelje iz sile osovine Švabe,  Japance... Čehe, Slovake iz Austro-Ugarske... Crna Gora takoder... 

Imamo mi za dosta njih navijati... 

Dosli su na SP, drago mi je... al brate samo lagano...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 23:42 (SimeKZ).
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
L1nNk kaže...

Steta da Mađari, Slovenci ili Srbi nisu da malo navijamo... Dok malo bolje pogledas unazad, mogli bi navijati i za Talijane... ili prijatelje iz sile osovine Švabe,  Japance... Čehe, Slovake iz Austro-Ugarske... Crna Gora takoder... 

Imamo mi za dosta njih navijati... 

Dosli su na SP, drago mi je... al brate samo lagano...

Realno je navijati za nekoga tko ti je susjed, Argentine nikad necu nit nisam vidio. Svatko realan bih trebao imati tako razmisljanje. Ti ili bilo tko navijaj ako hoces il nemoj, nije moj problem. Naravno da bih dao prije podrsku Madjarima, Slovencima, Crnogorcima ili Srbima nego Argentini ili nekoj drzavi s kojom nemam nikakve povezanosti !!

18 godina
L1nNk kaže...

Realno je navijati za nekoga tko ti je susjed, Argentine nikad necu nit nisam vidio. Svatko realan bih trebao imati tako razmisljanje. Ti ili bilo tko navijaj ako hoces il nemoj, nije moj problem. Naravno da bih dao prije podrsku Madjarima, Slovencima, Crnogorcima ili Srbima nego Argentini ili nekoj drzavi s kojom nemam nikakve povezanosti !!

jugosloven much?

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan

{#}  

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
neaktivan

Bosna zabija gol u drugoj minuti (kosinac). {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 0:05 (peroko).
12 godina
protjeran

samo gazi bosance!!!!

14 godina
protjeran

Nema veze, na ovom prvenstvu svako ko primi prvi gol na kraju pobjedi.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina

Uh, bit ce zanimljivo :)

16 godina
neaktivan
Isto ko Honduras, Grcka...
Real eyes realize real lies...
17 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

... nego Argentini ili nekoj drzavi s kojom nemam nikakve povezanosti !!

kako ne??? Iliri i i Španjolci u istoj državi za vrijeme Rimskog carstva. Mi se pomiješali sa Ilirima, Španjolci kolonizirali Južnu Ameriku= hrvati i argentinci praktički braća.... ajde, šogori ili nešto tako.

a sad svi trolovi me pustite u miru lurkati temu i uživati u nogometu. Odite na index, tamo vam je prirodno okruženje. Je*ote kako ste me naživcirali.

iddqd
16 godina
neaktivan

Bosna zasad bolja, Argentinci nista nisu pokazali. Steta zbog glupog gola...

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina
neaktivan

Sad se nogometni znalci neće složit samnom, ali repka BiH po meni igra fenomenalno. Nedaju argentincima disati koliko srčano igraju, svaka čast. Vrlo zanimljivo za gledat. Šteta za onaj glupi autogol.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice