SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.041
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Čorluka i Lovren su valjda najgori braniči na ovom WC 

16 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Praetorian1 kaže...

Čorluka i Lovren su valjda najgori braniči na ovom WC 

Zaboravljaš Piquea i Ramosa {#}

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 13:33 (ph3nom_gamer).
16 godina
neaktivan
Najgori par mozda, individualno ni blizu.
Real eyes realize real lies...
16 godina
neaktivan

Ma Ćorluka je problem, koliko smo samo golova preko njega primili u zadnje vrijeme. Iako sam ga nekad volio, od kad je otišao u Rusiju nije više onaj stari. Po meni trebali smo davno početi uigravati stoperski par Lovren i Šifo.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
16 godina
neaktivan

Lovrena treba kući poslat, taj nema pojma. Vida i Šifo bi valjda bili bolji, a Čorluku stavit na Srninu poziciju.

16 godina
Caesar et Brutus kaže...
mejt kaže...

Decki hocete gledati veceras nas Bosance u prenosu? dali navijate za nas?

Naravno da navijam za Bosance. Glasao sam za treće, bojim se da mali imaju gotovo nikakve šanse protiv velikih - za sve ostalo tu su prodani suci koji će ponovno odrediti utakmicu.

Evo za sve navijače "Bosne" u Hrvatskoj jedna prigodna čestitka.

1. Država se zove Bosna u Hercegovina a nikakva Bosna

2. Bolje bi ti bilo i logičnije da navijaš za Australce pa više tamo igra Hrvata, od 23 igrača BiH u Brazilu samo su 2 Srbina i 1 Hrvat.

3. Zna se za koga večeras navija svaki Hrvat u Bosni i Hercegovini VAMOS ARGENTINA

I večeras bi u Mostaru moglo biti napeto nakon što se Bošnjaci razočaraju kad ih Argentinci napune do vrha, pa pođu ispuhivati svoje frustracije.

14 godina
Praetorian1 kaže...

Lovrena treba kući poslat, taj nema pojma. Vida i Šifo bi valjda bili bolji, a Čorluku stavit na Srninu poziciju.

Lovren je nas najbolji stoper... dovoljno govori kako je medu najboljim stoperima u Premiershipu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan

I Raketa i Mordrić su odlični u klubovima, a gdje su u repci?

15 godina
Zrimo, slazem se s tobom. U njihovoj repki su igraci pretezito turskog podrijetla, odnosno muslimani. Oni ce uvijek prije navijati za Tursku nego za nas, iako smo si mi susjedi, ali je i poznato stanje Hrvata u BiH, a ono je jako lose jer se ide za tim da se nas hrvatski narod stjera u kut, sto vec i je takva situacija, nazalost. Zato i ja navijam veceras za Argentince.
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Praetorian1 kaže...

Lovren je nas najbolji stoper... dovoljno govori kako je medu najboljim stoperima u Premiershipu.

To i ja kazem..Corluka je problem..Ne nam bas kako igra Schifo,ali na Euru je odigrao odlicno :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
Praetorian1 kaže...

I Raketa i Mordrić su odlični u klubovima, a gdje su u repci?

Kad igraju na ne prirodnim pozicijama, Raketa cijelu sezonu u sevilli igra kao CAM, čovjek je u formi naviknuo je igrati prema naprijed  ima samopouzdanja, razigrava i zabija i onda ga Kovač gurne pozadi da pomaže Modriću i iza Kovačića koji je imao očajnu sezonu u Interu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 13:57 (zrimo).
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Praetorian1 kaže...

Ha je, ali opet ima glupih gresaka i svako malo cevape dobije

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
Ljudi, pricekajmo jos dvije tekme pa onda pljujte po Corluki i ostalima. Sad se pljuje po nasima, a ako, daj Boze, nasi pobjede obje tekme, svi cete ih uzdisat u nebesa. Tipicni hrvatsko balkanski mentalitet. Ono sto nasima najmanje trenutno treba je stvaranje negativne atmosfere. Ajmo podrzat nasu Hrvatsku da odigraju od srca i hrabro pa onda rezultat nece zakazati. Ja sam uvjeren da cemo dobiti obje tekme.
16 godina
neaktivan

I Vukojević mora igrat, treba nam netko ko zna napraviti faul na sredini terena, zato Kovačića van...

16 godina
Praetorian1 kaže...

Koji si Ti ekspert za nogomet..

16 godina
jurica_m kaže...
Ljudi, pricekajmo jos dvije tekme pa onda pljujte po Corluki i ostalima. Sad se pljuje po nasima, a ako, daj Boze, nasi pobjede obje tekme, svi cete ih uzdisat u nebesa. Tipicni hrvatsko balkanski mentalitet. Ono sto nasima najmanje trenutno treba je stvaranje negativne atmosfere. Ajmo podrzat nasu Hrvatsku da odigraju od srca i hrabro pa onda rezultat nece zakazati. Ja sam uvjeren da cemo dobiti obje tekme.

Da igrače izolirati, izbaciti sve domaće medije iz kampa i pustiti igrače da se pripremaju u miru, okaniti se sudaca i priča o utakmici s Brazilom.

Manaus, ona vlaga i imperativ pobjede i onako će biti ogroman pritisak za igrače, sad im treba samo podrška i da se i fizički i psihički spreme kako treba.

Kameruncima više odgovara klima i sigurno će sa svojim mentalitetom i afričkom ne disciplinom krenuti prema naprijed, to trebamo iskoristi, imamo brzance Mandžu i Olića te čarobnjake u vezi Raketu i Modrića koji znaju zavući loptu i to moramo iskoristiti.

A potom ako Bog da na teški obračun s odličnim Meksikancima za drugi krug.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 14:07 (zrimo).
13 godina
Praetorian1 kaže...

Zašto je Lovren tako loš? Ako misliš na penal znamo svi da ga nije ni bilo. Zašto Vida i Šifo? Njih dvojica niakd nisu igrali skupa kao zadnja dva braniča. Ti bi tromog, sporog Čorluku stavio na bok gdje trebaju brzi prodorni igrači? Svašta...

14 godina
neaktivan

Ouch! {#}

17 godina
neaktivan

Nikako ne mogu oprostiti bosancima ono 2008. kada smo ispali od turske u osmini finala, ono navijanje i slavlje.

16 godina
razer1911 kaže...

Nikako ne mogu oprostiti bosancima ono 2008. kada smo ispali od turske u osmini finala, ono navijanje i slavlje.

kako kažu : treba zaboraviti avete prošlosti....

ali s obzirom da čitam da su se veselili i protiv brazila i da nas pljuju na  sve strane, time sam još više za Argentinu.

pa neka bolji pobjedi...

napokon dočekao DNF i Diablo 3
14 godina
razer1911 kaže...

Zato danas Braca Krscani ZDS Napadaju {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan

Meni samo bitno da Messi odigra dobro. :-P

Jugoslavija - Argentina - 4-2

Het trik Susica. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 14:58 (VirtUoso).
16 godina
VirtUoso kaže...

Meni samo bitno da Messi odigra dobro. :-P

Yugoslavia - Argentina - 4-2

Het trik Susica. 

eto poravio sam ti....

nema na čemu.

17 godina
neaktivan

Tnx :-)

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

vrx kaže...

Zašto bi se mi spuštali na njihovu razinu? Ako su već bili kakvi su bili, po meni mi moramo biti iznad njih, bolji ljudi i navijati za svoje susjede, bez obzira na sve. Moje mišljenje.

15 godina
razer1911 kaže...

Ni ja, tako valjda Srbi nisu slavili kad su nas izbacili 99' s Eura.

17 godina
neaktivan

Ne napadam ja nikog dragi susjedi, svi smo mi od krvi i mesa.. nisam nikoga htio uvrijedit, naravno želim vam puno sreće danas i da pobjedite, bit će zanimljivo gledat. Od tih poplava koje su vas zadesile i politika koja je uništila državu, nek vam barem ovaj nogomet i igre vaših igrača donesu veselja i radosti.

16 godina
neaktivan

Haha

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina
Caesar et Brutus kaže...
razer1911 kaže...

vrx kaže...

Zašto bi se mi spuštali na njihovu razinu? Ako su već bili kakvi su bili, po meni mi moramo biti iznad njih, bolji ljudi i navijati za svoje susjede, bez obzira na sve. Moje mišljenje.

pih, da je problem u prošlosti...

oni su i sada takvi, pročitaj moj post do kraja.

doduše, nemoj me shvatiti da je na nekakvoj nacionalnoj osnovi, imam dosta i prijatelja i kolega bošnjaka koje poštujem, nego čistoj navijačkoj.

barem u mom slučaju ;)

IMHO, a i budimo realni, Argentina je jača... i to daleko jača, čak i više nego u odnosu HRV-BRA

13 godina
neaktivan

U Mostaru je politika najviše zatrovala ljude tako da se "kolju" bezveze ali eto valjda i njima nekad dođe iz guzice u glavu. Evo Čović jedan od političara ode prvo na utakmicu Hrvatske pa onda na utakmicu BiH  na račun ovih što se dole sukobljavaju.

Ostatak BiH je navijao za Hrvatsku, evo slavlja nakon gola Hrvatske u Sarajevu u "Zmajevom gnijezdu" .

Razlog zašto malo Hrvata i Srba igra za reprezentaciju BiH je samo taj što oni žele igrati za Srbiju ili Hrvatsku, ništa drugo. Rado bi mi gledali Lovrena,Subotića i ostale u dresu BiH ali su oni odabrali drugačije i nek im je sa srećom.

Ja večeras očekujem dobru utakmicu i povoljan rezultat. Nadam se iako je objektivno Argentina jača za 2 gola sigurno.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice