SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ak je Rakitić na polušpici u top 5 veznjaka Primere, a možda i u top 10 općenito, koga vraga onda svi naši treneri moraju izmišljati toplu vodu. Prvo Bilić i Štimac kod kojih je igrao desno krilo, a sad i Kovač sa forsiranjem na defanzivnog veznog što on ne zna odigrati dovoljno kvalitetno. Čovjek zabije 12 golova i 10 puta asistira, a naš izbornik ga ide udaljavati od gola. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
Pa Rakitic je pokrenuo akciju za autogol koliko znam, defanzivno se trudio, taj treci gol je peh, ali on i Modric nisu pravi DMF, npr. Real bez Xabi Alonsa dok je bio ozlijeden je primao glupe golove, protiv Brazila za 1. i 3. gol je kriv vezni red, zato i nama treba razbijac Vukojevic uz Modrica, a Raketa naprijed. Neznam kad je taj zadnji put dobio minute za repku, a zvali su se Malesi, Mocinici, Badelji, Brozovici. Zasto, pitam se...
Real eyes realize real lies...
15 godina
Hexfire kaže...

Ak je Rakitić na polušpici u top 5 veznjaka Primere, a možda i u top 10 općenito, koga vraga onda svi naši treneri moraju izmišljati toplu vodu. Prvo Bilić i Štimac kod kojih je igrao desno krilo, a sad i Kovač sa forsiranjem na defanzivnog veznog što on ne zna odigrati dovoljno kvalitetno. Čovjek zabije 12 golova i 10 puta asistira, a naš izbornik ga ide udaljavati od gola. 

Well said , ja mislim da jadni Rakitić gotov nikad nije igrao svoju prirodnu poziciju u repki i to je stvarno cudno posto je igra vise nego odlicno.

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
Ma treba odigrat 4-4-2 protiv kameruna, sve isti igraci samo spice Rebic i Mandzo i tjt
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
neaktivan

Jel Vama steka hrt 2 hd ful hd u nekim trenucima?

12 godina
neaktivan

Ja  jednog od krivaca za prosli susret vidim u jelavicu, prespor, overrated..

play2much
15 godina
neaktivan

Jelavic I mali kovacic su katastorfa igrali.....ja bi protiv kameruna mjenjao

1. vrasljko-pranjic (vrsljako je fenomenalno odigrao, ali nije dabar u napad u odnosu na pranjica, moramo napadati kamerun za pobjedu).

2. Mandža-Jelavić (to se zna)

3. gordon shife.-lovren (lovren je dobar stoper i dokazao se u naljacoj ligi svijeta i ima najbolju ocjenu naljacoj ligi svijeta, ali gordon je sigurnije i zna barem dodati loptu).

4. Kovačic-Vukojevic (KOva se uplasio, a treba nam defanzivac pravi i trkac kao sto je vukojevic pogotovo u manausu u dungli).

5. prebacio bi raketu u polušpicu (12 golova i 10 asista u seviji i ima jako dobar udarac)

Ako KOvač na napravi barem 4 naredbe od 5..mislim da cemo teko proci grupu pototovo protiv mex.,

17 godina
Nekad pomislim da bi obicno drvo bolje odigralo od Jelavića
16 godina
neaktivan
Jelavic je odigrao dobru sezonu u Evertonu, prije 2 godine. Napumpan igrac, za repku nista nije dao, a nece ni za ijedan klub ubuduce. Odbaceni Mladen Petric je klasa za njega.
16 godina
neaktivan

Jelavić jest balvan, ali edurado bi nam bio igrač manje čisto zato jer bi bio odsječen, Jelavić je nešto pridonio u defenzivi na moje iznenađenje, ali inače jela nije ništa drugo doli pokretnog balvana, moraš računati pod kojim kutem ga gađati da se lopta odbije u gol ili da doda. Sada sa Mandžom u igri trebali bi biti barem u teoriji 20% bolji, naravno ovisi kako će Kovač naložiti igračima da se postave prema protivniku. Ako će reči da puste da imaju inicijativu Mandžo će u praksi biti isto što i Jelavić. Ima bolji skok, ali u ostalim espektima igre Mandžukić se i ne ističe posebno, tako da treba to iskoristiti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 16:36 (vgetik).
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Vjerovatno je htio da Kovačić igra i da oformi taj "magični trokut", a njega je preriskantno stavit dublje jer je lošiji defanzivno i od Modrića i od Rakitića. Uostalom i Kovačić najbolje funkcionira na CAM-u što je i sam rekao da se tamo najbolje osjeća.

Što se tiče "faula" na Rakitiću, Ramires mu je prvo izbio loptu pa ga srušio, takvih sličnih stvari sam već vidio ove sezone i ne sude to, čudno mi je što Rakitić nije ni riječ rekao sudcu, ali da je Ramires nasrnuo na njega je, i da na mene tako netko nasrne po*izdio bih naravno.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 16:42 (Hyperion).
13 godina
N3N0 kaže...
Jelavic je odigrao dobru sezonu u Evertonu, prije 2 godine. Napumpan igrac, za repku nista nije dao, a nece ni za ijedan klub ubuduce. Odbaceni Mladen Petric je klasa za njega.

Ma on je 190cm visok panj! I te sezone što je imao dobre su bile kada se cijela igra podredila njemu (jednu sezonu u Glasgowu i jednu u Evertonu) tj. kada je cijela ekipa napucavala lopte samo na njega, normalno da je od tih silnih šansi nešto morao i strpati na utakmici. On nema ni jednu kvalitetu, visok je a u skok igri je nula bodova, ako nekad i uspije doći do lopte, uglavnom ju samo prebaci protivničkom igraču, brzina 0, okretnost 0, pregled igre 0, inteligencija -1... Pa koja bruka onaj naš gol Brazilu, on promaši loptu (na sreću) i lopta iznenadi Marcela koji pospremi u svoju mrežu, kažem na sreću jer bi panj sigurno loptu napuco preko gola ili u golmana... Onaj gol Australiji kao da sam gledao reprizu protiv Irske na EURU 2012, panj kao i uvijek stoji u zaleđu i na sreću loptu mu dodaje protivnički igrač i nema zaleđa i on zabije, svaki napadač kojeg imamo je bolji od njega za 2 klase, pa mali Rebić koji nije skoro nikako igrao za Fiorentinu i još proljetos dugo ozlijeđen, kad je ušao u igru pred kraj napravio je više nego taj Panj otkako je u reprezentaciji... Ne kužim zašto ga se uopće vodi i zašto on uvijek ima sigurano mjesto u reprezentaciji?!

17 godina
neaktivan

Rebić je i dalje jako mladi igrač, normalno je da će stavit iskusnijeg nekog u napad, što znači da ostaje samo eduardo kao opcija kojeg sam i ja htio vidjet umjesto Jelavića, ali s ovim je sve rekao: http://www.24sata.hr/nogomet/eduardo-tuzan-sam-ali-mi-je-i-drago-jer-sam-ipak-brazilac-371436

15 godina
neaktivan
Ambush kaže...

Meni šteka jako često, stoga sam i gledao na običnom HRT-u 2. HRT 2 HD bio je negledljiv.

17 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Ambush kaže...

Meni šteka jako često, stoga sam i gledao na običnom HRT-u 2. HRT 2 HD bio je negledljiv.

Meni SLO HD 1 i 2 znaju štekat i stvarat se artefakti, ali HRT 2 HD ni malo. Sigurno vam je do slabijeg signala.

15 godina

Nećemo više gledati Jelavića, ide on gdje mu je i mjesto, na klupu. Taj jedino može zabiti ako mu se nešto slučajno odbije. Protiv Brazila je u skoku bar 5 puta spustio loptu Brazilskim stoperima dok Mandžo to radi majstorski, u 90% slučajeva svojem igraču. Uz Jelavića najviše me iritira Srna, taj više ne može probiti bok ma da ga hebeš. Dok se sjetim njega 2006. i 2008. to je razlika nebo i zemlja od onoga što on igra danas. To je mislim otkad su mu dali kapetansku traku, umislio si da je nedodirljiv, što je i postao i jedino obrambeno nešto odigra, prema naprijed 0.

17 godina
Hyperion kaže...

Vjerovatno je htio da Kovačić igra i da oformi taj "magični trokut", a njega je preriskantno stavit dublje jer je lošiji defanzivno i od Modrića i od Rakitića. Uostalom i Kovačić najbolje funkcionira na CAM-u što je i sam rekao da se tamo najbolje osjeća.

Što se tiče "faula" na Rakitiću, Ramires mu je prvo izbio loptu pa ga srušio, takvih sličnih stvari sam već vidio ove sezone i ne sude to, čudno mi je što Rakitić nije ni riječ rekao sudcu, ali da je Ramires nasrnuo na njega je, i da na mene tako netko nasrne po*izdio bih naravno.

Kovačić je rekao da mu je najljepše igrati malo povučen, zato je i prvu sezonu u Interu igrao nekog deep laying playmakera ili ti ono što Pirlo igra u Juventusu. Uvijek je stajao iza dva vezna igrača koji bi često odlazili dalje u napad od njega. A ove sezone igra standardnog CMa. Navijam za Inter pa znam. Neznam što nekima smeta Lovren koji je bio dobar u prošloj utakmici, dok je Čarli znao, radi jedne takve je dobio i žuti jer se poigravao. 

Gledao sam na sloveniji tamo su analizirali kako su naši stajali i kretali se. Na poluvremenu su prema stajanju naših igrača rekli da to izgleda kao 4-4-2.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 16:57 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Caesar et Brutus kaže...
Ambush kaže...

Meni SLO HD 1 i 2 znaju štekat i stvarat se artefakti, ali HRT 2 HD ni malo. Sigurno vam je do slabijeg signala.

Neki slovenski programi mi rade bez pardona, neki pak štekaju sve u šesnaest. Vjerujem da mi brdo ispod kojeg sam praktički stvara probleme po pitanju signala, zato što npr. kod rođaka koji je na ravnici bez ikakvog brda, brežuljka, uzvisine ili kakvog visokog objekta u blizini sve šljaka kao podmazano pa tako i HRT 2 HD. Nema što drugo biti osim slabijeg signala.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kovačić je rekao da mu je najljepše igrati malo povučen, zato je i prvu sezonu u Interu igrao nekog deep laying playmakera ili ti ono što Pirlo igra u Juventusu. Uvijek je stajao iza dva vezna igrača koji bi često odlazili dalje u napad od njega. A ove sezone igra standardnog CMa. Navijam za Inter pa znam. Neznam što nekima smeta Lovren koji je bio dobar u prošloj utakmici, dok je Čarli znao, radi jedne takve je dobio i žuti jer se poigravao. 

Gledao sam na sloveniji tamo su analizirali kako su naši stajali i kretali se. Na poluvremenu su prema stajanju naših igrača rekli da to izgleda kao 4-4-2.

http://www.24sata.hr/nogomet/kovacic-igrac-utakmice-moja-prava-pozicija-je-iza-napadaca-344524

17 godina
Hyperion kaže...
Jack Sparrow kaže...

http://www.24sata.hr/nogomet/kovacic-igrac-utakmice-moja-prava-pozicija-je-iza-napadaca-344524

Čudno,a kad je imao prvi interviju još nije niti igrao za Inter je rekao da voli igrati ispred obrane. Vrlo rijetko je igrao AM u klubu, obično je CM.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 18:37 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

danas engleska tuće italiju, kladioničari igrajte dobar je koeficjent

17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

danas engleska tuće italiju, kladioničari igrajte dobar je koeficjent

ja iskreno mislim da će Englezi izgubit ili će biti X. Također mislim da neće proći ni skupinu, urugvaj i Italija prolaze 

16 godina
neaktivan
Uh, mislio sam ja da Nizozemska ne prolazi. Kladionicari, ostavite se kladenja :D
14 godina
neaktivan

Jel se James Rodriguez izgovara kao 'hames' kao što komentator izgovara ili 'đejms'?

12 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

Jel se James Rodriguez izgovara kao 'hames' kao što komentator izgovara ili 'đejms'?

Đejms.

14 godina
protjeran
Ambush kaže...

Meni ne šteka, ali se bolje vidi HD video skinut YT-a nego ovaj njihov 1080i signal.

Crkva je zlo 21. stoljeća
18 godina
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 20:36 (Elles D.).
16 godina
neaktivan

Hames, kakav Đejms.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 21:42 (nj0fra).
16 godina
exorc1st kaže...
Defa.psd kaže...

Đejms.

Jesi li siguran? Strani komentatori uvijek izgovaraju Hames Rodriguez također kao i danas naš komentator.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Costarica duplo bolja od Urugvaja... Dva penala nisu suđena za Costaricu (ako je ono bio penal - HR:BR)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice