SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Nizozemci se kvalitetno osvetili {#}

15 godina
neaktivan

Fenomenalna tekma inače imate tu stream jedan od ovih prvih 4-5 je u HD ne šteka ništa enegleski komentatoru

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
VirtUoso kaže...

Pa zar ne vidis da smo svi mi autoriteti tu! LOL

Oprosti onda https://vine.co/v/hrEPVlFeWHF hahahaha!

"Just A Dream ".
16 godina
Španjolci na cijelom turniru 2010. primili 2 gola, ove godine samo u prvoj utakmici 5 komada xD
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina

Kako mi je drago:

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina

Kakav meč Špa-Niz ovo ide u klasike.

Nizozemska čarobna, moćna pravi spoj mladosti i iskustva, napad koji tjera strah u kosti.
Nije Brazilcima svejedno gori pod nogam na koga god budu išli ispadaju u osmini finala a onda tek slijede neredi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 22:57 (zrimo).
17 godina
neaktivan

Cudesan rezultat za Nizozemsku. A krenulo je povoljno za Spanjolce...

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina
konačno je došao kraj toj, ko proljev dosadnoj, tika-taka igri
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Kakav meč Špa-Niz ovo ide u klasike.

Nizozemska čarobna, moćna pravi spoj mladosti i iskustva, napad koji tjera strah u kosti.
Nije Brazilcima svejedno gori pod nogam na koga god budu išli ispadaju u osmini finala a onda tek slijede neredi.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
http://www.youtube.com/watch?v=WA_xXWSXyFI
13 godina
neaktivan

Ovu gol tehnologiju prikazuju u trenu kada lopta probija mrežu, da pokažu ljudima da radi, ali dajem lijevu dlaku s jajeta da će ta tehnologija zakazati kada bude najviše potrebna..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
16 godina
matić_žu kaže...

Ovu gol tehnologiju prikazuju u trenu kada lopta probija mrežu, da pokažu ljudima da radi, ali dajem lijevu dlaku s jajeta da će ta tehnologija zakazati kada bude najviše potrebna..

U Premier ligi su je koristili dosta puta prošle sezone i valjala je, valjda neće zakazati xD

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Sve mi je jasno, ali Ramos i Pique na 25C+ stupnjeva, vlaznost zraka skoro 90%, igraju u dugim rukavima?
Real eyes realize real lies...
15 godina
Svaka čast Nizozemcima,igrali su odlično,a s obzirom na broj prilika koje su imale te samo kakve su one bile čudim se što nisu i više napucali Španjolce
robimarko@gmail.com
17 godina

Kolko su Nizozemci bili dobri, tolko su španjolci bili loši. 

12 godina
neaktivan

Nizozemci su jako podcijenjena reprezentacija, drago mi je da su osvetili Johannesburg na ovakav način. Svaka čast. Imaju jaku ekipu koja obećava.

MS GOAT
17 godina
neaktivan

Beusan i Stimac se slazu da je bio jedanaesterac.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina

Utakmicu Čile - Australija sudi neki sudac iz Obale Bjelokosti za kojeg nikad nitko nije čuo.
Stvarno je glupo to pravilo da moraju suditi suci sa svih kontinenanta. Trbeaju suditi najbolji suci, nebitno iz koje zemlje i s kojeg kontinenta dolaze.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 23:19 (antimadridista).
16 godina

Hoćete čekati tu utakmicu? 'Oće se isplatiti čekanje?

HTC 8X :)
17 godina
antimadridista kaže...
Utakmicu Čile - Australija sudi neki sudac iz Obale Bjelokosti za kojeg nikad nitko nije čuo.
Stvarno je glupo to pravilo da moraju suditi suci sa svih kontinenanta. Trbeaju suditi najbolji suci, nebitno iz koje zemlje dolaze.

Istina ovo postaje retardirano. Pogotovo ako se dokaže da sudac od jučer nije znao engleski.

16 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Hoćete čekati tu utakmicu? 'Oće se isplatiti čekanje?

Ja ću pogledati, zanima me suđenje naravno.. Odspavao sam 3 sata po danu da nadoknadim (:

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina
Beusan stalno brani sudije a Štimac se slaže sa svakim tko prije njega nešto kaže.

Pravila se moraju mijenjati jer ovo postaje smijurija. Danas dva gola poništena Mexicu, sramota. Treba uvesti kao u NBA, da se pogleda na monitiru jel bio penal, faul, zaledje i slično. Barem će biti pravedno.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
13 godina

robben je nevjerojatan, zna nekad pokazati izvanzemaljski nogomet

podsjeca me na zidanea

12 godina

Pa sad kad se pogleda, gdje smo mi bili prije pocetka prvenstva a gdje Spanjolci, mi smo jucer super prosli. Jos kad oduzmes suca - super.

14 godina
isuckatthisgame kaže...

Nizozemci su jako podcijenjena reprezentacija, drago mi je da su osvetili Johannesburg na ovakav način. Svaka čast. Imaju jaku ekipu koja obećava.

Ne bih rekao baš da su podcijenjeni...

http://www.youtube.com/watch?v=WA_xXWSXyFI
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Sve mi je jasno, ali Ramos i Pique na 25C+ stupnjeva, vlaznost zraka skoro 90%, igraju u dugim rukavima?

Ramos mora nositi dugi rukav zbog tetovaža, Pique valjda pravi budalu od sebe ili mu je to neki ritual.

@Fanu samo izgledom podsjeća, igrom je totalna opozicija. I večeras se vidilo da je škrtica, bez obzira što je vrlo dobro odigrao meč.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
16 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Ramos mora nositi dugi rukav zbog tetovaža, Pique valjda pravi budalu od sebe ili mu je to neki ritual.

@Fanu samo izgledom podsjeća, igrom je totalna opozicija. I večeras se vidilo da je škrtica, bez obzira što je vrlo dobro odigrao meč.

Jel to neko općenito pravilo na s. prvenstvu? Onda bi Neymaru trebalo staviti vreću na glavu zbog tattu-a na vratu...

13 godina
matić_žu kaže...
N3N0 kaže...

kontrola lopte mu je na razini zidanea

skritca? tko ga moze kriviti sto je htio postici hat trick? utakmica je vec bila rijesena..

lik je nevjerojatan, dosao je do tog stupnja da njegova skrtost nije nikakav faktor 

btw vrhunski gol:

http://giant.gfycat.com/WateryLameKawala.gif

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 23:38 (Fanu).
12 godina
neaktivan

Gazi Španjolska smeća!

MS GOAT
14 godina
neaktivan

Ne vjerujem da je zbog tetovaza...Vidal, Meireles,Mandzo itd. ih imajuv po rukama, jedino ako to nije neko kretensko pravilo na ovom prvenstvu kao sto je kolega rekao

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice