SP u nogometu 2026.

poruka: 246
|
čitano: 10.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: SP u nogometu 2026.
u2Noobish4Me kaže...
Ne kužim šta se toliko ljudi uzje.... oko Messija - hejt je stvaran. Da stvar bude bolja, frajer nije ni u jednoj kontroverzi(ajd ta jedna di je trebo bit karton u grupnoj fazi) al realnost je da najbolji uvijek na račun autoriteta i imena prođu bolje.
Da stvar bude gora, lik promaši 2 penala za redom a i dalje je negativac.
Vi bi radije da izbace njega i argentinu jer vam ronaldo draži pa da oboje nisu na turniru?
Bolje da ostane Egipat koji kampira u svojih 16 pa odigra 3 kontre?
Da se razumijemo, nisam za Arg nit ih lajkam, mislim da nisu neka ekipa i nogomet koji igraju nije neki nivo(zato se i pate za svaku pobjedu protiv autsajdera) ali isto tako jučer si je isključivo Egipat kriv za poraz.
2-0 uz 10min regularne igre do kraja? Pa kampiraj u svojih 16 kao i do tad i gg.
Po meni gol za 2-0 opravdano poništen, treba bit realan. Lopta je uzeta uz evidentan prekršaj. Jedini "propust" je od sudaca na terenu koji nisu vidjeli isti al kako se sad igra pušta ako nisi siguran u kontakt i postojanje prekršaja tu je sve čisto kad je naknadno poništeno - ta akcija je započela prekršajem, kraj priče.

Ista situacija se dogodila na utakmici izmedju Argentine i Austrije, ali tada VAR nije isao gledati potencijalan faul na pocetku akcije jer bi islo protiv Argentine. Video: https://x.com/WelBeast/status/2074709310165184883?s=20

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:46 (emerik).
13 godina
Vidio je duel da, ali ne i gaženje. Duel sam po sebi čist, ok, ali ajmo bit realni pa zaključit da je to čisti prekršaj i igra staje. Sudac naravno ne može vidjet sve i iz tog razloga i postoji Var. Zato se i pušta igra i ne sudi svaki kontakt jer ima puno glume, iznuda, pa ako se postigne gol iz nastavka akcije ima pravo da se isti poništi ako je igra trebala biti zaustavljena.

I da, nije vraćeno nakon 2-3min. To zvuči kao teški fanbojizam. Od oduzimanja lopte/faula do gola je prošlo kolko, 20sec? 2 sprinta 2 dodavanjela i gol.
Treba bit realan.

Ako je igdje itko oštećen to smo mi u zadnjoj utakmici pa se manje pričalo..
9 mjeseci
u2Noobish4Me kaže...
Ne kužim šta se toliko ljudi uzje.... oko Messija - hejt je stvaran. Da stvar bude bolja, frajer nije ni u jednoj kontroverzi(ajd ta jedna di je trebo bit karton u grupnoj fazi) al realnost je da najbolji uvijek na račun autoriteta i imena prođu bolje.

Znaš kaj messija čak i ne mrzim, pošto sam bio veliki fan njega i Barcelone. Samo mi se počelo gaditi to namještanje tekmi/prvenstava i sl... A Penaldo unatoč svemu što je postigao kao igrač mi je plačipičkica i mamin sinek... Još kad se sjetim tog njegovog odnosa sa mamom i sestrom, jebote da pomislim maltene da i njih dvije servisira kakvi su bolesnici... I nogomet će biti bolji kad obojica odu u mirovinu, jer mislim da ćemo se načekati novog messija i penalda, iako nogomet već godinama nije, što je bio... I njih dvojica svakako spadaju među nogomataše koji su ga činili zabavnim, gledljivim jer ovo danas je kriminal, ali da ih je dosta, dosta ih je... Messija čak i ne toliko, ali Ronalda i njegovo cendranje više ne mogu niti gledat, niti slušat.

13 godina
SP u nogometu 2026.

Vezano za namještanje prvenstva, mislim da ne treba previše o tome, to je očito iz aviona.

Prvo sa skupinama i izborom protivnika za domaćine i to da su sve na istoj strani di mogu najdulje dogurat.

Drugo, sve jake europske momčadi na istoj strani da se međusobno izbace a na drugoj strani igrom slučaja Brazil i Arg pa ako dođu do polufinala se vide.

Mislim da im se ne namješta prolazak, ali im se omogućilo sve da dođu čim dalje.

Realno Brazil je protiv Japana već trebo odletit, Arg isto mogla prošlo kolo a sad je Egipat sam sebe pobjedio.

Po meni najveća pljačka se izvršila nad nama i mislim da nisam biased.

A najveća žalost je ovo sa Balogunom i Fifom. To je dno dna i pokazatelj da novac i utjecaj određuju sve a zaljubljenici u nogomet su izgubili.

13 godina
SP u nogometu 2026.

Kraj jedne ere.

Voljeli ga ili mrzili naš najuspiješniji izbornik i teško da će ga netko rezultatima skinuti sa tog trona (nije teško, samo treba biti prvak svijeta ).

20 mjeseci
Hrža kaže...
Još kad se sjetim tog njegovog odnosa sa mamom i sestrom, jebote da pomislim maltene da i njih dvije servisira kakvi su bolesnici... 

Zašto su bolesnici?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice