Neviđeno ponašanje u ljudskom rodu!
A neki komentari takve nebuloze pišu:
1). "Zar realno želimo da se "veliki i bolji" izbace na startu a s druge strane onda se prošeću do kraja anonimusi?"
Jbte izjave 🙄 pa bolji pobijedi , o čemu ti kolega!
2). "Ono što me zasmetalo je poništeni gol Nico Williamsu, je li bio faul?"
Da bio je faul , nagazio ga je Španjolac i to petom na prste, ali ovaj je to baš znao istaknuti. Nije mi jasno zašto sve nacije ne koriste mozak, buni se, reagiraj kad si srušen ili prekršen zato što očito Argentini i Engleskoj prolazi.
3). "Paredes ulazi u igru i prvu stvar koju je napravio je namjerno udaranje ramenom, s leda. Potencijalno opasan manevar gdje moze covjeka spremit u bolnicu. On ne dobiva zuti karton za to, nego za naknadno guranje igraca u onoj guzvi.
Simeone direktno razbija Cucurellu istim potezom i ne dobije karton.
Tagliafico melje malog Yamala, ne da je daleko od kartona. Nego Spanjolska ne dobije ni slobodnjak."
Vidno je na kameri bila nervoza Paredesa, nakon što je udario ramenom besmisleno, srušio u tuči igrača nakon toga , i jedva dobio žuti on u krupnom kadru gdje igra još nije počela s leđa opet ramenom udara i to Olma, na što se Olmo samo nasmije. To da je napravio Hrvat ili neki drugi goljo VAR bi odmah zvao suca.
Kako mi je drago što smo ih razguzili 2018, ništa nisu bili boljeg ponašanja ali nisu nam mogli pera odbiti.
Suđenje iako najbolje do sada u povijesti , gadljivo je što su nedosljedni i pravila se drže po više činjenica (radi suđenja više uopće ne gledam rukomet). Sucima nije lako, s VARom gube disciplinu, samopoštovanje, autoritet...
Nadam se da će se vratiti pameti u fifi (teško pare su u pitanju) te vratiti normalno 32 nacije za svjetsko i 16 za euro.
Nema govora o faulu Merina. Ako je ista, faul je na Merinu. Sa dvije ruke ga drzi. To kaj se dopusta u zadnje vrijeme je komedija.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24