- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Prestignu me za sekund :)
e puno ti hvala na ovom videu, sad sam skuzio na koji nacin se radi kong! :D
To nije kong!!
Kod Konga ruke koristis prilikom ODSKOKA, da dobijes jaci odskok.... ovo je catpass, odnosno saut de chat. Ruke koristis prilikom DOSKOKA.
Treniras ti i kad si bolestan? Ako si ikada bolestan
Treniras ti i kad si bolestan? Ako si ikada bolestan
Obavezno!!
Well.. naravno ovisi o bolesti, ali ako je u pitanju prehlada ili cak i gripa - dugotrajno trcanje i opako znojenje, plus paprena hrana i tus, savrsen lijek.
U slucaju gripe, trcim dugotrajno ali dosta polako da ne opteretim srce too much.
Usput,
ove nedjelje sam istrcao Spartan Race po prvi put. Radi se o cca 5km kroz .. pa... blato. Put takodjer ima oko 10ak prepreka koje variraju od gmizanja u blatu pod bodljikavom zicom, plivanja u ledu, penjanja uzeta, preskakanja rupe.... jako zabavno, i bogme iscrpljujuce.
Moram priznati da se stvarno osjecam ponosan na sebe ... startao sam s kraja grupe, zajedno sa svojim timom i plan je bio da se drzimo zajedno, no uhvatio me duh natjecateljstva pa sam im mahnuo i odvojio se, te najiskrenije - do kraja utrke zaobilazio ljude. Odradio sam odlican posao, timing koji su izmjerili sa chipom koji smo imali na patikama jos uvijek nije online ali postat cu kad bude.
Trcao sam u crossfit disciplini, i zbog cinjenice da sam zadnji kilometar utrke bio prakticno jedini koji je trcao dok je vecina hodala ili vrlo polako joggirala, mislim da cu dogodine ici u super-spartan utrku (10ak milja).
Dobio sam medaljicu i majicu :-)
Evo slike teama na afterpartyu, slikano mobitelom. Sluzbenu sliku teama ce objaviti na Facebooku:
Aaa, cool medalja, de nabavi sljedece godine jos jednu pa mi je prodaj :)
Aaa, cool medalja, de nabavi sljedece godine jos jednu pa mi je prodaj :)
U UK-u se odrzava, pa idi trci :-)
Ja mislim da bi umro, ali bez pretjerivanja. Srce bi mi sigurno zatajilo, negdje na 10% utrke, ili bi se udusio u blatu.
Ja mislim da bi umro, ali bez pretjerivanja. Srce bi mi sigurno zatajilo, negdje na 10% utrke, ili bi se udusio u blatu.
Ma nema teorije...
Kad sam finio svoj trk, isao sam se prijaviti kao volonter da pomognem s 'ohrabrivanjem' na preprekama i pazim da ljudi znaju koje su kazne.
Vidio sam tipa koji ima sigurno 130-140kg, nula misica... hodao je vecinu staze, ali manijak je dosao do kraja, mokar, blatan, odlucan...
Ja sam bio na predzadnjoj prepreci, bacanje koplja... fulao je metu pa je morao odraditi 10 burpiesa... odradio ih je svih 10...
Hehe, odhodat bi mogao sigurno. Najgore mi je kada duze trcim to sto ne mogu disati pravilno. Moram se odmorit 30 sek i onda opet kao da niste nije bilo.
Inace, svaku zimu se udebljam nekih 10 kg i skinem na ljeto, sad sam u mjesec dana skinuo 5kg.
Hehe, odhodat bi mogao sigurno. Najgore mi je kada duze trcim to sto ne mogu disati pravilno. Moram se odmorit 30 sek i onda opet kao da niste nije bilo.
Inace, svaku zimu se udebljam nekih 10 kg i skinem na ljeto, sad sam u mjesec dana skinuo 5kg.
E vidis,ti se debljas brzo,pa izgubis to vjezbom (i guess)
Ja niakko da nabacim koje kilo,vecinom dolazi s visinom,na 174 cm imam 56 kila :|
Yep, sad sam vec na 84, jedino sto radim je dizanje utega i trcanje, te se malo manje opijam .
Sada idem na more 30 dana - tu cu se zadat :)
EDIT: Ja bi rado da se zamijenimo ako zelis? Trenutno eto imam 84kg na nekih 188 cm visine...
Bemu care. odakle ti motivacija?
Ja sve što poćnem, radim 3 mj i onda nešto dođe da 1 dan nemogu i sve padne u vodu..-.-
Tako je i meni problem, cim 1 dan nista ne radim isto kao da se sve poremeti
zato postoje aminokiseline i proteini. pa kako vam se poremeti? ja kad radim, radim 2-1-2 trening (1 dan odmora, pa za vikend neko trcanje) i nikad mi se nista ne poremeti, a rezultati stizu najkasnije z amjeseca dana...
Neznam sada koliko ste šta pratili mene šta sam pisao, ali uglavnom imam problem sa malom težinom. Imao sam 70kg-a na 193cm-a visine.
Ali evo kako sam zadnjih mjesec dana poboljšao prehranu, čak ne toliko na samu vrstu hrane, nego na pravilnije obroke(znači 4-5 i više obroka na dan, ubacivanje voća i sl.) i evo već sam 8kg-a dobio
Tako da za debljanje nema drugog lijeka nego puno jesti, ali sa što više obroka. Ja bi recimo ujutro natašte popio pola litre ocjeđenog soka(sve i svašta unutra bi stavio unutra, jabuke, kruške, mrkve, jagode, ovisi čega ima u kući, jel) pa onda sat kasnije doručkovati(ono klasika nutela i slično na kruh, i nekih pol litre mlijeka maznuti. Pa onda ručak, pa onda neko voće prije treninga, pa trening, voće poslije treninga, i onda doći kući i večera. I eto rezultata
I naravno sve to uz minimalno 6-8 sati capoeire na tjedan, izuzetak prošli tjedan kada nam je došao profesor iz brazila pa sam imao u 8 dana treninga u komadu i jedno 23 sata treninga.
zato postoje aminokiseline i proteini. pa kako vam se poremeti? ja kad radim, radim 2-1-2 trening (1 dan odmora, pa za vikend neko trcanje) i nikad mi se nista ne poremeti, a rezultati stizu najkasnije z amjeseca dana...
Nisi me shvatio, htio sam rec da izgubim volju..:)
Nisi me shvatio, htio sam rec da izgubim volju..:)
ah cuj. volja je 70% treninga
Bemu care. odakle ti motivacija?
Ja sve što poćnem, radim 3 mj i onda nešto dođe da 1 dan nemogu i sve padne u vodu..-.-
Ja nemam motivacije za sportove tipa nogomet, tenis i te ''klasiče sportove''.
Ali zato svaki dan po 20km biciklom, vikend planinarenje ;)
Ja nemam ni gdje vozit biciklo ; ali zato plivam ko lud, najbolja rekreacija po meni
Ja nemam ni gdje vozit biciklo ; ali zato plivam ko lud, najbolja rekreacija po meni
po kući
ideš iz sobe u sobu biciklom
Ma s biciklom po ljeti znam napravit i vise od 20 km u jednom danu...To je zakon :D
Mogo bi, taman mi ovako ide raspored:
Pa onda za koji dan odfma mozes u Formulu 1,naucit ces pogodit vrh zavoja bolje od schumija
@Bukva
Ako čitaš ovo pronašao sam istraživanja koja kažu da zgibovi kod kojih se dižeš do prsa ne daju veću mišićnu stimulaciju nego oni kod kojih samo digneš bradu iznad.
Nasao sam odlicnu aplikaciju za tracking trcanja, zove se RunKeeper... jucer sam je isprobao, i radi odlicno ako se maknete iz grada... valjda ove visoke zgrade zbunjuju GPS, tako da mi za neke od minuta kaze da se nisam ni pomaknuo, sto mi rusi prosjecnu brzinu na bijednih 11km/h :-(
Besplatno je, pa isprobajte...
http://runkeeper.com/user/deusexmachina/activity/42247272
Prve minute su sporije, dok se nisam zagrijao... nakon toga pocinje prava zabava :-)
Hvala puno za to,ovo ce me jos motivirat da trcim...iako na +37 nije bas pozeljno,jeli xD
Moga si bacit 2 - 3 kruga po Circuit gilles villeneuve :D