Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.307.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Zuja007 kaže...

Evo jedne slike prije El Classica. {#}

Zanimljivo,bar si prizna

17 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Šta je "prizna" ? , da je CR7 bolji od Messija , pa to smo znali i prije , al ovo je samo dokaz haha

14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Šta je "prizna" ? , da je CR7 bolji od Messija , pa to smo znali i prije , al ovo je samo dokaz haha

messi je dobar al nije kao ti.............

naravno da nije kao on jer je messi dobar a CR7 los i zao,no necemo o tome,jer nije mjesto najprikladnije

15 godina
neaktivan

Ronalda jedino kvari ponekad njegovo bespotrebno bacanje i ponekad sebicnost,al zato se Messi trga kao lav,nestaje niti kad padne.

Al sve u svemu oba dvoje su odlicni igraci.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
15 godina
neaktivan

Messi ima mnoge druge vrline osim nogometnih. Ponizan je i tih rijetko se ili uopće ne eksponira u medijima. Ronaldo je bahat, sebičan igrač(rijetko ključan u velikim utakmicama) i teški narcisoid.. ne znači i loš čovjek, ali osobnost i karakter nikakvi. Traži publicitet gdje god stigne kao da mu nije dosta popularnosti.

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Messi ima mnoge druge vrline osim nogometnih. Ponizan je i tih rijetko se ili uopće ne eksponira u medijima. Ronaldo je bahat, sebičan igrač(rijetko ključan u velikim utakmicama) i teški narcisoid.. ne znači i loš čovjek, ali osobnost i karakter nikakvi. Traži publicitet gdje god stigne kao da mu nije dosta popularnosti.

Ziva istina......

Mes que un club!
14 godina
neaktivan

Igramo sa drugom momcadi i vodimo 2-0. Sta reci, koju posluku porati ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 21:39 (Zuja007).
14 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

mi smo sa rezervama dobili 4-0 {#}

16 godina
Logigamer kaže...
Zuja007 kaže...

mi smo sa rezervama dobili 4-0 {#}

I ajax bi njih dobio sa 4-0 {#}

17 godina
neaktivan

vidim da su Ajaxu poništena 2 regularna gola.

16 godina
Balvan8 kaže...

Jesu, dva puta svirano zaleđe, meni se čini da nijednom nije bilo. Išlo se na ruku lyonu

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 23:07 (Iggx).
17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ali to nije vrijedno komentara/osvrta jer nisu ponistena ekipi koja igra protiv Barcelone.

Tu dum tssss!

16 godina
VirtUoso kaže...
Balvan8 kaže...

Ali to nije vrijedno komentara/osvrta jer nisu ponistena ekipi koja igra protiv Barcelone.

Tu dum tssss!

Jesam gore napisao da jesu? Ali po čemu je vrijedno komentiranja kad se dogodilo u utakmici koja real madridu nije ni najmanje važna. Zato sam i napisao u šali: "išlo se na ruku lyonu". Ako je "namjeran" propust, iako zaleđa su u par cm, onda sigurno nije zbog real madrida. Bar ja ne vidim razlog zbog čeg bi se njima u ovoj utakmici pomagalo. Barceloni se to često događa u situacijama kada jedan gol rješava utakmicu i kad im prijeti ispadanje (tad nas većina prigovara), ali ne želim počinjat novu raspravu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 23:34 (Iggx).
16 godina
Iggx kaže...
VirtUoso kaže...
Balvan8 kaže...

Tu dum tssss!

Jesam gore napisao da jesu? Ali po čemu je vrijedno komentiranja kad se dogodilo u utakmici koja real madridu nije ni najmanje važna. Zato sam i napisao u šali: "išlo se na ruku lyonu". Ako je "namjeran" propust, iako zaleđa su u par cm, onda sigurno nije zbog real madrida. Bar ja ne vidim razlog zbog čeg bi se njima u ovoj utakmici pomagalo. Barceloni se to često događa u situacijama kada jedan gol rješava utakmicu i kad im prijeti ispadanje, ali neću generalizirat i počinjat novu raspravu. 

pa naravno da nije namjerno. Ali eto,da se zna da suci mogu pogriješiti,a ja se kladim da je večeras Ajax igrao protiv Barcelone i da se ovo dogodilo,da bi već cijele 2 stranice bile ispisane na temi.

bilo je i situacija i u kojima je Real oštećen,i u kojima mu je odluka išla u korist,isto tako i za Barcelonu,i tu se nema o čemu raspravljati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 23:39 (antimadridista).
16 godina

Iskreno se nadam da sad zbog tog neće i ovdje biti dvije stranice. Da se dogodila ista situacija Barceloni u utakmici koja im nije važna, osobno ne bih napisao ništa. Ima ljudi koji bi, kao primjer imaš i VirtUoso koji je došao ovdje napisat nešto. Stvar je u tom kako će se to sad dalje rasplest. Vi bi sigurno već napisali cijelu stranicu komentara u obranu Barcelone i eto ti postova koliko hoćeš. Ponavljam, nadam se da sad ovdje neće netko komentirat dalje. Pogotovo ne branit rm jer je situacija čista u totalno nebitnoj utakmici i nema se o čemu raspravljat.

17 godina
neaktivan
Iggx kaže...
VirtUoso kaže...
Balvan8 kaže...

Tu dum tssss!

Jesam gore napisao da jesu? Ali po čemu je vrijedno komentiranja kad se dogodilo u utakmici koja real madridu nije ni najmanje važna. Zato sam i napisao u šali: "išlo se na ruku lyonu". Ako je "namjeran" propust, iako zaleđa su u par cm, onda sigurno nije zbog real madrida. Bar ja ne vidim razlog zbog čeg bi se njima u ovoj utakmici pomagalo. Barceloni se to često događa u situacijama kada jedan gol rješava utakmicu i kad im prijeti ispadanje (tad nas većina prigovara), ali ne želim počinjat novu raspravu. 

Realu nije vazna, da, ali je vazna za Ajax. No hajde, ne budem dalje "bacao bombe".

15 godina
neaktivan

„Kraljevi“ su do od početka posao odradili kraljevski. Sastav Josea Mourinha osvojio je maksimalnih 18 bodova u šest utakmica, a susret posljednjeg kola na gostovanju bio je samo formalnost. Ipak „rezervisti“ su maksimalno ozbiljno shvatili ovaj zadatak i sa 3:0 savladali Ajax. Golove za Real postigli su Callejon i Higuain. Ovom pobjedom, Real Madrid je srušio evropski rekord, odnosno postao je ekipa sa najboljim učinkom u grupnoj fazi Lige Prvaka svih vremena!

Copy/paste s jedne stranice :D

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

„Kraljevi“ su do od početka posao odradili kraljevski. Sastav Josea Mourinha osvojio je maksimalnih 18 bodova u šest utakmica, a susret posljednjeg kola na gostovanju bio je samo formalnost. Ipak „rezervisti“ su maksimalno ozbiljno shvatili ovaj zadatak i sa 3:0 savladali Ajax. Golove za Real postigli su Callejon i Higuain. Ovom pobjedom, Real Madrid je srušio evropski rekord, odnosno postao je ekipa sa najboljim učinkom u grupnoj fazi Lige Prvaka svih vremena!

Copy/paste s jedne stranice :D

{#}al sve je to dzaba kad nece dobit naslov prvaka {#}

16 godina
neaktivan
Dobro Logi i ja sam za Barcu, al' bez takvih uleta ;).
14 godina
neaktivan

Evo sta je blize Classico ja sam sve uznemireniji, i samo mislim na to.

Vjerujem da su i jedna i druga momcad maksimalno nabrijane na pobijedu, i svi ce dati 120% od sebe. Ako ovu utakmci dobije Real, necu sad nista zakljucivati, al mislim da se krajni ishod prvenstva onda zna.

Barcelona moze krenuti sa 4-3-3 ili sa 3-4-3 sta u zadnje vrijeme dosta uvjezbavaju. U 4-3-3 dobiva na obrani ali gubi na pojedu lopte, dok je u ovaoj drugoj situacija obrnuto, i Xavi se puno trosi u defenzivi. Na kraju dode na isto. Ja mislim da ce krenuti sa 4-3-3 jer su protiv Milana pokazali ranjivost u obrani kod 3-4-3 formacije, iako se nebi cudio niti da bude 3-4-3 zato je je Guardioli izuzetno potreban posjed lopte u nogama, jer je njihova glavna snaga u tom izludivanju protivnika kratkim pasovima, i onda super tonim pasovima u prostor Xavija ili Inieste.

Mislim da ce ovako istrcati na teren -

------------------Valdes----------------------------

Alves------------Maskerano/Puyol---------Pique---------Abidal

-----------------------Bousqets---------------------

---------------Xavi-----------------Iniesta
------------------------Messi-----------------------
-----------Pedro/Sanchez-----------------Villa---

Realov ofanzivni trojac treba pretiskati Barceloninu igru da ne razvijaju igru, i bas zbog toga mislim da ce biti Di Marija u prvoj postavi, jer moze enormno puno trcati bez da se umori. Ronaldo ce biti igrac kojeg ce Barcelonini igraci najvise cuvati, najmanje 2, zelim da se napokon raspuca protiv Barcelone i da ih pokopa, zelim da bude igrac utakmice. Lass bi mogao biti na desnom beku zbog velike pozrvtvovnosti i zelje za borbom i pojedom. Coentra bi mogao biti ispred Marcela jer igra puno bolje u defenzivi, tako da mislim da ce Mou njega odabrati. Obranu ce drzati Pepe I Ramos koji je ove godine jedan od najboljih ako ne i najbolji obrambeni igrac ove godine, stvar igra briljantno. Sredina Khedira je je discipliniran i obavit ce u dvojcu sa Xabijem sve sta Mou naredi.

Benzemine igre me tjeraju da mislim da ce on biti covjek odluke, da ce on prvi probit mrezu. Ove godine je definitivno najbolji napadac, smiren, tehnicki savrseno potkovan, sa CR suraduje izvanredno, stvarne sve pohvale imam koliko je napredova od prosle sezone.

Moglo bi biti ovako -

....................Iker..............
Lass..........Pepe.....Ramos.......Coentrao..
............Khedira...........Alonso.........
Di Maria.........Ozil..............Cristiano...
...................Benzema.............

Evo toliko od mene, za sad. {#}

14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Dobro Logi i ja sam za Barcu, al' bez takvih uleta ;).

Ko je reka da ce barca uzet naslov :O?

16 godina
Zuja007 kaže...

Evo sta je blize Classico ja sam sve uznemireniji, i samo mislim na to....

odlično odrađeno,slažem se gotovo sa svime,osim djelomično u onome sa posjedom lopte,mislim da bez obzira u kakvim sastavima i formacijama igrali jedna i druga momčad,posjed će definitivno biti na strani Barcelone,kao i svaki put dosad otkad Guardiola vodi ekipu.

Guardiola će najvjerojatnije ići na 4-3-3 jer je rizik prevelik u najvažnijoj utakmici sezone.

S druge strane,Real ima ogromnu prednost pred Clasico,i neće imati pritisak zbog dosta velike bodovne prednosti,ali vjerujem da će također napasti Barcu kao nikad dosad,jer ove sezone je  Real dosta boljil od onoga od prošle godine.

Samo da sve bude fair i korektno,i neka pobjedi bolji. A onom HRT-u želim sve najgore u daljnjem radu,gamad pohlepnička.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 21:36 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

Mislim da Real nece napasti odma na pocetku , jer bi to bilo samoubojstvo , Mou ima sigurno neki plan ..........

Mes que un club!
16 godina
neaktivan

dali će biti el clasico na nekom programu s optimine televizije, ako je netko slučajno ima ili ću morati opet gubit živce sa internet streamon?

imam jedino eurosport 1,2 sportklub, i sportska tv

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
Cerina15 kaže...

dali će biti el clasico na nekom programu s optimine televizije, ako je netko slučajno ima ili ću morati opet gubit živce sa internet streamon?

imam jedino eurosport 1,2 sportklub, i sportska tv

biti će samo na Areni 2,sreća pa imam MaxTV.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 22:16 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Realno (xD) ja mislim da ce Real povesti ali da ce Barca preokrenuti
Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

ništa nije realno kad je u pitanju El Clasico,može biti svašta,pogotovo kad se gleda kakve su ove dvije ekipe trenutno,daleko najbolje u Europi.

Moje je mišljenje da bi se Realu moglo obiti od glavu to što misle da Barca nije kao prije i da će biti lakše nego prošle godine. Real je bolji nego prošle godine,to stoji,ali je i ranjiv na domaćem terenu,ne mislim na rezultate,nego na primljene golove,pokazalo je to već dosta ekipa ove godine na Bernabeu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 16:31 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

ništa nije realno kad je u pitanju El Clasico,može biti svašta,pogotovo kad se gleda kakve su ove dvije ekipe trenutno,daleko najbolje u Europi.

Moje je mišljenje da bi se Realu moglo obiti od glavu to što misle da Barca nije kao prije i da će biti lakše nego prošle godine. Real je bolji nego prošle godine,to stoji,ali je i ranjiv na domaćem terenu,ne mislim na rezultate,nego na primljene golove,pokazalo je to već dosta ekipa ove godine na Bernabeu.

Murinho nije nimalo naivan i nece igrati samo na pobijedu, vjerujem da ce biti sretan sa X jer opet cemo imati +6. Iako sam skoro siguran da cemo pobijediti, Murinho misli na sve i vjerujem da nece olako uci u tekmu.

16 godina
neaktivan

Iskreno da vam kažem, mislim da ce Real potopit Barcelonu. Vrijeme je da ih vec jednom pobijede. Ove godine su jaci nego ikada po mome razmišljanju. HALA MADRID!{#}

14 godina

Što se ovoga tiče:

http://www.hrsport.net/analize/430326/nogomet-spanjolska/zasto-ce-pobijediti-realbarcelona

Moram prokomentirati jedan dio.

"Real je u ovom sastavu, s Mourinhom na čelu, zajedno manje od godinu i pol. Barcelonini španeri igraju svoj nogomet već dugi niz godina, što će reći da su i dalje uigraniji. Dok je Mourinho od Reala uspio stvoriti pravu momčad sa snažnim karakterom, i dalje je to "samo" skupina zvijezda. U Barceloni igra skupina prijatelja, vidi se to u proslavi svakog njihovog pogotka. Usput se tako dogodilo, da je ta skupina prijatelja ujedno i najbolja nogometna momčad na svijetu. A proteklih godina to vole dokazivati upravo u el clasicu..."

Moram priznati, malo mi je smiješan ovako neobjektivan članak, no dobro... Smeta me ta predrasuda da su Realovi igrači skupina zvijezda i da svatko igra za sebe. Današnji Realov sastav je jedna kolektivna momčad, lijepo uigrana i momčad u kojoj svatko zna svoju ulogu i svatko ju prilično dobro odrađuje. Real Madrid od prije 3-4 godine nema nikakve veze s ovim danas gdje je Mourinho uveo disciplinu i ostavio vidljive tragove na igri. Ovo govorim bez obzira na El Classico, Barcelona je klasu iznad zbog Messia, Xavia i Inieste, čarobnjaka kojima je teško doskočiti i mislim da Guardiola ne može biti adut Barcelone kao što je Mourinho svakoj momčadi koju je vodio iz jednostavnog razloga što se nije pokazao nigdje osim u Barceloni.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice