Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.307.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
antimadridista kaže...
the_freefighter21 kaže...
zlatko_95 kaže...

Evo da vam se pridružim,ja sam još od svoje 4 godine znao napamet postavu Reala (Zidane,Figo,Ronaldo,itd. za to vrijeme jos dok su oni igrali),i evo vec je proslo 11 godina otkako sam poceo navijati za Real Madrid.U ovoj godini se Real itekako poboljšao,6 boda smo pobijegli Barceloni,i mislim da ih mozemo razbiti.

A evo jedan video da se vide kakvi su to glumci,nije sada da ču govoriti loše i psovati mater Barceloni ali jednostavno ih mrzim kao i svaki Madridista:

Baš zbog ovakvih razloga bi volio da uskoro Real pregazi Barcu, nevezano što sam vječni fan Reala. Mogu si mislit kako je bilo igračima Chelsea onaj puta kad ih je sudac zakinuo ni ne sjećam se više koliko puta. I onda kažu da je ronaldo plačipi*ka. 

gledaj,ja sam navijač Barce i priznajem da Busquets i Pedro znaju odglumiti,ali i vi morate reći da ni Di Maria ni Ronaldo nisu sveci što se tiče toga. Umjesto da se borimo protiv toga,mi se svađamo bezveze. u svakom klubu ima glumaca i to je postalo katastrofa,treba se oštro kažnjavati.

Istina da,CR,Di Maria,Busquets i Pedro bi mogli otvoriti glumacku školu.

hrvatska alternativa lockerza ref link http://pecalica.hr/users/add/81dace4627790513b38372aa9027e1eb
17 godina
antimadridista kaže...
the_freefighter21 kaže...

gledaj,ja sam navijač Barce i priznajem da Busquets i Pedro znaju odglumiti,ali i vi morate reći da ni Di Maria ni Ronaldo nisu sveci što se tiče toga. Umjesto da se borimo protiv toga,mi se svađamo bezveze. u svakom klubu ima glumaca i to je postalo katastrofa,treba se oštro kažnjavati.

Di Maria zna tu i tamo zaglumit ,al CR u 90% slučajeva ne glumi. Ja da on teatralnije padne i zna protestirat al sve su to čisti faulovi.

Iako poanta tog videa i nije samo gluma.

Only the brave
14 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Govorili ste da je glumio CR i kad ga je Leko udario, pa je pokazao krvav zblob.

Al barem mene ta glupa igraca Barcelone nebi toliko dirala, da se i njima posteno sudi, da nije svaki startic na njih faul, a po mogucnosti i crveni.

Znaju sudci da oni glume samo sta oni to nezele sudit, imaju strah neke osobe utjecaja i moci, netko ce i znat na koga mislim.

Kazete da CR i Di Marija glume, al od njihove glume ne nastane faul, niti se iskljuci tudi igrac. Mozda i bude koji sumljivi penal, koji sudac sudi po njegovom kriteriju, al to je vec druga priča.

17 godina
neaktivan

Svu Barceloninu glumu i bahatost ce Real naplatiti ove sezone u prvenstvu , a i Ligi Prvaka.

16 godina

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/12/02/2784142/barcelonas-gerard-pique-cleared-to-play-against-real-madrid

Pique će ipak igrat protiv Real Madrida. Nisam ništa drugo ni očekivao {#}

16 godina
Iggx kaže...

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/12/02/2784142/barcelonas-gerard-pique-cleared-to-play-against-real-madrid

Pique će ipak igrat protiv Real Madrida. Nisam ništa drugo ni očekivao {#}

slažem se da se takve stvari trebaju kažnjavati,ali ovo nije slučaj samo sad s Piqueom,ista stvar je nedavno bila i sa Vidićem u Unitedu,i prošle godine s Realom protiv Tottenhama sa dva igrača i nikad nitko nije bio kažnjen,iako bi se po mom mišljenju to trebalo kažnjavati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 20:13 (antimadridista).
16 godina
neaktivan

Koji k jednostavno ne naprave neki prekršaj lagani, taman za žuti karton nego ovako očigledno idu dobiti žuti..

idioti

16 godina
stipica_zd kaže...

Koji k jednostavno ne naprave neki prekršaj lagani, taman za žuti karton nego ovako očigledno idu dobiti žuti..

idioti

zašto se ponašate kao da je to po prvi put napravljeno u nogometu? takvih slučajeva ima puno,evo samo jedan primjer od prošlogodišnje LP kad su Ramos i još jedan igrač Reala dobili žute na Mourinhovu naredbu,i nitko nije bio kažnjen. Zašto sada želite dvostruka mjerila?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina

Obzirom se pojedinci pale na El Classico, i na serije, a ne filmove, ovog puta im niti kompletna američka flota neće pomoći, bilo u epizodi serije ili maga filmskom spektaklu  {#}!!

Kako je krenulo u Primeri i Ligi Prvaka, čak mi se čini da im se niti sudci neće usuditi pomoći sa kartoniranjem igrača, obzirom ove sezone je Barcelona u gostima li la, a i sa odigranom utakmicom više su kraći "samo tri" boda, a i gol razlika im je malo kratka  {#}!!

Očekujem pravu fighter-sku tekmu, sa puuunogolova u mreži Barcelone, i da;

vrijeme je da se započne drugi dio ove serije, let go showtime {#}!!!!   

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...

Obzirom se pojedinci pale na El Classico, i na serije, a ne filmove, ovog puta im niti kompletna američka flota neće pomoći, bilo u epizodi serije ili maga filmskom spektaklu {#}!!

Kako je krenulo u Primeri i Ligi Prvaka, čak mi se čini da im se niti sudci neće usuditi pomoći sa kartoniranjem igrača, obzirom ove sezone je Barcelona u gostima li la, a i sa odigranom utakmicom više su kraći "samo tri" boda, a i gol razlika im je malo kratka {#}!!

Prošle godine je Real bio prvi na ljestvici prije derbija i znamo svi kakve su stvari najavljivane i kako je utakmica završila. Ja samo želim odličnu utakmicu,i neka pobijedi bolji,i nadam se bez ikakvih skandala bilo sa jedne ili druge strane.

15 godina
antimadridista kaže...
stipica_zd kaže...

zašto se ponašate kao da je to po prvi put napravljeno u nogometu? takvih slučajeva ima puno,evo samo jedan primjer od prošlogodišnje LP kad su Ramos i još jedan igrač Reala dobili žute na Mourinhovu naredbu,i nitko nije bio kažnjen. Zašto sada želite dvostruka mjerila?

Antimadrista, sada si mi se popeo na vrh šiška {#}!!!!

Svoje viceve i trolanje i spamanje ostavi u temi o Messi-u i ostalim "igračima", da ne upotrijebim težu i jaču riječ, i ako još nastaviš uletati bez potrebe u OVU temu, ovim putem ti poručujem, slijedi ti prijava po svim aspektima koje ću moći pronaći!!!!

Imaš temu gdje možeš raditi i lupati koliko god želiš, iz ove izvoli van, LARGASE {#}  !!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...

Obzirom se pojedinci pale na El Classico, i na serije, a ne filmove, ovog puta im niti kompletna američka flota neće pomoći, bilo u epizodi serije ili maga filmskom spektaklu {#}!!

Kako je krenulo u Primeri i Ligi Prvaka, čak mi se čini da im se niti sudci neće usuditi pomoći sa kartoniranjem igrača, obzirom ove sezone je Barcelona u gostima li la, a i sa odigranom utakmicom više su kraći "samo tri" boda, a i gol razlika im je malo kratka {#}!!

Prošle godine je Real bio prvi na ljestvici prije derbija i znamo svi kakve su stvari najavljivane i kako je utakmica završila. Ja samo želim odličnu utakmicu,i neka pobijedi bolji,i nadam se bez ikakvih skandala bilo sa jedne ili druge strane.

JA isto zelim da bolji posteno pobijedi, bez ikakvih svada i ozljeda. Nadajmo se samo da cemo gledati spektakal, i da ce zavrsit sa 6 golova u mrezi Barcelone. :)

16 godina
ATJLučko kaže...

Svoje viceve i trolanje i spamanje ostavi u temi o Messi-u i ostalim "igračima", da ne upotrijebim težu i jaču riječ, i ako još nastaviš uletati bez potrebe u OVU temu, ovim putem ti poručujem, slijedi ti prijava po svim aspektima koje ću moći pronaći!!!!

Imaš temu gdje možeš raditi i lupati koliko god želiš, iz ove izvoli van, LARGASE {#}  !!!!

oprosti,jesam ja nekog uvrijedio ili? daj se smiri čovječe,na kojim bi ti to osnovama mene sad prijavio,što bi naveo kao uzrok prijave? pa normalno raspravljamo bez vrijeđanja,još sam u postu ispod napisao da želim odličnu utakmicu i neka pobijedi bolji i bez skandala,zašto bi ti mene sad potjerao sa teme,možeš li mi malo pojasniti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 21:57 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...

oprosti,jesam ja nekog uvrijedio ili? daj se smiri čovječe,na kojim bi ti to osnovama mene sad prijavio,što bi naveo kao uzrok prijave?

Ti kao da si uvjeren da i drugi ne čitaju temu o Barceloni, pa je kao takvu ipak poštuju i ne trolaju bez potrebe, dočim ti sa vicevima u najavi utekmice lagano kuriš vatru!

Istina na terenu gdje ti ne branim, ali kada netko kaže kako su igrači Barcelone NAJVEĆE VARALICE na svijetu, ti pobenaviš i vidiš urotu u svakom članu ovog foruma, a evidentno je i malim zelenima {#}  {#} na koji su oni način osvojili Ligu Prvaka, nakon utakmice sa Chelsea-om pogotovu, krajnje jadno i bijedno od takvih igrača i kluba za kojeg igraju kao neke veličine (tako da se zna, cjelina je zbroj pojedinaca, što je evidentno vidljivo kada Messi i društvo igraju za Argentinu, nešto su mi tanki, makar su odlični igrači, ali su kao karakteri loši, sjećeš seonog pogleda kroz ruke, da vidim jeli sudac popušio foru), što nitko na svijetu otkada nogomet postoji učinio nije!!!!

Smiriti ću se onog trenutka, kada odlepršaš iz ove teme jer svakim postom i evidentno otvoreno samom svojom pojavom i nick-om pristupaš kao hejter, trolčina, spamer, i tko zna što još vicmaheru.

Da imaš i malo kultutre i karaktera, shvatio bi o čemu pričam, ovako, shvaćam tvoju i tvojih istomišljenika strah i zabrinutost, kako će ove godine proći Primera, a i Liga Prvaka, makar ću ja,za razliku od tebe, uvije kazati kako je ili nije Barcelona trenutno bolja ili lošija na terenu, ali s argumentima, bez stava koji potcjenjuje i omalovažava, a što na kraju krajeva ti SAMO RADIŠ  {#}!!!!

ATJ Lučko
14 godina

@antimadridista-kada sam ja u ovoj temi stavio vic o realu i barci,ti si odma komentirao,vrijeđao,hejtao............tako da!!!!el bi ja sad to isto trebao otiči napraviti na onaj tvoj vic?

16 godina
ATJLučko kaže...

Ti kao da si uvjeren da i drugi ne čitaju temu o Barceloni, pa je kao takvu ipak poštuju i ne trolaju bez potrebe, dočim ti sa vicevima u najavi utekmice lagano kuriš vatru!

Istina na terenu gdje ti ne branim, ali kada netko kaže kako su igrači Barcelone NAJVEĆE VARALICE na svijetu, ti pobenaviš i vidiš urotu u svakom članu ovog foruma, a evidentno je i malim zelenima {#} {#} na koji su oni način osvojili Ligu Prvaka, nakon utakmice sa Chelsea-om pogotovu, krajnje jadno i bijedno od takvih igrača i kluba za kojeg igraju kao neke veličine (tako da se zna, cjelina je zbroj pojedinaca, što je evidentno vidljivo kada Messi i društvo igraju za Argentinu, nešto su mi tanki, makar su odlični igrači, ali su kao karakteri loši, sjećeš seonog pogleda kroz ruke, da vidim jeli sudac popušio foru), što nitko na svijetu otkada nogomet postoji učinio nije!!!!

Smiriti ću se onog trenutka, kada odlepršaš iz ove teme jer svakim postom i evidentno otvoreno samom svojom pojavom i nick-om pristupaš kao hejter, trolčina, spamer, i tko zna što još vicmaheru.

Da imaš i malo kultutre i karaktera, shvatio bi o čemu pričam, ovako, shvaćam tvoju i tvojih istomišljenika strah i zabrinutost, kako će ove godine proći Primera, a i Liga Prvaka, makar ću ja,za razliku od tebe, uvije kazati kako je ili nije Barcelona trenutno bolja ili lošija na terenu, ali s argumentima, bez stava koji potcjenjuje i omalovažava, a što na kraju krajeva ti SAMO RADIŠ {#}!!!!

nemoj me molim te zezati. Ajde pogledaj u temu pa ćeš vidjeti da je pola postova od Realovih navijača,pa i sam znaš i vidio si da su već par puta morali moderatori čistiti temu zbog nepotrebnih svađa i vrijeđanja. Sad smo ljuti što se pričaju vicevi jeli? a kad su se pričali vicevi ovdje u ovoj temi,onda je bilo smiješno? Znaš dobro na što mislim. I kakve sad to ima veze sa ovom temom kad je vic napisan u temi "FC Barcelona". Onda si me mogao tamo napasti,iako ne vidim razloga,jer je to običan vic. A ovo za igrače i varalice neću komentirati,u svakom klubu ima problematičnih igrača,pa tako i u Barci i u Realu,problem je jedino što ti misliš da su igrači Reala sveci i kad se počnu udarati kad gube,ili simulirati onda je to sve "u žaru borbe" 

Ti ni nitko drugi mi nemože zabraniti da normalno i bez vrijeđanja sudjelujem u ovoj temi dok god se ponašam normalno,što je večeras bio slučaj,a onda si me ti tu napao bez razloga.

Reci mi iskreno što sam ja to večeras u ovoj temi napisao da bi se netko mogao uvrijediti? Neka ti svjedoci budu i ostali koji su vidjeli večerašnje postove i navedite mi nešto ružno ili uvrijedljivo što sam rekao da bi me ti napao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 22:33 (antimadridista).
16 godina
sstrmi kaže...

@antimadridista-kada sam ja u ovoj temi stavio vic o realu i barci,ti si odma komentirao,vrijeđao,hejtao............tako da!!!!el bi ja sad to isto trebao otiči napraviti na onaj tvoj vic?

nisam te napao i hejtao,volim se nasmijati na dobre viceve,možeš vidjeti da dosta sudjelujem u temi "Humor",ali onaj nije imao smisla jer je bio skroz netočan.

Izvinjavam se na duplom postu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 22:22 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
stipica_zd kaže...

idioti

Ovaj post se odnosio i na Xabia i Ramosa, ni oni mi nisu jasni bili prošle godine..

16 godina
stipica_zd kaže...

Ovaj post se odnosio i na Xabia i Ramosa, ni oni mi nisu jasni bili prošle godine..

ja bi to sve kažnjavao,i namjerne kartone i simuliranja i namjerno udaranje protivnika i sve ostalo što nema veze sa sportom,pa bi i Real i Barca igrali bez pola igrača i nebi bilo svađanja i bespotrebnog vrijeđanja,svi su oni isti što se tiče toga.

16 godina
antimadridista kaže...
stipica_zd kaže...

idioti

Nije prvi put napravljeno, ali čemu dvostruka mjerila? Igrači real madrida su kažnjeni. Istina, nakon tog slučaja, uefa je odlučila kažnjavat sve ostale s dvije utakmice neigranja koji to ponove. Zašto sad pique nije kažnjen? Da se radilo o r.m. sigurno bi bilo kažnjeni. Jedna velika sramota

16 godina
Iggx kaže...
antimadridista kaže...
stipica_zd kaže...

idioti

Nije prvi put napravljeno, ali čemu dvostruka mjerila? Igrači real madrida su kažnjeni. Istina, nakon tog slučaja, uefa je odlučila kažnjavat sve ostale s dvije utakmice neigranja koji to ponove. Zašto sad pique nije kažnjen? Da se radilo o r.m. sigurno bi bilo kažnjeni. Jedna velika sramota

nebi se složio,jer nedavno je istu stvar napravio Vidić u Engleskoj pred dvoboj sa Newcastle-om i nije bilo nikakve kazne,jer to vrijedi za Europska natjecanja,a pravila i propise za domaće lige sklapaju savezi,i čini se da ta pravila u nacionalnim prvenstvima ne postoje,iako bi ih trebalo uvesti,i svaki takav ispad kazniti.

Pustite sad to,ima i drugih problema,simuliranja od jednog i drugog kluba,udaranja igrača,nabijanja lopte u protivničku publiku,pikanja drugih trenera u oči. Sve te stvari koje sam nabrojao su radili igrači Reala i Barcelone,što je sramotno za takva dva kluba,ali koliko vidim,situacija se popravlja ove sezone. (vjerojatno zbog toga što još nije bio El Classico {#})

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 0:28 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

Izvinjavam se na duplom postu.

znači jer je vic bio netočan,veću glupost nisam vidio

da su svi vicevi točni,tj istiniti,šta bi tu bilo smiješno

ali dosta o tome,jer nema smisla kad ti tuda spamas i trolas,nek admin bolje opet izbriše tvoje postove

16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...
antimadridista kaže...
stipica_zd kaže...

idioti

nebi se složio,jer nedavno je istu stvar napravio Vidić u Engleskoj pred dvoboj sa Newcastle-om i nije bilo nikakve kazne,jer to vrijedi za Europska natjecanja,a pravila i propise za domaće lige sklapaju savezi,i čini se da ta pravila u nacionalnim prvenstvima ne postoje,iako bi ih trebalo uvesti,i svaki takav ispad kazniti.

Kužim ja šta ti pričaš, ali uvjeren sam da bi bilo suprotno da je real madrid u pitanju iako u španjolskoj ligi ne postoji ta obveza kažnjavanja. I ovo sam ti napisao jer si rekao da oni nisu kažnjeni, a jesu. I tad je barcelona napravila nešto slično možda odmah utakmicu nakon tog pa nisu kažnjeni. 

16 godina
Iggx kaže...

Kužim ja šta ti pričaš, ali uvjeren sam da bi bilo suprotno da je real madrid u pitanju iako u španjolskoj ligi ne postoji ta obveza kažnjavanja. I ovo sam ti napisao jer si rekao da oni nisu kažnjeni, a jesu. I tad je barcelona napravila nešto slično možda odmah utakmicu nakon tog pa nisu kažnjeni. 

gledaj: jeli Ronaldo trebao biti kažnjen za odgurivanje Guardiole u prošlom El Clasicu? Je. Jeli kažnjen? nije. Jeli Messi trebao biti kažnjen za nabijanje lopte u publiku u Madridu? Je. Jeli kažnjen? nije. Mogu nabrojati mali milijun ovakvih situacija u kojima su igrači i ostali djelatnici Barce i Reala trebali biti kažnjeni,ali nažalost nisu. Nitko tu nije privilegiran od strane nikoga,jedino ja kao navijač Barce i vi kao navijači Reala malo previše vučemo na stranu svojih klubova,ali kad se pogleda istinito i objektivno,niti ja niti vi nismo u pravu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 0:34 (antimadridista).
15 godina
Zasto bi bilo spamanje? Sve sto napise, to je spamanje? Covjek govori istinu. Strpite se jos malo, jos tjedan dana. Navijam svim srcem za Barcelonu i zelim da bude dobra tekma s oboje strane. Real igra odlicno ove sezone i realno je da se dogodi pad Barce. Ali to cu tek govoriti nakon tekme s Realom. Jer ako je Real tako dobar, neka pobijedi Barcu. Premda nema nista sladje od pobjede u gostima.
HTC Desire [MIUI-XJ]
16 godina
neaktivan
@ATJ_Lucko 5-0 za Barcelonu nije vic, to je realnost. Ja ne vidim da je antimadridista napisao vic. Sad pisi sta oces, ja u temu vise necu postati.
17 godina

Aj palite više iz teme! Imate svoju i tamo spamajte.

Only the brave
14 godina
neaktivan

Ocekivano teska utakmica, srecom da je Di Marija zabio gol, sad ce bit lakse imat cemo vise prostora. Samo da ovi mesari nekog ne ozlijede.

14 godina
neaktivan

Izvještaj s utakmice :).Pobjeda 3:0 i opet smo na +6

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Evo jedne slike prije El Classica. {#}

Hahaha! Hahaha!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice