Evo da vam se pridružim,ja sam još od svoje 4 godine znao napamet postavu Reala (Zidane,Figo,Ronaldo,itd. za to vrijeme jos dok su oni igrali),i evo vec je proslo 11 godina otkako sam poceo navijati za Real Madrid.U ovoj godini se Real itekako poboljšao,6 boda smo pobijegli Barceloni,i mislim da ih mozemo razbiti.
A evo jedan video da se vide kakvi su to glumci,nije sada da ču govoriti loše i psovati mater Barceloni ali jednostavno ih mrzim kao i svaki Madridista:
Baš zbog ovakvih razloga bi volio da uskoro Real pregazi Barcu, nevezano što sam vječni fan Reala. Mogu si mislit kako je bilo igračima Chelsea onaj puta kad ih je sudac zakinuo ni ne sjećam se više koliko puta. I onda kažu da je ronaldo plačipi*ka.
gledaj,ja sam navijač Barce i priznajem da Busquets i Pedro znaju odglumiti,ali i vi morate reći da ni Di Maria ni Ronaldo nisu sveci što se tiče toga. Umjesto da se borimo protiv toga,mi se svađamo bezveze. u svakom klubu ima glumaca i to je postalo katastrofa,treba se oštro kažnjavati.
Istina da,CR,Di Maria,Busquets i Pedro bi mogli otvoriti glumacku školu.

!!
!!
!!!!
!!!!
!!!!
na koji su oni način osvojili Ligu Prvaka, nakon utakmice sa Chelsea-om pogotovu, krajnje jadno i bijedno od takvih igrača i kluba za kojeg igraju kao neke veličine (tako da se zna, cjelina je zbroj pojedinaca, što je evidentno vidljivo kada Messi i društvo igraju za Argentinu, nešto su mi tanki, makar su odlični igrači, ali su kao karakteri loši, sjećeš seonog pogleda kroz ruke, da vidim jeli sudac popušio foru), što nitko na svijetu otkada nogomet postoji učinio nije!!!!
!!!!
)
HTC Desire [MIUI-XJ]