Bartra jedva da je skocio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj Bale leti!
Bartra, IMA IZAĆ'
Baleee 2.0
Ovo lici na nesto sto je Real proslog ljeta platio 100m
koja igracina BALEEEEEEEEEE
A ovom Alvesu šamarčinu opalit treba....
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Hala Madrid! sad po LP
prvi naslov je tu. idemo dalje
a sad po la decimu!
HALA MADRID
Čestitam, zasluženo. 
Svaka čast, bilo bi šteta da ste izgubili nakon onakvog gola Balea
Prvo čestitke dečkima na trofeju. Na početku sezone bi sigurno svi potpisali da se uzme jedan trofej, a još smo koliko toliko u igri za tri.
Drugo, tekma je bila živa dosada. Možda najlošiji El Classico zadnjih par godina. Barca nam se nudi na pladnju, a mi griješimo i griješimo. Umjesto da se u prvom poluvremenu već ode na dva-tri gola razlike, mi primamo gol iz kornera. Vrlo lako smo opet mogli ostati bez pobjede. Nekim čudom Bale je postigao spektakularan gol, iako je bilo 10 situacija ko ta kad se moralo igrati na drugu stranu, a mr. 100m jr. Neymar je zapucao zicer.
Neću sad kvariti slavlje, ali Bayern je iza vrata i ak se realizacija drastično ne popravi, teško ćemo ih izbaciti.
EDIT: Mislim da je suđenje danas bilo dobro, napokon. Sudac je puštao malo grublju igru, ali ne mislim da je bilo većih pogrešaka.
Hala madrid!!!
Bale kraljina!
Svaka cast barci na postenoj i dobroj utakmici
!!! C A M P E O N E S !!!
Odlična pobjeda, moglo je sigurno biti i više razlike da se na 1-0 realiziralo što se moralo. Popravit realizaciju i dočekat Bayern u što boljem izdanju.
HALA MADRID!!
Zaslužena pobjeda.Iako mi ovaj Clasico nije bio neštoo,nekako mi je dosadna utakmica bila.
Pohvale svim igračima,a pogotovo Iscu i Balea.Isco se tako popravio u defenzivi,možda i najzaslužniji za prvi gol.Uzeo je puno lopti i to Messiju i Iniesti.A za Garetha nemam riječi,onakav šprint u 85. minuti.Kapa do poda.
Isco vrlo dobro odigrao,ali Di Mariu nesmiju prodavati
Mourinho i dalje lud za Modrićem, priča se o nekoj zamjeni Modrić-Oscar.
https://31.media.tumblr.com/61946d22339a529ff098902315e3a83b/tumblr_n457rxhKDv1qaznnlo2_500.gif
Bale prilikom trka se pozdravio sa klupom Reala i zabio ahhaha :D
ma kakav Oscar,pa Modrinjo ove godine jedan od glavnih igrača a ne da ga se prodaje/mjenja
Taj Oscar doslovno nije ni do kite Modriću.
Pa mi s Oscarom nemamo kamo u ovoj formaciji. A Mourinho ko Mourinho, prije par mjeseci je izjavio da prodaje Matu jer se odlučio oko Oscara graditi buduću momčad.
Pa mi s Oscarom nemamo kamo u ovoj formaciji. A Mourinho ko Mourinho, prije par mjeseci je izjavio da prodaje Matu jer se odlučio oko Oscara graditi buduću momčad.
Sta nije rekao da gradi momcad i oko Hazarda? Malo Oscar, malo Hazard i tako redom haha :D
Čestitke na trofeju 
ono što mi je zanimljivo kako je modrić izdržao nalet braniča kad je pogodio stativu. hoću reći da je mogao komotno pasti, ali nije
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Par puta je izjavio da ga je igranje u bosanskoj ligi u mlađima danima očvrsnulo.
ma ne mislim ja radi fizičke građe, nego zbog mentalne građe. mnogi bi pali namjerno